Şimdi Ara

FALLOUT NEW VEGAS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda obsidian oyun içi görüntülerinden bazılarını yayınladı.Anlaşılan o ki oyun fallout 3 dünyasından 3 yıl sonraki zaman diliminde geçiyor.Oyun ise kafamıza atılan kurşunla başlıyor ve teaser da gördüğümüz robot bizi kurtarmak için doc mitchell diye birisine götürüyor . işte burada yüzümüzü kaşımızı gözümüzü şekillendiriyoruz bu oyunda vault cahili olarak oyuna başlamıyoruz.Oyunda ayrıca elbette beklenildiği gibi yeni bi pipboy 3000 var..İşin güzel yanından birisi oyunda ceasers lounge diye köle avcıları ve bürokratik yeni california cumhuriyeti diye iki ayrı grup var ve bu gruplardan birisine fazla takılırsak örneğin yeni california cumhuriyeti ile haşır neşir olursak ceaser's lounge bizi öldürmek için hitman gönderiyor ve bence bu oyunu güzel kılacak özelliklerden bi tanesi.bir diğer özellik ise oyunda kumar olması.obsidian oyun oynama stilini hemen hemen aynı olduğunu söyledi ve oyunun 2010 un 3. çeyreğinde çıkması bekleniyor valla ben sabırsızlıkla bekliyorum
    yeni gelişmeler olursa haberlendirmeye devam edeceğim

• İlk defa oyun içi resimleri gördüm, harika söylencek laf bulamıyorum. üstelik yazın çıkması muhteşem! Ygs maratonundan önce çok güzel olucak..
  • Foruma konu açmadan önce mevcut konuları araştırırsanız daha iyi olur. New Vegas ile ilgili bir ana başlık zaten var:

http://forum.donanimhaber.com/m_31169347/mpage_1/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.