Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meydey45

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

burda ne yapmam gerekiyor tam olarak haritada yok gidecegim yer.

bölgeyi taradım öldürecek adam kalmadı

Legiona karşı hareket edersen işte cart curt diyor yani legion'un ajanları seni gözlüyormuş falan.

Bendede çıktı o.Quest değil uyarı gibi birşey,boş geç yani.

İkincide de boomerları ortadan kaldır diyor.

Onların lideri gibi bi hatun vardı onu falan öldür.

• rastgele etrafı gezerken

mutant askerlere ve uçan robotlara rastladım, bunların görevlerle bağlantıları varmı, çok zorlar öldürmek imkansız gibi birşey

ama silahlarıda 10numara
  • Beyler : Dha önce hiçbir Fallout serisini oynamadım ve şimdi başlamak istiyorum .

Acaba önce Fallout 3 , sonra New Vegas oynasam sorun olur mu ?

F1 ve F2'yi oynamak istemiyorum çünkü eski grafikleri olan oyunları sevmiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

şu modu bulursanız haber verin arkadaşlar :)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35479

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

şu modu bulursanız haber verin arkadaşlar :)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35479

çok çok saol Silver_Sky :)

• quote:

en baba silahı buldum sonunda :p Fatman

Nvidia yeni beta driverda fallout stutter tamamen çözücek sanırım, nvidia forumlarında açılan konuya cevap gelmiş sonunda.

Fallout 3'te Experimental MIRV vardı. 8 mini nuke'u aynı anda atıyordu. Verdiği hasarı siz düşünün... Maalesef New Vegas'ta bu silah yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Beyler : Dha önce hiçbir Fallout serisini oynamadım ve şimdi başlamak istiyorum .

Acaba önce Fallout 3 , sonra New Vegas oynasam sorun olur mu ?

F1 ve F2'yi oynamak istemiyorum çünkü eski grafikleri olan oyunları sevmiyorum ..

Hayır bir sorun olmaz... F1 ve F2'yi oynamak istemediğini söylemişsin ama asıl güzel olanlar onlar zaten. Grafiklere bu kadar takılma. Hele Fallout 2 serinin en iyi oyunudur bence...
  • Yesman Hakkında soru.

Beyler bu robot bizi kullanıyor mu bana öyle geliyor sanki görevleri falan oyunu bitirdim ancak daha önce save yaptığım için son bölümden önce geziyorum ve aklıma bir soru geldi bu yesman öldüremiyor muyuz veya oyunu cesarın yanında bitirme imkanımız yok mu bence kötü birisi bu yesman bizide satar işi bittiğinde.
  • Arkadaşlar gezinirken rastgele Brotherhood Of Steel Paladin Armor buldum. Biraz şansıma level 10'dayken buldum. Armoru Ed-E'ye yükler yüklemez birşey yazdı o sırada da Centaur'lar ile kapıştığımdan yazıyı okumadım. Neyse oradan topukladıktan sonra epey bir gezdim dolaştım. Ed-E'nin inventory'sini acınca ise bir şok ile karşılaştım. Armor yoktu. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ed-E'de fazla yük de yoktu. Sadece bir minigun ile 1 nuke bombası vardı. Kesinlikle koyduğuma da eminim. Bu nasıl bir bug'dır arkadaşlar. Bir daha geriye gitmeye de korkuyorum cünkü
    Black Mountain denilen zibil gibi mutantın olduğu yerin dibinde buldum. Biraz şansım yaver gitti galiba

Merak ettiğim böyle birşey başına gelen var mı? Ayrıca yine böyle über zırhlar bulma şansım oyunda mevcut mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar gezinirken rastgele Brotherhood Of Steel Paladin Armor buldum. Biraz şansıma level 10'dayken buldum. Armoru Ed-E'ye yükler yüklemez birşey yazdı o sırada da Centaur'lar ile kapıştığımdan yazıyı okumadım. Neyse oradan topukladıktan sonra epey bir gezdim dolaştım. Ed-E'nin inventory'sini acınca ise bir şok ile karşılaştım. Armor yoktu. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ed-E'de fazla yük de yoktu. Sadece bir minigun ile 1 nuke bombası vardı. Kesinlikle koyduğuma da eminim. Bu nasıl bir bug'dır arkadaşlar. Bir daha geriye gitmeye de korkuyorum cünkü
    Black Mountain denilen zibil gibi mutantın olduğu yerin dibinde buldum. Biraz şansım yaver gitti galiba

Merak ettiğim böyle birşey başına gelen var mı? Ayrıca yine böyle über zırhlar bulma şansım oyunda mevcut mudur?

rahat bulursun

Bu arada artık gomorrah'da kumar oynayamıyorum ? neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 28 Ekim 2010; 6:48:55 >

• 18 saat falan oldu gameplay.İzlenimlerimi aktarayım.
    Hardcore mod şahane olmuş.Cripple limb olunca topallamak,hedefi tutturamamak vs çok gerçekçi olmuş.
    Senaryo da on numara yaptığımız seçimlere göre şekilleniyor oyun defalarca bitirilebilir.
    Tek hayal kırıklığım oyunda poker yok.Nasıl vegas bu kardeşim poker olmaz mı
    Bir de araç olsa iyi olurdu ama napalım.

Bir de sorum var brotherhood of steel görevlerini bitirdim ama power armor trainingi kimden alacaz onu bulamadım.Şu kayıp tabancayı bulma görevi kaldı acaba onunla mı bağlantılı?İpucu da vermiyor tabancanın nerde olduğuyla ilgili.
  • Hardcore mod derken hocam, ayrı bir mod mu bu oyuna yüklenen ? anlayamadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar gezinirken rastgele Brotherhood Of Steel Paladin Armor buldum. Biraz şansıma level 10'dayken buldum. Armoru Ed-E'ye yükler yüklemez birşey yazdı o sırada da Centaur'lar ile kapıştığımdan yazıyı okumadım. Neyse oradan topukladıktan sonra epey bir gezdim dolaştım. Ed-E'nin inventory'sini acınca ise bir şok ile karşılaştım. Armor yoktu. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ed-E'de fazla yük de yoktu. Sadece bir minigun ile 1 nuke bombası vardı. Kesinlikle koyduğuma da eminim. Bu nasıl bir bug'dır arkadaşlar. Bir daha geriye gitmeye de korkuyorum cünkü

Dostum ED-E maalesef armorları taşıyamıyor. Üzerine armor yükleyince armor yere düşüyor. Eğer armoru ilk yüklediğin yere tekrar gidersen, hala orada olduğunu göreceksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

Hardcore mod derken hocam, ayrı bir mod mu bu oyuna yüklenen ? anlayamadım da.

Oyunun kendi içinde bulunan, daha gerçekçi şartların olduğu bir mod. Mesela kırıklar için doktara gitme mecburiyetinin olması, yaraların yavaş iyileşmesi, yeme-içme ve uyku ihtiyacı, mermilerin de ağırlığının bulunması...vs. gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

Hardcore mod derken hocam, ayrı bir mod mu bu oyuna yüklenen ? anlayamadım da.

Oyunun başında doktorun evinden çıkarken soruyor hardcore modda oynamak istiyor musunuz diye.
  • çok teşekkürler gerçekçilik açıısndan çok iyi o halde. bende öyle oynayacağım.
  • ya acayip sıkıyor beni bu oyun, gamspot puanına baktım yükledim, önceki Fallout 3 'de sıkmıştı, buda acayip baydı. Nasıl zevkle oynuyor oynayan, valla çok ilginç.. Zevkler - renkler mevzusu demek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

rastgele etrafı gezerken

mutant askerlere ve uçan robotlara rastladım, bunların görevlerle bağlantıları varmı, çok zorlar öldürmek imkansız gibi birşey

ama silahlarıda 10numara
  • silahlarda DPS nin anlamını bilen var mı? Loading ekranlaında damage per second diye bişeyler yazıyor ama okuyamadan yazı değişiyor sinir ediyo adamı.
    DPS değeri 42 olan bir silahla hedefi vurunca hedef her saniye 42 damage mı alıyor, öyeyse neden DPS değerleri normal damage değerlerinden daha yüksek.
    Bu DPS ve DMG kavramlarını biri anlatabilir mi?
  • DPS atış hızı düşük silahlar için düşük yüksek olan silahlar için yüksektir.Yani dps si eşit olan 2 silah aynı zamanda aynı hasarı verir..En azından öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin..
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.