Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Arkadaşlar sonunda oyunu bitirdim. Kesinlikle Fallout 3'ten daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Daha fazla açık alan, karakter, silah vb vb... Muhtemelen 2. bir playthrought daha yapacağım. Üşenmezseniz sizde benim gibi oyun içinde yaptıklarınızı SPOILER olarak paylaşın. Kaçırdığımız veya alternatifi olan görev ve olayları böylelikle takip edip bilebiliriz. İlk oyunumda karakterimi normal geliştirdim. Herşeyden biraz vardı. 2. oyunumda melee bir karakter geliştirmeyi düşünüyorum. Sonlara doğru biraz gaz verip bazı yerlere gitmeyi ihmal ettim. 2. oyunumda oraları da gezmeyi planlıyorum. Oyun, feci buglara sahip ve her 10 dakikada bir hata vermesine karşı yine de kendini sevdirdi ve oynattırdı.

İşte benim oyunum, neler yaptım, neler gördüm...

* Goodsprings'i Powder Çetesi'nden kurtardım.

* Novac'ı Lejyonun saldırılarından korudum.
    - Boone'a eşinin kaybolması olayı hakkında yardım ettim. Suçlu bulundu ve Boone tarafından cezası verildi.
    Extra not: Oyunun %20'si kadarında Boone ile beraber dolaştım. Kendisi çok iyi bir sniper. Sadece uzun mesafede değil, eline sağlam bir melee silah verdiğinizde aşırı güçlü hasarlar verebiliyor.

* Primm'i mahkumlardan temizledim.

* Tüm Vault'ları gezdim ve sağ kalanları kurtardım.

* Jacobstown'ı NCR'ın kiraladığı paralı askerlerden pazarlık ederek kurtardım.
    - Nightkin'lere gerekli olan tedavi için doktorlara yardım ettim ve Nigthkin'lerin liderini Jacobstown'da kalması için ikna ettim.

* Nellis'te Boomers'lara verdikleri tüm görevlerde büyük yardım ettim ve dışarıya açılmaları konusunda tavsiyede bulundum.
    - Liderleri Pearl beni aralarına kabul etti ve ilerde savaş zamanı benim tarafımda olacalarını söyledi.

* Taş ocağındaki Death Claw'ları ancak sniper rifle satın alabildiğimde öldürebildim. Burayı temizlemem yaklaşık 2 saatimi aldı. Yüksek yerlere çıkıp Death Claw'ları bacaklarından sakatlamaya çalıştım, böylelikle yavaşlayacaklardı ama zaten isabet ettirip sakatlayana kadar ölüveriyorlardı. Şunuda söylemeden geçemeyeceğim belki 50 kere öldüm :)

* 188 Trading Post'ta Veronica ile tanıştım ve şüphelendiğim için yanıma aldım. Az bir süre sonra konuşmamızda kendisinin kardeşlikten olduğunu öğrendim ve Brotherhood of Steel için bedava giriş bileti bulduğumu anladım :)

* Hidden Valley'de Brotherhood of Steel'e tüm görevlerinde büyük yardım ettim. Eski kafalı Brotherhood Elder'ını görevinden aldırıp Paladin Hardin'in Elder olmasını sağladım. Bu sayede kardeşliğe katılmak için Hardin ile konuştum ve bir istisna yapıp beni Paladin ilan etti. (Hiçbir işe yaramasa da heralde oyunda hoşuma giden en büyük olay buydu)

* Crimson Caravan görevlerini tamamladım.
    - Görevlerini tamamladıktan sonra Cassidy ile beraberdim. Cassidy'nin adamlarını pusuya düşürenin Crimson Caravan'ın lideri Alice Mclafferty olduğunu öğrendim ve infaz ettim (susturuculu sniper ile odanın köşesinden HIDE olmuş bir vaziyette öldürdüm, böylece odadakiler düşman olmadı) ve Freeside'ta bulunan Van Graffs'ların (taşıyamayacağım kadar energy weapon bulduğum için ceplerim bayram etti) tamamını temizledim.

* Freeside'ta Kings Çetesine yardım ettim ve NCR ile dalaşmamalarını söyledim.
    - Followers of the Apocalypse'e büyük yardımlarda bulundum.
    - NCR sivillerine yardım ettim.

* Great Khans'lar ne olduysa gittiğimde bana düşmanlardı. İki uyuşturucu satıcısı dışında herkesi ortadan kaldırmak zorunda kaldım. Liderleri ve questleri hakkında bir bilgi edinemedim.

* Helios One'daki görevleri tamamladım. Enerji sorunlarını giderdim.

* Wastelands çevresindeki tüm NCR kamplarına yardım ettim.

* White Glove Society'nin aklını kaçırmış yöneticilerinden Mortimer'ın yamyamlık girişimini engelledim. White Glove Society'deki bu büyük sorunu hallettiğim için aramız iyi kaldı.

* Oyunun başından beri peşinde olduğum Benny'i hakladım ve bulunduğu klubü yakıp yıktım.

* Yes Man ile işbirliği yaptım.

* Mr. House ile yüzyüze geldiğimde biraz acısamda ortadan kaldırmak zorunda kaldım.

* Yes Man'i terminale yükledim ve upgrade ettim.

* Amerikan başkanını suikastten kurtardım.

* Ceasar Leyjonu'nu tabiri caizse tamamen yokettim.

* Her ne kadar oyunun başından sonuna kadar NCR'a yardım edip onların beğenisini kazandıysam da, en sonunda gelen NCR Generali ile konuşarak geri çekilmelerini sağladım. (hoşlarına gitmese de, ya gidecekler ya da savaşacaklardı)

Genel olarak oyunun başından sonuna kadar bir meleği canlandırdım. İyilerin dostu ve kötülerin düşmanı bir karakter çizdim.

Son nokta; Her fallout oyununda olduğu gibi bu oyunda da biriktirdiğim ve cimrilik ettiğim binlerce mermiyi kullanamadan oyunu bitirmiş oldum. LOL

Dostum o kadar şey yapıp da Ghoul'ları atmosfer dışına göndermedin mi yoksa? (Come Fly With Me)

Göndermez olurmuyum :) Hatta terminalden Science skillimi kullanıp iniş noktalarını yakınlaştırıp karma bile kazandım. Eminim daha yazmayı unuttuğum birçok şey vardı, dün sadece aklıma gelenleri yazdım. Hatırlatma için sağol

• Bitirdim oyunu 3 türlüde NRC/Ceasar/YeS MAN^^ hiçbirinde oyuna devam ettirmiyor bu anlamda çok kötü olmuş new vegas buna DLC satma taktigide denebilir.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Bitirdim oyunu 3 türlüde NRC/Ceasar/YeS MAN^^ hiçbirinde oyuna devam ettirmiyor bu anlamda çok kötü olmuş new vegas buna DLC satma taktigide denebilir.....

Mr.New Vegas lada bitmiyor mu oyun ? Ben şuan ona kasıyorum çünkü
  • Boşuna erkek karakter seçmişim ilk oyunda, böyle daha bi güzel oluyor uzun yolculuklar
     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Bitirdim oyunu 3 türlüde NRC/Ceasar/YeS MAN^^ hiçbirinde oyuna devam ettirmiyor bu anlamda çok kötü olmuş new vegas buna DLC satma taktigide denebilir.....

Mr.new vegas? Herhalde house dan bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

quote:

Yes Man dedigim zaten Mr.House oyunun ilerisinde onu öldürüp yerine arkadaşımız olan yes man i geçiriyoruz...

Tavsiyem Mr.House(Yes Man) tarafında yer alın dierleri hep çıkarları için sizi kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 27 Ekim 2010; 18:45:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

quote:

Yes Man dedigim zaten Mr.House oyunun ilerisinde onu öldürüp yerine arkadaşımız olan yes man i geçiriyoruz...

Tavsiyem Mr.House(Yes Man) tarafında yer alın dierleri hep çıkarları için sizi kullanıyor...

Mr. House başka Yes Man başka.

İkisininde sonu farklı.

Youtube'den "yesman ending ve "mr. house ending" yazarak bakabilirsiniz.

• spoiler vermesenize açıktan gençler :)
  • Acayip Spoilerlar var konuda.Spoiler butonunu kullanın lütfen.İnsanların oyununu rezil etmeye hakkınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Boşuna erkek karakter seçmişim ilk oyunda, böyle daha bi güzel oluyor uzun yolculuklar

Bu mu şimdi yani intelligence'ı yüksek bilim kadını...

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Boşuna erkek karakter seçmişim ilk oyunda, böyle daha bi güzel oluyor uzun yolculuklar

hep bu sefer kadın bir karakterle oynayacağım diyorum bir oyunu ama yine hep içim sinmiyor. maşallah bu arada.

• herkes oyuna daldı heralde mesajlar azaldı :D

• en baba silahı buldum sonunda :p Fatman

Nvidia yeni beta driverda fallout stutter tamamen çözücek sanırım, nvidia forumlarında açılan konuya cevap gelmiş sonunda.
  • millet oyunu bitiriyo daha yeni mi çözüyolar sorunu :) herkes bi şekilde çözdü zaten o sorunu :D
  • Benim sorunum çözülmedi, herşeyi denedim. Driver yeniledim, eskisini yükledim, tekrar yenisini yükledim, dx9 dosyasını klasörüne attım, patchlerini yaptım vb, vb... ama hala oyun göçüyor ve takılıyor. Bazen windows penceresi çıkıp ekran bembeyaz kalıyor, alt+tab yapıp baktığımda oyun hata vermiş oluyor, bazen oyun windowsa dönüp taskbarda nvidia windows kernel driver hatası balonu çıkarıyor. 2. kere oynayayım dedim daha doktorun evinden çıkar çıkmaz crash yedim. İnsanı sinir küpüne sokuyor bu durum. İyiki orjinal almadım. Birde alsam heralde şu an bunları yazabileceğim bir bilgisayarım kalmazdı ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bitti be oyun.

Zor bir karardı ama ben Mr. House'u seçtim.

Toplamda 28 saat sürdü.20. levelde bitirdim.

Bu arada;

Because war... War never changes

keske senin yaptıgını yapıp mr house secseydim caesar secim pişmanım
    (ınform caesar that the boomers have been neutralized as a threat)

bu görev yapmamıyor öldürecek adam yok bölgeyi taradım kimse yok
  • Lanius'un zırhını giymek isterdim
  •  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

burda ne yapmam gerekiyor tam olarak haritada yok gidecegim yer.

bölgeyi taradım öldürecek adam kalmadı
  • şu modu bulursanız haber verin arkadaşlar :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.