Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki radyoların müziklerine katkıda bulunma imkanımız varmı acaba :D "into the wild" filminin müziklerini ekleme fikri çok çekici geliyor çünkü şu an bana :D
  • Oyun bir RPG ve Fallout sever olarak beni tatmin etti. Hatta Fallout 3ten daha çok beğendim.

@Dark Wanderer; Hocam tavsiye olarak fallout 1,2,3 ve tactics i bitir bütün terminalleri dolaş herkesle konuş konuya istemediğin kadar hakim olursun. Ne biliyim komik geldi serinin 5.(hatta 6.) oyunu olan bir oyunda gelmişsin insan şunu bunu açıklar diye çıkışman. Bu Yüzüklerin Efendisi'nin sadece son kitabını okuyup en sonda Bilbo'da kim demek gibi...
  • Fallout 3 'ü o kadar çok bitirmek, doya doya dolaşmak istedim ki... Fakat Vault 'tan çıktıktan sonra her şey 5 dakikada bir donma-çakılma ikilisine bağladı. ini dosyaları, patchler, exe ler derken çözüm bulamadım; resmen nefret ettim. Arada sırada bakıyorum hala kesin olarak çözülememiş. Bunun da (F:NV) aynı şey olmasından korkuyorum. Zaten böyle bir oyunu (F:3) mahvedecek tek ama tek şey stabil olmaması olabilirdi. O da olmuş zaten...

Belki ileride düzelirse F:NV o zaman oynarım, orijinalini bulursam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 26 Ekim 2010; 16:09:02 >
  • The Kingsin liderinden robot köpek görevi varya köpeğe beyin falan alıyoruz Ama Beyin aldıktan sonra barajın ordan geçmem gerekiyor ama barajın kapısı kapalı nasıl geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellori19

The Kingsin liderinden robot köpek görevi varya köpeğe beyin falan alıyoruz Ama Beyin aldıktan sonra barajın ordan geçmem gerekiyor ama barajın kapısı kapalı nasıl geçicem

Beyni aldıktan sonra Jacobstown a gideceksin barajla nerede karşılaştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Oyundaki radyoların müziklerine katkıda bulunma imkanımız varmı acaba :D "into the wild" filminin müziklerini ekleme fikri çok çekici geliyor çünkü şu an bana :D

Radio Active Channel Extender
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34999

sadece RACE Station Plugins indirmek yeterli.

mesela RACE Station [pure30] klasör içeriğini kurarsak 30 tane mp3 kullanmalıyız. MP3 ler en az 192kbit/s 44hz stereo olmalı (diğerleride çalışabilir belki , çalışmıyorsa Audacity 1.3 Beta ile yapabilirsiniz. ) . mp3 leri 01 02 03 04 .....10 ... 20 21 22 ...29 30.mp3 vs diye isimlendirmemiz lazım.
    Oyun içinde o radio yu seçmek yeterli.

.....................

FNV taki stutter 64hz 64fps olayına en güzel örnek bu video da .
    http://www.youtube.com/watch?v=Oj1cxogzb7Q

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyun bir RPG ve Fallout sever olarak beni tatmin etti. Hatta Fallout 3ten daha çok beğendim.

@Dark Wanderer; Hocam tavsiye olarak fallout 1,2,3 ve tactics i bitir bütün terminalleri dolaş herkesle konuş konuya istemediğin kadar hakim olursun. Ne biliyim komik geldi serinin 5.(hatta 6.) oyunu olan bir oyunda gelmişsin insan şunu bunu açıklar diye çıkışman. Bu Yüzüklerin Efendisi'nin sadece son kitabını okuyup en sonda Bilbo'da kim demek gibi...

Hocam ben falloutun tactics dahil tüm oyunlarını oynadım hatta bir süre devam ettirdiğimiz hitoyun isimli sitemizde fallout 1-2 nin walkthroughlarını tacticsin strateji rehberini hepsini ben yazdım biliyorum en detayına kadar ama ben sadece onları bilmeyenler için codex tarzı birşeylerin iyi olabileceğini ve tüm bu oluşumlara biraz daha entegre edilebileceğini söyledim oyunun ana ve yan questlerinin. oyundan da nerfret etmiş değilim genel olarak çok da kötü olduğunu düşünmüyorum oyunun ama o kadar beklentiden sonra biraz vasat kaçtığını düşünüyorum ortaya çıkan ürünün. bir de tepkim bu kadar teknik olarak desteksiz çıkarmalarına oyunu o kadar.

• bazı sorularım var

1-mermi yapılan cihazların amacı nedir,mermilerimi güçlendiriyor yoksa metallerimi mermiye çeviriyor, ayrıca özel mermileri nasıl seçip kullanıyoruz.
    2-kamp ateşiyle nasıl bir etkileşim var
    3-bi kapıya geldğimde 3tane robot yolumu kesip 2000cap istiyor,buraya girmek için cap toplamak şartmı
  • Çok teşekkürler disorderpunk =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

bazı sorularım var

1-mermi yapılan cihazların amacı nedir,mermilerimi güçlendiriyor yoksa metallerimi mermiye çeviriyor, ayrıca özel mermileri nasıl seçip kullanıyoruz.
    2-kamp ateşiyle nasıl bir etkileşim var
    3-bi kapıya geldğimde 3tane robot yolumu kesip 2000cap istiyor,buraya girmek için cap toplamak şartmı

1. Soru
    Oralarda boş mermi kovanlarına barutla birlikte mermi doldurabiliyorsun , ayrıca doluların içini boşaltıp başka kovanlarada doldurabilirsin bir nevi istemediğin mermileri istediklerine çevirmek ve yeni mermiler yapmak gibi birşey.
    2.Soru
    Türkçe tabiri ile kocakarı ilacı yapmaya yarıyor arkadaşım Yani yolda topladığın bitkilerden ya da farklı malzemelerden sana yarar sağlayacak karışımlar hazırlıyorsun. Kamp ateşini seçtiğin zaman orada solda yapabileceklerin sağda da onlar için ne gerektiği yazar , kalın ve renkli olanlar şuan yapabilecek olduklarındır.(malzemenin yeterli oldukları )
    3.Soru
    Orayı biraz dolaşıp dükkanların questlerini falan yap , biraz saygı kazanınca kings diye bir grubun görevlerini yapmaya başlayacaksın , bitirdiğinde sana bir iyilik hakkı vericekler , burada dikkatli ol sadece bir iyilik hakkın var , seçeneklerin arasında oraya geçiş için bedavaya şifre seçeneğide var , onun ile bedava geçebilirsin. Ya da speech yüksekse Mich ve bilmem ne diye bi general store var , oradaki adamla konuşursan sana 500 caps e o şifreyi vermeyi teklif ediyor bu sayede kings ten farklı bir iyilikte seçebiliyorsun. Tabi tüm bunların yanında 2000 bin caps te bayılabilirsin Farklı yolları olabilir ben bilmiyorum onları. Şahsen kings ten aldığım iyilik ile geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Beyler oyunu indirdim fakat öncesinde fallout 3 ü bitirmek istiyorum . Oyunu kurup oyuna girdiğimde 2 dakka sonra oyun donuyor . Nette araştırdım denilen büssürü şeyi denedim ama nafile hep donup kalıyor oyun .. Çözümünü bilen varmi direk bunu oynamak istemiyorum

dostum oyunun ayarlarından brightness la oynayınca geçiyordu sanırım problem.

Deniycem sagol
  • Arkadaşlar bişe sorcam size
    1.Bu skidrow 2 update çıkardı bunlar resmi updatemi
    2.NPCde takılma sorununu çözüyormu eğer çözmüyorsa bu updateler ne işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

Arkadaşlar bişe sorcam size

resmi updatelerin cracklenmiş halleri, eğer oyunu korsan yüklediysen mecbur bunları kullancaksın hocam fakat
    NPC lerde takılma sorunlarını bu update'ler çözmüyor. onun çözümünü nexus'dan direct3d dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu dizine atmak. konuyu biraz geriye doğru takip edersen farklı sorunlara farklı çözümleri yazdı arkadaşlar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

quote:

Arkadaşlar bişe sorcam size

resmi updatelerin cracklenmiş halleri, eğer oyunu korsan yüklediysen mecbur bunları kullancaksın hocam fakat
    NPC lerde takılma sorunlarını bu update'ler çözmüyor. onun çözümünü nexus'dan direct3d dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu dizine atmak. konuyu biraz geriye doğru takip edersen farklı sorunlara farklı çözümleri yazdı arkadaşlar sağolsunlar.

Saol dostum cevabın için.Ama bu updateler ne çözüyor onuda söylersen yani bende sorun yokta.Sadece d3d9 dllyi attım o kadar.Sadece bi queste fly with me mi ne orda füzeler uçarkene atma var

• yahu karekter aparatları geliştirme ilgili şeyler çıkmıyor karşıma hiç ...

- silahları zırhları falan geliştirmek için ne lazım bir ton malzeme var bende ama modife kısımlarında hiç bişe gözükmüyor

- yine alınana parçaların bölümünde onlarla ilgili yapılcak bişey yok sanırım

- çabuk seyahat yokmu :)

- haritada market tarzı yerleri gösteriyormu yada modife için gidilcek yerler falan varmı
  • quote:

Saol dostum cevabın için.Ama bu updateler ne çözüyor onuda söylersen yani bende sorun yokta.Sadece d3d9 dllyi attım o kadar.Sadece bi queste fly with me mi ne orda füzeler uçarkene atma var

Yazdığına göre bir takım diyalog ve scripting sorunlarını çözüyormuş ama ben daha bir şeyi çözdüğünü söyleyene denk gelmedim. Hatta bir arkadaş update'den sonra daha da oynanmaz hale geldiğini söylemişti o yüzden çok sorun yaşamıyorsan yükleme sadece dll dosyası genel olarak performans sorununu çözüyor zaten (onu da faydasız kilise papazı bethesda diil gamernexus'da bir mod ustası yayınladı)
  • Come Fly With Me questi hakkında

Trust module ve yakıtı buldum. Füzeleri imha etmesi için sugar bomba ihtiyacım var. Nerden bulabilirim ??
  • Tamamdır buldum. Bu arada küçük bir şey paylaşayım.

Novac'ta bir otel odasında, Daisy Whiteman adında bir kadınla karşılaşıyorsunuz. Kendisi eski Vertibird pilotu. Şimdiye kadar 71 göreve gitmiş ve sadece 1 defa uçak düşürmüş. Oda Klamathta ve çok zorlu bir uçuşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 26 Ekim 2010; 19:15:43 >
  • Oyun çok kastı. Sistemim o kadar öldü demek.
  • Valla ben daha ilginç şeylerle karşılaşmadım.ÜÜÜÜÜüüüüüüÜÜÜüü.Wild bilmemene traiti yok bende ondanmo acaba D:
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.