Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Goacbcs Freeplay after MQ v1.6
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34811

yürüme koşma animansyonları vs için

Fallout 3 Walking Running Animations Restored
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34830

Talonmaster , çok güzel wallpaper saol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2010; 20:46:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

beyler şu ringoyu naptınız bi fikirleri alalım ranger lardan yana olupta + sını görn varmı
    onalrdan birini yanımız alıyormuşuz ama ben bisefer denedim alamadım şimdi load yaptım ne olucagı belli değil bekliyorum fikirleri

Cass diye bi hatunu alıyoruz yanımıza onunda questleri falan var.Rose diye bir perk veriyor hatun bizimleyken.Perk içkilerin yan etkisini azaltıyor.Başka adam alınıyor mu bilmiyorum.

Bu arada oyun bitince devam etmiyor.

Bitiren başkası varsa şu armor olayına açıklık getirsin.

Gerçi brotherhood'dan aldım ben armoru falan.

Ama farklı mı armor,nasıl merak ettim.

teşekkürler arkadaşım ozman temizleyelim kasabayı :D yaşasın ranger lar :D

•  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]
    Tam aradığınız kriterde değil belki ama ben arkaplan olarak bunu kullanıyorum.

Edit:Oyunu bitirdikten sonra devam etmek ve yürüme/koşma olayını düzelten modlar nexusta bulunuyor, soranlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 25 Ekim 2010; 20:35:04 >
  • Mükemmel bir şekilde çalışıyor. İmzamdaki sistemle Ultra High ta 1280*1024 rahat rahat oynuorm. Teşekkürler disorderpunk.

Ayrıca 1.0.0.240 versiyondaysanız yükseltmenize gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

beyler şu ringoyu naptınız bi fikirleri alalım ranger lardan yana olupta + sını görn varmı
    onalrdan birini yanımız alıyormuşuz ama ben bisefer denedim alamadım şimdi load yaptım ne olucagı belli değil bekliyorum fikirleri

Cass diye bi hatunu alıyoruz yanımıza onunda questleri falan var.Rose diye bir perk veriyor hatun bizimleyken.Perk içkilerin yan etkisini azaltıyor.Başka adam alınıyor mu bilmiyorum.

Bu arada oyun bitince devam etmiyor.

Bitiren başkası varsa şu armor olayına açıklık getirsin.

Gerçi brotherhood'dan aldım ben armoru falan.

Ama farklı mı armor,nasıl merak ettim.

Cass dediğimiz hatunu ilerde bir görevde öldürtmek gerekiyor görevin başarılı olması için, benim tespitime göre en iyi yoldaş hatta iki yoldaş biri önceki sayfalarda yerini gösterdiğim veronica diğeride kingden aldığımız rex(yarı mekanik köpek) birde Raul (Brotherhood Of Stell Safe House un yakınında) vardı bir ghoul ama nedense bir türlü yakınımda durmuyordu caesar baskını sırasında kaybettik kendisini

Jacobstowndaki mutant Lily yide alabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Ekim 2010; 0:25:35 >

• @ disorderpunk
    hocam 2gb sınırını kaldırmanın daha kolay yollarıda var
    mesela cff explorer programı ile falloutnv.exe yi 2 tıkla editliyerek aynı işlemi yapabilirsinizhttp://tesnexus.com/downloads/file.php?id=32405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktooth -- 25 Ekim 2010; 20:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

mesela cff explorer programı ile falloutnv.exe yi 2 tıkla editliyerek aynı işlemi yapabilirsinizhttp://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35262

Saol Darktooth, o yöntemi biliyorum önceki fallout tan. Bunda ayrıca Stutter 64hz fix te olduğu ve çok kolay kullanımı olduğu için verdim burada, ayrıca orj exe lerle de çalışıyor. Yeni başlayan arkadaşlar için çok yararlı olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2010; 21:22:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

@ex: Bu adamlar NCR'ın taşeron "işçileri" ve sen işçileri bir bir katledince hiç sorun olmuyor, ha? :) Bu da güzel, ne gerçekçi!

İşte oyunu anlamadan oynayıp sonra gerçekçiliğe laf atan adam örneği Ordakiler hapishanedeki güvenlik güçlerini öldürüp oraya el koyan adamlar , doğal olarak sen onları öldürünce karma kazanıyorsun Şöyle yorumlar yapmadan önce adam gibi oynayın şu oyunu .

@tatbkath
    Oyun bitince devam etmiyor mu yahu

Arkadaşın bahsettiğin yer sanırım New California Republic Correctional Facility (Islah Tesisi). Oradaki adamların hepsi Powder Ganger üyesi, sadece giriş kısmındaki eski şerif Meyers hariç. Bence burada yapılacak en "gerçekçi" seçim oradaki herkesi temizleyip yönetimi tekrar NCR'a devretmek...

• Belli ki Powder Gang kısımlarını kıçımdan anlayıp, direkt NCR'ın köpekleri gibi algılamışım :) Olayları oysa, tabii mantıklı sıkıntı olmaması. Peki ama o zaman, NCR neden vaziyete el koymuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

mesela cff explorer programı ile falloutnv.exe yi 2 tıkla editliyerek aynı işlemi yapabilirsinizhttp://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35262

Saol Darktooth, o yöntemi biliyorum önceki fallout tan. Bunda ayrıca Stutter 64hz fix te olduğu ve çok kolay kullanımı olduğu için verdim burada, ayrıca orj exe lerle de çalışıyor. Yeni başlayan arkadaşlar için çok yararlı olucaktır.

iyi ki bu konuda yardımcı oldular. çok faydasını göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Belli ki Powder Gang kısımlarını kıçımdan anlayıp, direkt NCR'ın köpekleri gibi algılamışım :) Olayları oysa, tabii mantıklı sıkıntı olmaması. Peki ama o zaman, NCR neden vaziyete el koymuyor?

My Kind of Town questinde Primm'deki Lieutenant Hayes ile konuşunca gör bak nasıl da vaziyete el koyuyor...

Oyunu kötülemek için daha mantıklı sebepler bulun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Birde rica etsem explorer perkini alan biri haritanın tümünü spoiler içinde koyarsa yeni level atladım başka bir perk seçtim zaten explorer perkini almayada niyetim yok daha fazla karışmasın ortalık.

Dostum bu linkte bir harita var ama biraz karışık...

http://www.strengthgamer.com/Fallout__New_Vegas_Maps.html
  • Beyler oyunu indirdim fakat öncesinde fallout 3 ü bitirmek istiyorum . Oyunu kurup oyuna girdiğimde 2 dakka sonra oyun donuyor . Nette araştırdım denilen büssürü şeyi denedim ama nafile hep donup kalıyor oyun .. Çözümünü bilen varmi direk bunu oynamak istemiyorum
  • Beyler Yardıma İhtiyacım Var
    Brotherhood Of Steel görevlerini yapmamış olanlar bakmasın ;

Oksijen bilmem ne üniteleri için parçalar istedikleri görev , vautlardan parça topluyoruz. O görevde içinde bitkiler olan vaulttan bir türlü alamıyorum parçayı. Çünkü kapıya barikat kurulmuş ve tek yol oraya çıkan bi mağra gibi gözüküyo ama haritada yeri falan belli değil buna nasıl ulaşabiliriz acaba ?

Birde beyler Mr.New Vegas ( Mr.House) için görevler yapıyorum şuan onları yoketme görevi verdi , ben ne kadar ilerledim oyunda ve bitmesine ne kadar var çünkü hemen bitmesini istemiyorum ona görev yan görevlere vereceğim kendimi , birde Brotherhoodu yok etmeden bu görevi bitiremez miyim ? Speech 97

• quote:

Beyler Yardıma İhtiyacım Var

Oksijen bilmem ne üniteleri için parçalar istedikleri görev , vautlardan parça topluyoruz. O görevde içinde bitkiler olan vaulttan bir türlü alamıyorum parçayı. Çünkü kapıya barikat kurulmuş ve tek yol oraya çıkan bi mağra gibi gözüküyo ama haritada yeri falan belli değil buna nasıl ulaşabiliriz acaba ?

Birde beyler Mr.New Vegas ( Mr.House) için görevler yapıyorum şuan onları yoketme görevi verdi , ben ne kadar ilerledim oyunda ve bitmesine ne kadar var çünkü hemen bitmesini istemiyorum ona görev yan görevlere vereceğim kendimi , birde Brotherhoodu yok etmeden bu görevi bitiremez miyim ? Speech 97

O vaultda asansörü tamir edecek kadar repairin olması lazım yoksa alamıyorsun ben baya dolaşmış ve hiçbir yol bulamamıştım.

@foxhound
    Saol buda işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Ekim 2010; 0:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Beyler Yardıma İhtiyacım Var

O vaultda asansörü tamir edecek kadar repairin olması lazım yoksa alamıyorsun ben baya dolaşmış ve hiçbir yol bulamamıştım.

@foxhound
    Saol buda işime yarar.

Hocam asansörü tamir ettim her katı dolaştım ama hiçbir yol bulamadım biraz yardımcı olur musun ya power armoru giymek için kasıyorum sonra alayını kesicem sinirimi bozdular .

• Yaw şu
    Şu Edie denilen robotu tamir et görevi kabak gibi kaldı bende. Ben tamir etmek için gerekli parcaları sağda solda dolanırken buldum. Tamir ettim ve görev bitmedi. Yani illa Gibson Scrapyard'dan mı getirmemiz lazım parcaları. Ya da ben mi yanlış anladım görevi tam da okumamıştım aslında (şimdi aklıma kurt düştü) ama görev onu tamir etmekti galiba.
  • Başıma gelene bakın :D

yaw bu claw ne böle arkadaş :D ya sırf iyicene araştırabilmek için konsoldan hp yi 99.999 yaptım 4 tane si 3-4 dakikada 4te 1 ni götürdü bunları normal bir şekilde nası öldürcezki çokta hızlılar hatta sloan kampıvar workerların onların orayı bastılar 5 worker sizlere ömür umarım bunlar ilerde lazım değillerdir yoksa yandım yakınlarda yedek save yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Beyler oyunu indirdim fakat öncesinde fallout 3 ü bitirmek istiyorum . Oyunu kurup oyuna girdiğimde 2 dakka sonra oyun donuyor . Nette araştırdım denilen büssürü şeyi denedim ama nafile hep donup kalıyor oyun .. Çözümünü bilen varmi direk bunu oynamak istemiyorum

dostum oyunun ayarlarından brightness la oynayınca geçiyordu sanırım problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Yaw şu Şu Edie denilen robotu tamir et görevi kabak gibi kaldı bende. Ben tamir etmek için gerekli parcaları sağda solda dolanırken buldum. Tamir ettim ve görev bitmedi. Yani illa Gibson Scrapyard'dan mı getirmemiz lazım parcaları. Ya da ben mi yanlış anladım görevi tam da okumamıştım aslında (şimdi aklıma kurt düştü) ama görev onu tamir etmekti galiba.

Parçaları nereden getirdiğinin bir önemi yok dostum... ED-E'yi yanına al ve birkaç gün yanında gezdir. Sonra bir ses kaydı dinleyeceksin. Artık ona göre queste devam edersin...

Ben ED-E'den başka kimseyi yanıma almadım. Normalde tek başıma oynamayı seviyorum. Fallout 3'ü o şekilde oynamıştım. Ama ED-E'yi sevdim diyebilirim. Enhanced Sensors perki ile uzaktaki düşmanları hem erken fark etmemi sağlıyor hem de cloak olmuş düşmanları görmemi sağlıyor. Ayrıca fazla eşyalarımı da taşıyor. İkimiz Wasteland'i dar edeceğiz sanırım herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 26 Ekim 2010; 15:43:18 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.