Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Beyler Yardıma İhtiyacım Var
    Brotherhood Of Steel görevlerini yapmamış olanlar bakmasın ;

Oksijen bilmem ne üniteleri için parçalar istedikleri görev , vautlardan parça topluyoruz. O görevde içinde bitkiler olan vaulttan bir türlü alamıyorum parçayı. Çünkü kapıya barikat kurulmuş ve tek yol oraya çıkan bi mağra gibi gözüküyo ama haritada yeri falan belli değil buna nasıl ulaşabiliriz acaba ?

Birde beyler Mr.New Vegas ( Mr.House) için görevler yapıyorum şuan onları yoketme görevi verdi , ben ne kadar ilerledim oyunda ve bitmesine ne kadar var çünkü hemen bitmesini istemiyorum ona görev yan görevlere vereceğim kendimi , birde Brotherhoodu yok etmeden bu görevi bitiremez miyim ? Speech 97

O vaultda asansörü tamir edecek kadar repairin olması lazım yoksa alamıyorsun ben baya dolaşmış ve hiçbir yol bulamamıştım.

@foxhound
    Saol buda işime yarar.

Hocam asansörü tamir ettim her katı dolaştım ama hiçbir yol bulamadım biraz yardımcı olur musun ya power armoru giymek için kasıyorum sonra alayını kesicem sinirimi bozdular .

Filtreler o dediğin mağarada değil vaultta bir dolabın içinde ama nerede hatırlayamıyorum malesef.

• spoiler istilasına uğramış konu. daha başlamadık bile oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Ben ED-E'den başka kimseyi yanıma almadım. Normalde tek başıma oynamayı seviyorum. Fallout 3'ü o şekilde oynamıştım. Ama ED-E'yi sevdim diyebilirim. Enhanced Sensors perki ile uzaktaki düşmanları hem erken fark etmemi sağlıyor hem de cloak olmuş düşmanları görmemi sağlıyor. Ayrıca fazla eşyalarımı da taşıyor. İkimiz Wasteland'i dar edeceğiz sanırım herkese...

Benim gibi sniper olarak oynayanlar için ED-E + Boone ikilisi çok iyi iş görüyor, Düşman yaklaştığında ED-E'nin müzik çalması felan süper olmuş. Ayrıca şu PHOENIX implantını taktıran var mı ? ya da NEMEAN, 12k caps bayılmaya değer mi ?

Edit: Nvidia' nın 260.99 sürücüsü hiç yaramadı bana, yağ gibi akan oyun, açık alanlarda oynanmaz hale geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 26 Ekim 2010; 9:39:11 >

• stutter programı var paylaşılan onu kullan kardeşim 260.99 + stutter + meşhur dll ben çok memnunuum şuan ya bu sayfada yada öncekinde paylaştı bi arkadaş
    küçük bir not bu stutter yamasında çalıştıramayanlar var nedeninni çözdüm vista ve win 7 kullanıcıları no_stuttur u yönetici olarak çalıştırmasın onun dışında yamada windll diye bir uygulama var no_stutter aslıdan çalıştırınca bunu devreye soktugundan hata veriyor. Çözüm için windll yi özelliklerinden yönetici olarak çalıştıra ayarlayın ve işlem tamam
    bundan sonra no_stutter i çalıştırdıgınızda sorun olmaz yalnız kesinlikle no_stutter yönetici olarak çalıştırılmıcak yoksa her daim ahata alırsınız

bendeki sorun ise farklı bende 2-3saat oynadıktan sonra oyun donuyor o ara cpu kullanımı oyunun 60 ları buluyor nedeninni çözemedim işlemci sınıyor dicem laptop kullanıyorum vantilator açtım işlemciye doğru el ile bakıyorum işlemcide sıcaklık yok nedeninin çözemedim he bakıldıgında sorun buyuk değil ama yinede kafamı kurcaladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Tam aradığınız kriterde değil belki ama ben arkaplan olarak bunu kullanıyorum.

Edit:Oyunu bitirdikten sonra devam etmek ve yürüme/koşma olayını düzelten modlar nexusta bulunuyor, soranlar vardı.

Teşekkürler

• şu ilk videodan sonra kapanma olayı için ettiğiniz yardıma teşekkürler, artık oyunu düzgünce oynayabiliyorum.
  • Bu askerlik kanser etti beni çıkan oyunlara bak ya Neyse şafak demiş 82 83. gün oynarım
  • sen gelene kadar update ler tamamlanır. birşey kaçırmadın.
  • oyunun Türkçesi cıkmadıktan sonra ben malesef oynayamam ingilizcem zayıf hiç birşey anlamıyorum.

Türkçesi ÇIKSIN LÜTFENNN
  • disorderpunk ın dediği şeyleri update dosyası yüklemeden yaparsanız çok iyi performans artışı oluyor.
  • Fallout : New Vegas Spoiler Deposu adında bir konu açsak ve oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç şeyleri paylaşsak nasıl olur acaba ?
  • Bu Oyunuda fazla takip edemedim herkes birşeyler söylemiş oynayan arkadaşlardan sadece şunu söylemelerini rica ediyorum oyundaki buglar yama çıktığı halde halen devam ediyormu??
    daha almadım ama almayı düşünüyorum birde nvidia kartlarda daha çok sorunlumu oluyor bu oyun?? ve halen devam ediyormu teşekkürler...
  • merlinde oyunun artilarina eksilerine baktim direk koptum bir iki ufak grafiksel hata demiş :D yahu oyun 2 updateyle direct9 dll dosyasıyla preliminary nostutter dosyasiyla anca oynanabilir hale geldi, hala da bi ton hata mevcut, buna rağmen bir iki ufak kucuk miniminnacık hata diyorsunuz bethesta'dan para falan mi alıyosunuz bu oyunu bu kadar abartmak icin anlamiyorum ki?

nedir abi karşınıza çıkan her npc bir sürü diyalog seçeneğiyle laga luga yapınca hangi mala davara faydası olduğu belli olmayan biçimde birsürü konuşuyorsa bunun adı role playing mi oluyor? yönettiğin karakterin yüzünü sadece ölürken görebildiğiniz bir oluşumun amacı nedir? bu oyun evreninin tarihçesi nedir kim nerden nereye gelmiştir neden gelmiştir brotherhood of steel kimdir felsefesi nedir enclave nedir bunların üstüne gidip destansı bir hikaye ve oyun settingi çıkar, insan role playinge doyar. onun yerine fallout 1 de 2 de nasılsa aşina olmuş millet tembele yat kolaycılığa kaç.. ne var bunların yerine ? abuk subuk bir sürü dolaş dur karşına çıkan saçma sapan ne idüğü belirsiz factionlara yaranmaya ya da onları harcamaya çalış, hardcore modmuş sonunda zırh vercekmiş bunlar çok ucuz şeyler arkadaşlar.

ha napmışlar workbench varmış mermini kendin yapabiliyormuşsun kamp ateşinde item yapabiliyormuşsun rpg buysa tamam abi bende başka bişey demiyorum o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

merlinde oyunun artilarina eksilerine baktim direk koptum bir iki ufak grafiksel hata demiş :D yahu oyun 2 updateyle direct9 dll dosyasıyla preliminary nostutter dosyasiyla anca oynanabilir hale geldi, hala da bi ton hata mevcut, buna rağmen bir iki ufak kucuk miniminnacık hata diyorsunuz bethesta'dan para falan mi alıyosunuz bu oyunu bu kadar abartmak icin anlamiyorum ki?

nedir abi karşınıza çıkan her npc bir sürü diyalog seçeneğiyle laga luga yapınca hangi mala davara faydası olduğu belli olmayan biçimde birsürü konuşuyorsa bunun adı role playing mi oluyor? yönettiğin karakterin yüzünü sadece ölürken görebildiğiniz bir oluşumun amacı nedir? bu oyun evreninin tarihçesi nedir kim nerden nereye gelmiştir neden gelmiştir brotherhood of steel kimdir felsefesi nedir enclave nedir bunların üstüne gidip destansı bir hikaye ve oyun settingi çıkar, insan role playinge doyar. onun yerine fallout 1 de 2 de nasılsa aşina olmuş millet tembele yat kolaycılığa kaç.. ne var bunların yerine ? abuk subuk bir sürü dolaş dur karşına çıkan saçma sapan ne idüğü belirsiz factionlara yaranmaya ya da onları harcamaya çalış, hardcore modmuş sonunda zırh vercekmiş bunlar çok ucuz şeyler arkadaşlar.

ha napmışlar workbench varmış mermini kendin yapabiliyormuşsun kamp ateşinde item yapabiliyormuşsun rpg buysa tamam abi bende başka bişey demiyorum o zaman.

Tabi haklısın her oyunda bütün hikayeyi anlatması lazımdı dimi... Hatta Fallout 1-2-tactics ve 3 bilgisayarında olmadan New Vegas yüklenmemeliydi bence.. hıhı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

merlinde oyunun artilarina eksilerine baktim direk koptum bir iki ufak grafiksel hata demiş :D yahu oyun 2 updateyle direct9 dll dosyasıyla preliminary nostutter dosyasiyla anca oynanabilir hale geldi, hala da bi ton hata mevcut, buna rağmen bir iki ufak kucuk miniminnacık hata diyorsunuz bethesta'dan para falan mi alıyosunuz bu oyunu bu kadar abartmak icin anlamiyorum ki?

dark wanderer siteler ve dergilerdeki yorumları bir nebzeye kadar ciddiye alacaksın. en önemli izlenim kendi izlenimin. sağlıklı bilgi vermeyebiliyorlar çoğunlukla.

• Dark Wanderer;
    Hocam günde en az 1 kez girip oyunu kötülemeyi alışkanlık haline getirmişsin..tamam beğenmemişsin belki büyük umutlar bağladın, belki oyunu orjinal aldın, kendini kandırılmış hissettin vs vs...tamam da hocam şunu anlamıyorum. nedir bu oyunu oynamak istemendeki ısrar? ya da beğenenlerin suçu ne? ayrıca adamlar oyunun tarihçesini sana oyun içinde mi anlatsınlar istiyorsun? bunun da anlamadım..ha oyunun konusu nedir diyorsan zaten benim de verecek cevabım kalmıyor bu aşamada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Tabi haklısın her oyunda bütün hikayeyi anlatması lazımdı dimi... Hatta Fallout 1-2-tactics ve 3 bilgisayarında olmadan New Vegas yüklenmemeliydi bence.. hıhı

tüm background'u anlatsın diye birşey demedim ama mesela bir codex koyarsın oyun ilerledikçe bu codexe entry koyar oyun, isteyen onları okuyup daha derinlemesine iner oyun evrenine bunu istemeyen de sadece senaryoyu oynar geçer. bkz: dragon age'deki codexler. böylece hem fallout'u ilk kez oynayan biri bile hakim olur oyun evrenine hem de daha derin bişeyler arayanlara materyal çıkar.

• Oyun bitti, bitince devam etmeyi sağlayan dosyalardan bahsedilmişti önceki sayfalarda bunu nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Bu Oyunuda fazla takip edemedim herkes birşeyler söylemiş oynayan arkadaşlardan sadece şunu söylemelerini rica ediyorum oyundaki buglar yama çıktığı halde halen devam ediyormu??
    daha almadım ama almayı düşünüyorum birde nvidia kartlarda daha çok sorunlumu oluyor bu oyun?? ve halen devam ediyormu teşekkürler...

Oyunda, Fallout 3 motorunun üzerine o kadar zamandan sonra yenilenerek çıkarılmasına rağmen haaala büyük sorunlar var. İki tane patch ile bunların düzeleceği aklıma hiiç yatmıyor. Almayı ben de düşünüyordum ama okuduklarımdan sonra hiç uğraşamam. Sinirlerimi bozamam...
  • Beğenmeyenlerin beklentileri farklıymış sanırım. Oyun benim için 100 üzerinden 90'ı fazlasıyla hakediyor. Söz konusu tek büyük sorun, NPC'lerde FPS düşüşüydü ancak bir patch ile düzeldi o da. Tüm RPG severlere öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.