Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan
    oyun açılıyorsa sorun olmaması lazım bazı satırlardali yazılar bendede değişik çıkıyor ama oyun bat dan açılıyor hata vermeden

bendekide böyle

initialize0() running in thread f18
    initialize1() running in thread f18
    crc = A7191A07
    New Vegas version 1.1.1.271 (update 2)
    initialize2() running in thread f18
    Critical Sections mode 2 (improve fairness)
    timeBeginPeriod: 0 -> 1
    AutoInitialize finished
    Improved_GetTickCount seems to be working
    timeEndPeriod: 1 -> 0

Yapımcı logolarının gösterildiği ekranda kapanıyor, ardından launcher ile çalıştırıncada açılmıyor dosyaları silip oturum kapatıp açınca normale dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

oyun açılıyorsa sorun olmaması lazım bazı satırlardali yazılar bendede değişik çıkıyor ama oyun bat dan açılıyor hata vermeden

bendekide böyle

crc = A7191A07
    AutoInitialize finished

Yapımcı logolarının gösterildiği ekranda kapanıyor, ardından launcher ile çalıştırıncada açılmıyor dosyaları silip oturum kapatıp açınca normale dönüyor.

oyunu kurup baştan dene istersen , önce Bethesda Softworks\Fallout New Vegas\Data\nvse\plugins burda gerekli dosya varmı onu kontrol edebilirsin , önceki çözümlerden su yun grafik ayarlrında en alttaki seçeneği low yapmak vardı onuda deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ekim 2010; 18:13:54 >

• Bitti be oyun.

Zor bir karardı ama ben Mr. House'u seçtim.

Toplamda 28 saat sürdü.20. levelde bitirdim.

Bu arada;

Because war... War never changes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 25 Ekim 2010; 18:15:55 >
  • quote:

quote:

bendekide böyle

crc = A7191A07
    AutoInitialize finished

oyunun orijinalse yine de decrypted exe kullanman lazım, aynı yerde hatayı orj exe lerle kullanınca bende de vermişti. Encrypted exe için bir program çıkıcak onu bekliyor herkes.
    quote:

edit: Sanırım bu yöntem sadece decrypted exe lerde çalışıyormuş, yani sonuçta steam orj versiyon exe ile çalışmayabilir. Yeni bir programın FNV ye adapte edilmesi gerekiyormuş orijinal exe lerde çalışması için ki üzerinde çalışıyorlarmış bu programın.

Orj diilse , update1 , update 2 , decrypted exe ler. sonrasında bu yöntem. Daha fazlasını inan bende bilmiyorum ama bende gerçekten işe yaradı frame atlama takılmalar kalmadı stutter dedikleri. Pürüzsüz herşey artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bitti be oyun.

Bu arada;

20 Level az olmuş ben şuan 23. leveldeyim önümde uzun bir görev listesi var, Mr.House yi öldürmek yaramış demek ve Ceaser ı

@evohan
    Deniycem bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2010; 18:23:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bitti be oyun.

Bu arada;

20 Level az olmuş ben şuan 23. leveldeyim önümde uzun bir görev listesi var, Mr.House yi öldürmek yaramış demek ve Ceaser ı

@evohan
    Deniycem bunları.

Malum yere gitmeden aldığım save duruyor.

Oradan devam ederim bende.

Explorer perkini aldım mekanların yarısına gitmemişim.

Bu arada 20 az çünkü malum yerde zorlanıyorsun baya.

Birde speak skill'ini boş geçmeyin.Baya bir işe yarıyor.

Ha bu arada power armor falan vermedi harcore açık bitirdim.

Ne iş anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 25 Ekim 2010; 18:43:30 >

• Ben lvl 27 oldum ama bitiremedim oyunu biraz canımda sıkıldı sonunda herkese dalıcam artık rangermış sezarmış dinlemiycem toplu katliam tüm npc leri öldürücem artık ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

@ex: Bu adamlar NCR'ın taşeron "işçileri" ve sen işçileri bir bir katledince hiç sorun olmuyor, ha? :) Bu da güzel, ne gerçekçi!

İşte oyunu anlamadan oynayıp sonra gerçekçiliğe laf atan adam örneği Ordakiler hapishanedeki güvenlik güçlerini öldürüp oraya el koyan adamlar , doğal olarak sen onları öldürünce karma kazanıyorsun Şöyle yorumlar yapmadan önce adam gibi oynayın şu oyunu .

@tatbkath
    Oyun bitince devam etmiyor mu yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 25 Ekim 2010; 18:52:42 >

• Duvarkağıdı yapmak için şöyle büyük, bina olmayan wasteland resimleri yokmu new vegasın varsa paylaşında duvarkağıdı yapalım oyunda olmadanda o atmosferi yaşamak için.
  • Oyunu orjinal oynayan adamın malum şeyler sayesinde , illegal oynar hale gelmesi an meselesi
  • quote:

Duvarkağıdı yapmak için şöyle büyük, bina olmayan wasteland resimleri yokmu new vegasın varsa paylaşında duvarkağıdı yapalım oyunda olmadanda o atmosferi yaşamak için.

hakkaten ne güzel olurdu.
  • ya arkadaşlar bu ringoyu napmak lazım ya iyi adamlar ama bilmiyorum sinirler ama kurtarmakta işmize ayrarmı merake diyorum rangerlardan yanamı olayım ne yapayım
  • evet, steam orj oyunu olanlar artık üzülmesin :p

Hem stutter, hemde 4gb virtual adres kullanımı (sadece 64bit sistemler) bir arada. Normal olarak 2gb kullanıyor oyun max.

Dosyaları herhangi bir yere açmanız ve ordan çalıştırmanız yeterli.

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35262

quote:

Fallout New Vegas 4GB
    =====================
    by MonochromeWench (the.wench@wenchy.net)

FNV4GB is a tool to load Fallout New Vegas with the Large Address Aware
    executable flag set so the entire 4GB Virtual Memory Address Space can be used
    by the game.

FNV4GB is licensed under the terms of the GNU Lesser General Public License
    version 2.1. Read the included lgpl-2.1.txt for the terms. Source code is included
    with the package. Original binaries compiled using Microsoft Visual Studio 2005.

FNV4GB additionally hooks and replaces the Windows GetTickCount() function that
    may improve stuttering.

Running
    -------
    Just run FNV4GB.exe to launch the game! You don't even need it in the games
    directory, just make sure fnv4gb.exe and fnv4gb_helper.dll are together.

If your version of Fallout New Vegas is not the standard version with the
    SteamAppID of 22380 you need to run fnv4gb.exe and specify the actual
    SteamAppID on the command line. Example: fnv4gb.exe 22380

Technical Details
    -----------------

FNV4GB performs the following actions

1) Gets the Install Path for the game from the registry value:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bethesda Softworks\FalloutNV\Installed Path
    2) Changes to the games Directory
    3) Copies FalloutNV.exe to FalloutNV.4GB if needed
    4) Sets the LARGEADDRESSAWARE bit on FalloutNV.4GB if needed
    5) Sets the environment variable SteamAPPId to 22380 (or whatever value was
    specified on the command line) which tells Steam to run the game (not
    restart and load the launcher)
    6) Creates a new process for FalloutNV.4GB with the main thread suspended
    7) Injects fnv4gb_helper.dll into the FalloutNV.4GB process
    8) fnv4gb_helper unsets the LARGEADDRESSAWARE bit in the loaded headers so
    when steam verifies the loaded executable in memory it passes
    9) fnv4gb_helper hooks the GetTickCount function to attempt to reduce
    stuttering

10) fnv4gb_helper hooks the CreateFileA function so when steam attempts to
    verify the disk executable file against the loaded memory it loads the
    untouched FalloutNV.exe instead of the modified FalloutNV.4gb
    11) The FNV4GB loader verifies that Large Addresses are enabeles in the
    FalloutNV.4gb
    12) FNV4GB loader unsuspends the main thread so the game can run

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2010; 19:45:50 >

• roket görevinde 2.parçayı bulmak için ihtiyar kadına gittim çok para istedi alamadım sonra kadını öldürdüm üstünden alırım diye ama yine alamadım,evindede bulamadım,tam yeri neresi o parçanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

@ex: Bu adamlar NCR'ın taşeron "işçileri" ve sen işçileri bir bir katledince hiç sorun olmuyor, ha? :) Bu da güzel, ne gerçekçi!

Benim bildiğim işci değil hepsi azılı mahkum. Ayrıca
    Nipton'a gidince nasıl birbirleri ile kanlı olduğunu gerekli yerlerdeki yazıları okuyarak öğrenebilirsiniz.

Hatta Primm'e şerif aradığımız bölümde NCR üyeleri onlardan birini şerif yapmak istediğimde ve özürlerini yolluyor dediğim de kabul etmedi. Ben de rüşvet verdim öyle halletmiştim. Speech yeteneğim düşüktü.

• beyler şu ringoyu naptınız bi fikirleri alalım ranger lardan yana olupta + sını görn varmı
    onalrdan birini yanımız alıyormuşuz ama ben bisefer denedim alamadım şimdi load yaptım ne olucagı belli değil bekliyorum fikirleri
  • Birde rica etsem explorer perkini alan biri haritanın tümünü spoiler içinde koyarsa yeni level atladım başka bir perk seçtim zaten explorer perkini almayada niyetim yok daha fazla karışmasın ortalık.
  • Oyun yarın elimde olacak fallout 3 çok beyenmesemde beni bağlamıstı bakalım wegas bu basarıyı gösterecekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Evet , sonunda çıktı arkadaşlar, artık takılma frame atlama yok :)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34832

preliminary_4 indirin.

kısaca :

- oyun exe'si versiyon 1.1.1.271 olmalı (steam versiyon kullanıyorsanız zaten bu versiyondur, başka versiyon kullanıyorsanız update 2 yapın)
    edit: Sanırım bu yöntem sadece decrypted exe lerde çalışıyormuş, yani sonuçta steam orj versiyon exe ile çalışmayabilir. Yeni bir programın FNV ye adapte edilmesi gerekiyormuş orijinal exe lerde çalışması için ki üzerinde çalışıyorlarmış bu programın.

- d3d9.dll indirin ve ana klasöre ekleyin >

Nvidia için >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
    AMD için >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34970

Eğer d3d9.dll yi ilk kez kullanıyorsanız bir kereye mahsus launcher çalıştırın ve options ayarlayın.

- preliminary_4 indirin. >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34832

- preliminary_4 içeriğini ana klasöre atın

- ve oyunu "no_stutter.bat" ile çalıştırın. (kesinlikle normal exe den yada launcherdan açmayın)

- eğer hata alıyorsanız yada oyun açılmıyorsa versiyon yanlış olabilir yada başka şeyler. bu durumda ana klasörde yaratılıcak olan "sr_New_Vegas_Stutter_Remover.log" a bakın.

- herşey doğru yapıldığında log da yazması gereken şey >

initialize0() running in thread 660 
    initialize1() running in thread 660
    crc = A7191A07
    initialize2() running in thread 660
    AutoInitialize finished

my games / falloutnv içindeki Fallout.ini ve FalloutPrefs.ini de iFPSClamp=0 olduğundan emin olun. Sıfır olmalı değer.

iyi oyunlar.

kaynak ve önceki çözümler :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=330970

Ati kartlar için deneyenler var mı 5770 var combatlarda çok takılma yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

beyler şu ringoyu naptınız bi fikirleri alalım ranger lardan yana olupta + sını görn varmı
    onalrdan birini yanımız alıyormuşuz ama ben bisefer denedim alamadım şimdi load yaptım ne olucagı belli değil bekliyorum fikirleri

Cass diye bi hatunu alıyoruz yanımıza onunda questleri falan var.Rose diye bir perk veriyor hatun bizimleyken.Perk içkilerin yan etkisini azaltıyor.Başka adam alınıyor mu bilmiyorum.

Bu arada oyun bitince devam etmiyor.

Bitiren başkası varsa şu armor olayına açıklık getirsin.

Gerçi brotherhood'dan aldım ben armoru falan.

Ama farklı mı armor,nasıl merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.