Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen
    quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky
    quote:

Orijinalden alıntı: bigen
    Bu oyununacil patche ihtiyacı var;bu sefer aşağıdaki bütün nigtkin leri öldürüp yukarı çıktım;öldürmemiş gözüküyorum

Davison'ı da öldürdün mü ?

Stealthboy u isteyen devi diyorsun değil mi;hayır?

Bu bahsettiğiniz yerde hiçbir nightkin i öldürmeden görevi bitirmiştim odanın birinde yukarda bir ghoul var onu öldürüp alt kattaki bilgisayardan stealthboyun orada olmadığı bilgisini alıyorsunuz o bilgiyle mavi mutanta gidince tüm mutantlar orayı terk ediyor saldırmadan. Tabi bukadar benzer başka bir görev daha yoksa bahsettiğim şekilde halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2010; 21:24:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Geçen beni tekrar hayata döndüren köyün yakınlarında yürürken kamp kurmuş bi elemana rastladım.
    Bana dedi ki "şu tepenin orda geckolar karımı kaçırdı bana yardım edermisin?"
    Ben de - Tabi gardaş canın saolsun geckolar kimmiş. dedim
    Herneyse tarif ettiği yere gittim bi grup gecko bana saldırdı, ben de pompalıyı verdim koca ağızlarına.
    Tepeye çıktım bakındım bikaç insan iskeletinden başka bişey yok. Dedim en iyisi aşağı inip acı haberi veriyim dedim
    Yolda düşündüm adamı rencide etmemek için en doğru cümleleri aklımda toparladım. ( Adamım senin karıyı gekkolar dağa kaldırıp yemiş)
    Neyse aşağı indim, bi baktım bizim eleman bana ne desin "- vay mal vay! seni kekledim olum karı marı yok, sen geckoları hallettin bende seni halledip zulaya çökecem" demezmi.
    Tabi bunu demesiyle sırtımdan pompalıyı çekmem bir oldu. verdim ayarı...
    Baktım açın cebinde 5 gazoz kapağı var. alıp yoluma devam ettim.
    Bu da böyle bir anımdır.

Bu olayın bir benzeri de benim Oblivion'da başıma gelmişti...

• ulan buglar bide şu performans optimizasyonu sorunu kalksa lokum gibi fallout olmuş, perkler yine müthiş dörtgöz perkine bayağı gülmüştüm oyun güzel genel hatlarıyla, fallout 3 ten farkı zaten hertürlü belli oluyor, fallout 2 yi azda olsa yaşattı( healing powder yap, gecko gebert, deathclaw omleti) oyundaki tek tırt gelen olay factionlar olmuş, hepsi son lvlda tek plazma rifleyle dağıtılası mal mal ordular olmuşlar. Nebileyim bi enclave gelsin bizi halletsin yani. Faction armorlarına bakıyorum 3-5 dt , moralim bozuluyor sonra patır patır indirmek zorunda kalıyorum. En sinirlendiğim olay ise new vegasa girmem ile 12635154 tane yeni görev aldım. birde snowglobeler iyi para ediyor. İzlenimlerim bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 24 Ekim 2010; 22:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

arkadaşlar bu Wild Wasteland trait midir nedir nasıl seçiliyor.Trait nedir?

trait perktir, yani oyunda sana katkısı bulunan karakteristik bir öğe, misal sniper perkini alırsanız vatsdaki head bölümüne vurma oranınız artar. Perkler oyun içindeki stratejinizin temel öğesidir, special ve skillerinizi tamamlar.

wild wasteland perki oyunda garip encounterlerle karşılaşmanızı sağlar (uzay gemisi, özel yerler, daha ilginç birsürü şey)

• sonunda t-51 power armorumu kaptım power armor traininginide var kaçın süper mutantlar

sezardan uzaklaşcam derken gittikçe sezara yakınlaşıyorum vay anasını sinirim bozuldu mr.house pörtledi..(adam diyodu robot ordum var ncr ile sezarı yok etcem filan diyodu sinirim bozuldu vegasta robot istemiyok diyip adamın bitkisel hayatını sona erdirdim ncr ile aram düzelir zannetiydim -bozuldu aksine Sezarla aram mükemmel derecede oyunun içine ettim
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

arkadaşlar bu Wild Wasteland trait midir nedir nasıl seçiliyor.Trait nedir?

trait perktir, yani oyunda sana katkısı bulunan karakteristik bir öğe, misal sniper perkini alırsanız vatsdaki head bölümüne vurma oranınız artar. Perkler oyun içindeki stratejinizin temel öğesidir, special ve skillerinizi tamamlar.

wild wasteland perki oyunda garip encounterlerle karşılaşmanızı sağlar (uzay gemisi, özel yerler, daha ilginç birsürü şey)

dostum bilgin yanlış.

trait: oyun başında seçtiğin karakterine has özelliktir. wild wasteland de bir trait tir. seçtiğin trait i değiştirmek ya da kaldırmak gibi bir şansın da yoktur.
    perk: oyun içerisinde 2 seviyede bir almaya hak kazandığın deneyime bağlı özelliktir. yine aldığın bir perki silemez ya da değiştiremezsin ama üzerine yenilerini alabilirsin.

wild wasteland ise bir traittir.

• Daha önce verildimi bilmiyorumda NCR'da çalışan bi Türk komutanla karşılaştım, ismide Polatlı. Bizim Polat Alemdar'ada benziyo :P

• Muhtemelen her firmanın yaptığı gibi çalışanlarının ismini koyuyordur npclere
  • harbiden oyundaki buglar çileden çıakrtıyor ben bu dll yi attıgım halde halen daha takılmalar var az da olsa bilmiyorum ne zman çözücekler

birde başlarda sinir oldugum bir şey var şu bizi eğiten kız ya yururken arasıra durup howdy diyor burada bize donuyor o sıra arkasına bile geçseniz sizin ilk oldugunz yere bakıyor hani şöle bizim gittigimiz tarafa doğru en azından azcık boynunu çevirse böle bi oyuna yakışmıyo bu tarz eksikler ayrıca şu kızın hababam durup howdy demeside kafamı bozuyor joe cobbla anlaşıp temizliyorum alayını sinir alayı

birde nexuxtan hkg36 yı indirin ben indirdim acayib bir silah oyunda favoriniz olucak özellikle şu köpekli hanfendunun hedaye ettigi rifle ile aynı yani 5.56 mermi kullanması işinizi kolaylaştırıyor tavsiyemdir isterseniz linkte verebilirim
  • geçici stutter frame atlama takılma giderilmesi

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=330970
  • NCR ile King'i birleştirmek ne zor işmiş gece gece baya uğraştırdı ama sonunda aralarını düzelttik
  • şu görünmez mavi yaratıkların olduğu bölümü geçmenin kolay yolu nedir,sanırım erken girdim oraya,hemen ölüyorum :s
  • nvidia driver ı geldi FNV için
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=331275

o Fallout: New Vegas
    * Improves compatibility for Fallout 3: New Vegas with antialiasing enabled.
    * Improves Alt-Tab compatibility for several PC games.

AA açınca oluşan artifactlar giderilmiş yeni AA uyumluluk profili ile.

.dll kullanmadan performans artışı var ama yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2010; 12:45:15 >

• bu iyi olmuş işte henüz başlamamıştım oyuna.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu hiç oynamadım hayatımda fallout serisini..

Şimdi bi abla bi köpek bide ben gittik bi yere kamp ateşi var sönmüş orada ne yapacağımı bulamadım.
    Yardımcı olurmusunuz ? yada ilk bölümü geçilmiş save dosyası varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Geçen beni tekrar hayata döndüren köyün yakınlarında yürürken kamp kurmuş bi elemana rastladım.
    Bana dedi ki "şu tepenin orda geckolar karımı kaçırdı bana yardım edermisin?"
    Ben de - Tabi gardaş canın saolsun geckolar kimmiş. dedim
    Herneyse tarif ettiği yere gittim bi grup gecko bana saldırdı, ben de pompalıyı verdim koca ağızlarına.
    Tepeye çıktım bakındım bikaç insan iskeletinden başka bişey yok. Dedim en iyisi aşağı inip acı haberi veriyim dedim
    Yolda düşündüm adamı rencide etmemek için en doğru cümleleri aklımda toparladım. ( Adamım senin karıyı gekkolar dağa kaldırıp yemiş)
    Neyse aşağı indim, bi baktım bizim eleman bana ne desin "- vay mal vay! seni kekledim olum karı marı yok, sen geckoları hallettin bende seni halledip zulaya çökecem" demezmi.
    Tabi bunu demesiyle sırtımdan pompalıyı çekmem bir oldu. verdim ayarı...
    Baktım açın cebinde 5 gazoz kapağı var. alıp yoluma devam ettim.
    Bu da böyle bir anımdır.

Bu olayın bir benzeri de benim Oblivion'da başıma gelmişti...

Aynı olayı bende yaşadım çok hoşuma giden olaylardan biriydi, bu quest oalrakta gözükmüyor günlüğünzde öyle extradan yaptığınız bir görev :) Yalnız benimkinde eleman davar gibi arkadamdan koştu geldi dedim ne diyecek acaba, cevabı duyunca tabi kafaya bi headshot çaktım bu tırstı gitti 40m öteye çömeldi kaldı korkudan:)

• Hafta sonu geldı gectı sehır dısından gelen arkadaslarımdan dolayı hala adam gıbı oynayamadım.Kafayı yıyecegım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

nvidia driver ı geldi FNV için
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=331275

o Fallout: New Vegas
    * Improves compatibility for Fallout 3: New Vegas with antialiasing enabled.
    * Improves Alt-Tab compatibility for several PC games.

AA açınca oluşan artifactlar giderilmiş yeni AA uyumluluk profili ile.

.dll kullanmadan performans artışı var ama yeterli değil.

HDR ve AA açıkken oluşan manasız beyaz artifactlardan kurtuluyorsak harika olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Arkadaşlar ben bu oyunu hiç oynamadım hayatımda fallout serisini..

Şimdi bi abla bi köpek bide ben gittik bi yere kamp ateşi var sönmüş orada ne yapacağımı bulamadım.
    Yardımcı olurmusunuz ? yada ilk bölümü geçilmiş save dosyası varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bazı otları toplaman gerekiyor. O kamp yerinin hemen yukarısında bulabilirsin gerekli malzemeleri.
  • Arkadaşlar nanosuit buldum. Ama çin malıymış.
    Chinese Stealth Armor. (Stealth +5)

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.