Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Arkadaşlar ben bu oyunu hiç oynamadım hayatımda fallout serisini..

Şimdi bi abla bi köpek bide ben gittik bi yere kamp ateşi var sönmüş orada ne yapacağımı bulamadım.
    Yardımcı olurmusunuz ? yada ilk bölümü geçilmiş save dosyası varsa paylaşırsanız sevinirim.

Orada senden ateş başında Healing Powder hazırlamanı istiyor. 2 adet malzeme lazım bir tanesi şehrin mezarlığındaki bir çiçek, ötekisi şehrin okulunun önüdeki bir çiçek ikisinide alıp ateşin yanında listeyi açıp çıkan listeden "Healing Powder " yapacaksın. Yapma zorunluluğun yok gerçi tutorial bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one
    quote:

Orijinalden alıntı: foxhound
    quote:

Orijinalden alıntı: infernox
    Geçen beni tekrar hayata döndüren köyün yakınlarında yürürken kamp kurmuş bi elemana rastladım.
    Bana dedi ki "şu tepenin orda geckolar karımı kaçırdı bana yardım edermisin?"
    Ben de - Tabi gardaş canın saolsun geckolar kimmiş. dedim
    Herneyse tarif ettiği yere gittim bi grup gecko bana saldırdı, ben de pompalıyı verdim koca ağızlarına.
    Tepeye çıktım bakındım bikaç insan iskeletinden başka bişey yok. Dedim en iyisi aşağı inip acı haberi veriyim dedim
    Yolda düşündüm adamı rencide etmemek için en doğru cümleleri aklımda toparladım. ( Adamım senin karıyı gekkolar dağa kaldırıp yemiş)
    Neyse aşağı indim, bi baktım bizim eleman bana ne desin "- vay mal vay! seni kekledim olum karı marı yok, sen geckoları hallettin bende seni halledip zulaya çökecem" demezmi.
    Tabi bunu demesiyle sırtımdan pompalıyı çekmem bir oldu. verdim ayarı...
    Baktım açın cebinde 5 gazoz kapağı var. alıp yoluma devam ettim.
    Bu da böyle bir anımdır.

Bu olayın bir benzeri de benim Oblivion'da başıma gelmişti...

Aynı olayı bende yaşadım çok hoşuma giden olaylardan biriydi, bu quest oalrakta gözükmüyor günlüğünzde öyle extradan yaptığınız bir görev :) Yalnız benimkinde eleman davar gibi arkadamdan koştu geldi dedim ne diyecek acaba, cevabı duyunca tabi kafaya bi headshot çaktım bu tırstı gitti 40m öteye çömeldi kaldı korkudan:)

Bu tip olayların olması çok hoş oluyor benim başıma gelen bir olayı anlatayım, Vegasın dışında Freeside da biri bana el sallıyordu gittim yanına beni takip et dedi, takip ettim beni çıkmaz sokağa soktu orda birkaç çöp konteyner ı vardı oraya getirdi konteynerin içine bak dedi ben konteynerin içini açar açmaz saklanmış olan diğer arkadaşlarıyla hah ha sesleri arasında bana saldırdı tabi yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2010; 15:20:08 >

• Spoiler olabilecek bir soru, o yüzden epey ileride olmayanlar bakmasın. Gerçi ben daha 4.lvl'im. Ve aranıyorum :)

Henüz 4.lvl birşeyim. Başladığımız yerin güney doğusunda bizim Powder adamlarının yönettiği NCR Correctional Facility adında bir yer var. Baktım onlar kötü adamlara benziyor, ve daha önce Powderlar tarafından da Villified olduğum için, diye içeri girdim birer ikişer indirdim. İdari binadakilere gücüm yetmese de epey de karma aldım bu arada. Şimdii, ben ileride ana görevin içine edebilecek mi bir şey yaptım, yoksa oyunda taraf tutma meselesinde olabilecek bir adım mı attım?
    ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 25 Ekim 2010; 16:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Spoiler olabilecek bir soru, o yüzden epey ileride olmayanlar bakmasın. Gerçi ben daha 4.lvl'im. Ve aranıyorum :)

Henüz 4.lvl birşeyim. Başladığımız yerin güney doğusunda bizim Powder adamlarının yönettiği NCR Correctional Facility adında bir yer var. Baktım onlar kötü adamlara benziyor, ve daha önce Powderlar tarafından da Villified olduğum için, diye içeri girdim birer ikişer indirdim. İdari binadakilere gücüm yetmese de epey de karma aldım bu arada. Şimdii, ben ileride ana görevin içine edebilecek mi bir şey yaptım, yoksa oyunda taraf tutma meselesinde olabilecek bir adım mı attım?
    ???

Aynı şekilde bende orayı tamamen temizlemiştim, NCR lar ile sorun olmadı bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2010; 16:19:40 >

• Evet , sonunda çıktı arkadaşlar, artık takılma frame atlama yok :)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34832

preliminary_4 indirin.

kısaca :

- oyun exe'si versiyon 1.1.1.271 olmalı (steam versiyon kullanıyorsanız zaten bu versiyondur, başka versiyon kullanıyorsanız update 2 yapın)
    edit: Sanırım bu yöntem sadece decrypted exe lerde çalışıyormuş, yani sonuçta steam orj versiyon exe ile çalışmayabilir. Yeni bir programın FNV ye adapte edilmesi gerekiyormuş orijinal exe lerde çalışması için ki üzerinde çalışıyorlarmış bu programın.

- d3d9.dll indirin ve ana klasöre ekleyin >

Nvidia için >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
    AMD için >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34970

Eğer d3d9.dll yi ilk kez kullanıyorsanız bir kereye mahsus launcher çalıştırın ve options ayarlayın.

- preliminary_4 indirin. >http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34832

- preliminary_4 içeriğini ana klasöre atın

- ve oyunu "no_stutter.bat" ile çalıştırın. (kesinlikle normal exe den yada launcherdan açmayın)

- eğer hata alıyorsanız yada oyun açılmıyorsa versiyon yanlış olabilir yada başka şeyler. bu durumda ana klasörde yaratılıcak olan "sr_New_Vegas_Stutter_Remover.log" a bakın.

- herşey doğru yapıldığında log da yazması gereken şey >

initialize0() running in thread 660 
    initialize1() running in thread 660
    crc = A7191A07
    New Vegas version 1.1.1.271 (update 2)
    initialize2() running in thread 660
    Critical Sections mode 2 (improve fairness)
    timeBeginPeriod: 0 -> 1
    AutoInitialize finished
    Improved_GetTickCount seems to be working
    timeEndPeriod: 1 -> 0

my games / falloutnv içindeki Fallout.ini ve FalloutPrefs.ini de iFPSClamp=0 olduğundan emin olun. Sıfır olmalı değer.

iyi oyunlar.

kaynak ve önceki çözümler :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=330970

edit: Diğer basit yöntem stutter + 4gb memory

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44009934

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 25 Ekim 2010; 21:38:38 >

• @ex: Bu adamlar NCR'ın taşeron "işçileri" ve sen işçileri bir bir katledince hiç sorun olmuyor, ha? :) Bu da güzel, ne gerçekçi!
  • İşçileriymiş bir zamanlar ama NCR' ın paraları suyunu çekince adamlar paydos etmiş
  • ne buya boyuna bişeyler çıkıyor yamalı boğçaya döndü oyun , attempt_2b yi yaptım ama kamera dönüşlerine halen yeterli smooth luk yok bence , smooth oynanışı tam olarak sağlayan hangisi şimdi tüm oyunu silip en son onu kurcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ne buya boyuna bişeyler çıkıyor yamalı boğçaya döndü oyun , attempt_2b yi yaptım ama kamera dönüşlerine halen yeterli smooth luk yok bence , smooth oynanışı tam olarak sağlayan hangisi şimdi tüm oyunu silip en son onu kurcam

Evohan , az yukarıda tekrardan açıkladım herşeyi. en son çıkan 4.cü versiyon tamamen çözdü olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ne buya boyuna bişeyler çıkıyor yamalı boğçaya döndü oyun , attempt_2b yi yaptım ama kamera dönüşlerine halen yeterli smooth luk yok bence , smooth oynanışı tam olarak sağlayan hangisi şimdi tüm oyunu silip en son onu kurcam

Evohan , az yukarıda tekrardan açıkladım herşeyi. en son çıkan 4.cü versiyon tamamen çözdü olayı.

evet baktım şimdi onada herşeyi doğru yapmışım ve sanırım bencede oldu , yine kamera dönüşlerinde çok hafif var ama oyun aksiyonunda belli olcak şey değil artık o

ualn şaka maka oyunu adamlar mı yapıyor oyuncularmı belli değil ha yeter artık şu oyunlar tam randımanlı sürülsün piyasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ekim 2010; 16:49:07 >

• Bu arada güzel haberler var Fallout 4 ile ilgili. Oyun motoru olarak id software in Rage oyununda kullanılan motorun seçilme ihtimali baya yüksekmiş. Eğer öyle olursa inanılmaz güzel olur oyun.

http://www.youtube.com/watch?v=T3J2dnhR1KE
  • Bir fırsat bulsamda oyunu kötülesem diye adeta pusuya yatmış millet.

@disorderpunk
    Bilgilendirme için teşekkürler, dosyaları yedekleyip deniyorum.
  • quote:

Bu arada güzel haberler var Fallout 4 ile ilgili. Oyun motoru olarak id software in Rage oyununda kullanılan motorun seçilme ihtimali baya yüksekmiş. Eğer öyle olursa inanılmaz güzel olur oyun.

eğer bu doğruysa yaşadık demektir.
  • quote:

Bu arada güzel haberler var Fallout 4 ile ilgili. Oyun motoru olarak id software in Rage oyununda kullanılan motorun seçilme ihtimali baya yüksekmiş. Eğer öyle olursa inanılmaz güzel olur oyun.

Rageyi oynayamadık ki halen
  • Rage çıkmadı ki motorun nasıl olduğunu bilelim.Bir de millet yaşadık diyor
  • @disorderpunk
    Herşey doğru ama yinede hata veriyor
    initialize0() running in thread b0c 
    initialize1() running in thread b0c
    crc = A7191A07
    initialize2() running in thread b0c
    AutoInitialize finished

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2010; 17:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Bir fırsat bulsamda oyunu kötülesem diye adeta pusuya yatmış millet.

@disorderpunk
    Bilgilendirme için teşekkürler, dosyaları yedekleyip deniyorum.

ne alakası var arkadaşım? oyunların doğru dürüst optimize edilip test edilip teknik hatalardan arındırılarak piyasaya sürülmesini istemek suç mu? 1 haftada 2 patch 1 hotfix hala sorun çözülmüyor nvidia driver update ile çözülmüyor dll dosyası + birsürü ayar batch ini falan anca oynanır hale geliyor bunlar reva mı o kadar para sayıp oyunu alan insanlara? düzgünce install edip oynamaya hakkı yok mu insanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Rage çıkmadı ki motorun nasıl olduğunu bilelim.Bir de millet yaşadık diyor

gameplay videolar var aslında nette , gerçekten o motor per. olarak tutarsa unreal in yerini alır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

@disorderpunk
    Herşey doğru ama yinede hata veriyor
    initialize0() running in thread b0c 
    initialize1() running in thread b0c
    crc = A7191A07
    initialize2() running in thread b0c
    AutoInitialize finished

oyun açılıyorsa sorun olmaması lazım bazı satırlardali yazılar bendede değişik çıkıyor ama oyun bat dan açılıyor hata vermeden

bendekide böyle

initialize0() running in thread f18
    initialize1() running in thread f18
    crc = A7191A07
    initialize2() running in thread f18
    AutoInitialize finished

• Ben şu başkanı kkoruma görevinde takıldım ne yapsam başkan ölüyor varmı bi çözümü acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.