Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Bu brotherhood armorun traning ini nasıl bulacağım gizli üslerini havaya uçurdum ben.

BoS bunkerındaki Elderdan alıyordun o armor trainingi.

Eğer üssü havaya uçurduysan unut o işi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Bu brotherhood armorun traning ini nasıl bulacağım gizli üslerini havaya uçurdum ben.

BoS bunkerındaki Elderdan alıyordun o armor trainingi.

Eğer üssü havaya uçurduysan unut o işi.

power armor training başka bir yollada alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 29 Ekim 2010; 2:51:54 >

• Örneğin?
  • Ya çok oynamadım ilk kasabanın questlerini yaptım sonra bıraktım. Tekrar başlıcam şimdi ama şunu sorayım. Oyunda ne kadar kötü olabiliyoruz ? Mesela ben Fallout 3'de insanların kaçırıldığını öğrendikten sonra kurtarma görevlerinde rehinelerin kafasına sıkıyodum. Köye gidip ölüsünü buldum diyebiliyodum. Bunda da öyle şeyler varmı ? Ve bundan fazlasını yapabiliyormuyum ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 29 Ekim 2010; 3:23:20 >

• Yardım lazım.!

Hidden valley de brotherhoodun gizli mekanını buldum. Ordaki elder bütün ekipmanımı aldı ondan görev falan aldım da hiçbirşeyim kalmadı. Üstümde bi tek don var napacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Yardım lazım.!

Hidden valley de brotherhoodun gizli mekanını buldum. Ordaki elder bütün ekipmanımı aldı ondan görev falan aldım da hiçbirşeyim kalmadı. Üstümde bi tek don var napacam

Hocam doğru Brotherhood'a gittiğine emin misin? Seni soymuş olmasınlar Fallout bu sağı solu belli olmaz.

•  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

80 metre ilerden kafadan sneak attackla vurdum fakat yere yığılmadı böyle kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husonman -- 29 Ekim 2010; 4:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Yardım lazım.!

2. kapı yani seni 3 power armorlu kişinin karşıladığı kapının yanında bir kutu var eşyaların onun içinde.

• quote:

Örneğin?

For Auld Lang Syne görevini yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan2056

dün başladım biraz bakabildim ilk izlenimim mükemmel olmuş yine. bütün haftasonu bunu oynayıp kendimi atmosferde boğacağım. fallout serilerindeki atmosferle şimdiye kadar hiç bir oyunda karşılaşmadım gerçek çok etkileyici ve birazda tırsıtıcıdır. 'War, war never changes.'

stalker serilerini öneririm..
  • en sağlam armor bende nihaha yalnız elde etmek için neler çektim özellikle legendary ile off...

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

SC2 furyasından sonra anca başlayabildik oyuna...

Görüntü takılmalarını çözmek için 2 saat uğraştıktan sonra, nvidia'nın dün çıkan driver'ı + 2 adet patch + d39.dll ile hallettik.

Stat ve perkleri de 2 saat inceledikten sonra

S 6
    P 6
    E 6
    C 8
    I 6
    A 6
    L 2

statlı bi karakter açıp oyuna girdik... Bakalım Obsidian'ın (Özellikle de Chris Avellone'nin) parmağı değince FO2'ye benzemiş mi...

İşimi şansa bırakmam diyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

SC2 furyasından sonra anca başlayabildik oyuna...

Görüntü takılmalarını çözmek için 2 saat uğraştıktan sonra, nvidia'nın dün çıkan driver'ı + 2 adet patch + d39.dll ile hallettik.

Stat ve perkleri de 2 saat inceledikten sonra

S 6
    P 6
    E 6
    C 8
    I 6
    A 6
    L 2

statlı bi karakter açıp oyuna girdik... Bakalım Obsidian'ın (Özellikle de Chris Avellone'nin) parmağı değince FO2'ye benzemiş mi...

İşimi şansa bırakmam diyorsun yani.

Şansa bırakır mıyım :P

Sonrasında
    ST 8
    PE 6
    EN 10
    CH 1
    IN 1
    AG 8
    LK 6

bir char açmayı düşünüyorum... Aptal karakterini tekrar kodlamışlar diye duydum... Kasmasam olmaz :P

PS: FO2'deki aptal karakteri merak edenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_22294543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22294543

• Ben de Veronica kayboldu geri de gelmiyor.Bütün item lar ondaydı.Cass ı da yanıma alamıyorum bu yüzden
  • Az önce başı boş dolaşırken ( artık kimseden emir almıyorum , alayına giderliyim ) Deathclawlarla dolu bir maden buldum. Tabi gidip bi meraba demezsek olmazdı. Aslında çok dost canlısı yaratıklar. Sadece nasıl konuşulucağını bilmek lazım. Hatta Analarıyla hatıra fotorağı bile çektirdim .
    New Vegas Hatırası
    Ehehehe Dont mess with me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 29 Ekim 2010; 16:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Az önce başı boş dolaşırken ( artık kimseden emir almıyorum , alayına giderliyim ) Deathclawlarla dolu bir maden buldum. Tabi gidip bi meraba demezsek olmazdı. Aslında çok dost canlısı yaratıklar. Sadece nasıl konuşulucağını bilmek lazım. Hatta Analarıyla hatıra fotorağı bile çektirdim .
    New Vegas Hatırası

Güzel fotoğrafmış. Ama o arkadaki zat ı muhterem ve arkadaşlarının olduğu madene ben düşük leveldayken yolumu kaybedip girdiğimde hiç resim çektirmeye yanaşmamıştı anca benim karakterin ölüsüyle ziyafet çekmiş olabilir.

• oyun içinde rastgele kendiliğinden kitlenmeler oluyor.Bunu önleyecek bir official patch falan çıktımı?Skidrowun yamaları falan var da daha da batırıyor gibisinden yorumlar var.
  • Nvidia kartı olanlar yeni driver ı yükledikten sonra dll e ihtiyacınız yok boşu boşuna fps düşürmeyin dll+eski driver la 51 FPS(Dışarda)[FULL] Yeni driver+DLL yok 61-63 fps(dışarda)(FULL)

DLL ekran kartınızı oyuna farklı şekilde yansımasına sebeb oluyor dll kullandıgım zamanlar benim karta Ge-Force 7600 diodu gül gül öldüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 29 Ekim 2010; 19:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Az önce başı boş dolaşırken ( artık kimseden emir almıyorum , alayına giderliyim ) Deathclawlarla dolu bir maden buldum. Tabi gidip bi meraba demezsek olmazdı. Aslında çok dost canlısı yaratıklar. Sadece nasıl konuşulucağını bilmek lazım. Hatta Analarıyla hatıra fotorağı bile çektirdim .
    New Vegas Hatırası

Çok güzel bir kare olmuş.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.