Şimdi Ara

Fan controller icin acma kapama dügmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandigim fan controller malesef fanlari tam olarak kapatamiyor , psu dan gelen molex ile fun controller in power molex i üzerinden acma kapama dügmesi koymak istedim ama malesef hangi renk kablaya bagladiysamda aradaki akimi kesemedim .

geceleri pc acikken tamamen fanlarin durmasini sitiyorum en kolay nasil bir mod ile bu sorunu cözebilirim ?

• kullandığın anahtarın resmini çekip yollarmısın lütfen o şekilde daha rahat yardımcı olmak mümkün

daha doğrusu eklermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 12 Nisan 2011; 21:48:34 >
  • Fanların molex ise kırmızı siyah yada sarı siyah olur Kırmızı yada sarı ya anahtar baglıyarak bu sorunu kolayca halledebilirsin . eğer fanların 3 pin ise genelde sarı siyah kırmızı olur bu durumda anahtar bağlıyacagımız kablo kırmızıdır ( sarı kablo fanın rpm i geri dönüş yapar anakarta ) ..Kolay gelsin.
  • Arkadaslar saglik sorunuyla bir kac gündür yoktum kusura bakmayin.....

Bende revoltec marka bozuk uv lamba vardi onun anhatarini kullanmak istedim.

Fan controller icin acma kapama dügmesi ?

görüldü gibu sari kirmizi ve 2 siyah kablo var...bu anahtarin bulundigi molex in bir ucunu psu dan gelen molex e diger ucununda fan controllerin power molexsine bagladim.

anahtara iki kablo geliyordu ve ben bu koblolari hem sarida hemde kirmizida denedim ama akim kesilmiyor malesef...

Not : Molex i siyah kutudan cikardim yani kullandigim parca sadece anahtar ve molex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praetorians -- 14 Nisan 2011; 11:53:50 >

• 4 bacaklı anahtarla yaptım ben kırmızı ve sarıyı bağladım .Zalman mf-z3 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag67

4 bacaklı anahtarla yaptım ben kırmızı ve sarıyı bağladım .Zalman mf-z3 kullanıyorum

Demekki 2 renk deki akimi birden kesmek gerekiyor ...ben hemen 4 ayakli bir anahtar alayim tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: praetorians

quote:

4 bacaklı anahtarla yaptım ben kırmızı ve sarıyı bağladım .Zalman mf-z3 kullanıyorum

Demekki 2 renk deki akimi birden kesmek gerekiyor ...ben hemen 4 ayakli bir anahtar alayim tesekkürler

Rica ederim ama ben 12 kesince lcd 5i kesincede fanlar donmuyordu onun ıcın boyle bırsey yaptım sızdede ıse yarar dıye tahmın edıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yagrin ilk isim anahtari almak olacak fakat kasaya monte etmek biraz zor olacak sanirim bendeki anahtar güzel bir sekilde monte oluyordu :(

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: praetorians

quote:

Rica ederim ama ben 12 kesince lcd 5i kesincede fanlar donmuyordu onun ıcın boyle bırsey yaptım sızdede ıse yarar dıye tahmın edıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.