Şimdi Ara

fan hızı arttırma program tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim laptop HP G62 ve çok ısınıyo oyunlarda bunun için fan hızını oyun kasmadan arttırmak istiyorum ki daha erken soğutmaya başlasın.
    hp nin coolsense,speedfan ve MSI afterburner programlarını kullandım ama hiçbiri fanı kontrol etmemi sağlamadı.sizden ricam BİOS dan yapmamı veya herhangi başka bi çözüm önermeden sadece HP nin bu modeline uyabilicek program varmıdır yada başka programlar nelerdir onları öğrenmek istiyorum.bu arada bazı sitelerde anakart fanı kontrol etmeyi desteklemeyebilir demişler bunu kontrol etmenin bi yolu varmıdır acaba(anakart=Hewlett-Packard 143A) şimdiden teşekkürler

• Speedfan da denemişsin, demekki kontrol etemye izin vermiyor.
  • o zaman hiçbir program olmaz demektir :/ peki BİOS u aç kapa uraşmak istemiyodum ama ordan % olarak seçenekler mevcutmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

o zaman hiçbir program olmaz demektir :/ peki BİOS u aç kapa uraşmak istemiyodum ama ordan % olarak seçenekler mevcutmu?

Şu ana kadar birkaç laptop Biosu gördüm/kurcaladım ama, Fan hız kotrolü ile ilgili birşeye rastlamadım.
  • hortlatmış gibi oluyorum ama laptoplarda sıcaklık ile ilgili ayarlar bioslarda kilitlenmiştir ve bu ayarlara ulaşamazsınız. bu ayarları yapmak için o modele ait bios un modifiye edilmişini bulmak gerekir. model ve "all menus unlocked" şeklinde aratılabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.