Şimdi Ara

Fan hızı ayarlayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kuzeyköprüsü soğutucusundan çok fazla ses geliyor bunu hızını düşürmek için şunu düşünüyorum
    Fan hızı ayarlayıcı (Zalman fanmate 1)
    Bunu ankarada bulabilir miyim? Çünkü 9 milyoluk şey için birde kargo parası ödemeyelim
    Yada buna benzer birşey bulabilir miyim ankara da?

• speed fan programi var.. onu deniyebilirsin
  • o zımbırtının tek başına satıldığını duymadım. ama fan devrini kendin de düşürebilirsin. 5 volta bağlarsın, 3.3 volta bağlarsın vs.
    hatta yerinde olsam o fanlı soğutucu yerine pasif soğutucu kullanırdım. fansız kuzey köprüsü soğutuıcuları var satılan, olmazsa eski ve büyük bir heatsink de çok iyi iş görür.

ayrıca speedfan vb programlar, ancak anakartın var olan özelliklerini kullanabilirler, yoksa programlar donanımı kontrol edemezler. zaten anakartın o özelliği varsa, o özelliği kullanabilecek program da anakart cdsinde bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonQuichotte -- 3 Haziran 2005, 17:42:46 >
  • Ankara Epdatada bulabilirsin titanın pcıdan bağlanan tekli fan controlleri falan var 5 dolar mı ne orada bakıvaer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceset114

speed fan programi var.. onu deniyebilirsin

Her türlü en ucuz çözüm bu. Hem otomatik de ayarlıyabiliyor program. İçin rahat eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roby

quote:

Orjinalden alıntı: ceset114

speed fan programi var.. onu deniyebilirsin

Her türlü en ucuz çözüm bu. Hem otomatik de ayarlıyabiliyor program. İçin rahat eder.

Ya bende bunu istiyorum ama kullanamadım mereti hatta donanim genele konu da açtım
    Speed Fan kullanamıyorum

Burada bana yardım edereniz sevinirim bende boşu boşuna para vermek istemiyorum

• bende abit an7 var.kuzey köprüsüne öyle bi fan takmışlar ki 5500 devirle dönüyordu.Testere gibi ses çıkarıyordu.
    gittim Coolermaster pasif soğutucusunu aldım.Mükemmel oldu.ilk başta oc yaparken problem çıkarır mı dedim ama eskisinden bile iyi oldu.fanmate in ayarına o parayı vereceğine böle bişey al.0 db ses olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Hızını Ayarlama Yardımm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede ic7-g var kuzey köprüsündeki fan dayi arkadaşımızdaki gibi uçuyordu.. bede fişini çekiverdim :D şimdi kuzey köprüsünde fanlı bakır duruyor ama fanı dönmüyor.. pasifte olsa yetiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiRØ

bendede ic7-g var kuzey köprüsündeki fan dayi arkadaşımızdaki gibi uçuyordu.. bede fişini çekiverdim :D şimdi kuzey köprüsünde fanlı bakır duruyor ama fanı dönmüyor.. pasifte olsa yetiyor...

Bende öyle yaptım ve çok iyi oldu ses kesildi ve hala 38C daha da çıkmıyor belki oyunlarda falan çıkar ama...

Ayrıca bunlar kaç derecede yanıyor?
  • quote:

quote:

bendede ic7-g var kuzey köprüsündeki fan dayi arkadaşımızdaki gibi uçuyordu.. bede fişini çekiverdim :D şimdi kuzey köprüsünde fanlı bakır duruyor ama fanı dönmüyor.. pasifte olsa yetiyor...

Bende öyle yaptım ve çok iyi oldu ses kesildi ve hala 38C daha da çıkmıyor belki oyunlarda falan çıkar ama...

75 -80 derece arası kullandığını söyleyen bi arkadaşım vardı. ama en az 60 a kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

75 -80 derece arası kullandığını söyleyen bi arkadaşım vardı. ama en az 60 a kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum

Şimdi 40C oldu bilgisayar yaklaşık 1 saattir açık sizce gece açık bıraksam ne olur

• bi *ok olmaz.. huzur içinde uyursun..
  • Arkadaşım,bence buun almak kusura bakma ama çok mantıksız,bir tane üğmesi war.bunu almaktansa hiç almaman wede löseve bağıs yapman en mantıklısıdır.Ama şaka bi yana hakketende hiç bir işe yarayacağını zannetmiyorum eğer illa kasanın içindeki cpu-hdd,kasa fanı gibi fanları dnetlemek wede gözetim altında tutmak istiyosan forumdan mamba arkadaşımız silverstone fan kontroller getirtiyor,O ürün hakketen çok iyi.İstersen o topice bir göz at...
  • Ben kuzey köprüsünün fanını durdurdum ve sıcaklık aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.