Şimdi Ara

fan ile ilgili bir problemım var yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım gigabyte z97 x ud3h

sıvı sogutmam Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 240

ayrıyetten 2 adette thermaltake riing 120 mm fanım var

şimdi problemıme geleyım o 2 adet fanın hız kontrolunu programlarla vs kontrol edemiyorum
    ekran kartımın da kendı 3adet fanı var o fanların 15 cm altındada sıcak havayı alttan dışarıya atması için ekstra bır aksa venom marka fan var onu ve ekran kartının 3 adet fanını gpu ile kontrol edebiliyorum ama diperlerine müdale edemiyorum ..
    anakarttakı soketlerde neyın baglı oldugunu söylüyorum
    cpu fanda thermaltake sıvı sogutmalı olan
    cpu optimalde 14 cm xıgmatek kasanın arka dakı fanı takılı
    sys fan 2 de ekran kartının altındakı rpm sını kontrol edebıldıgım aksa venom fan takılı

• Anakartta altta sys_fan3 var kullandığınız ekstra fanları oraya takabilirsiniz bu fanları o şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Anakartta altta sys_fan3 var kullandığınız ekstra fanları oraya takabilirsiniz bu fanları o şekilde kontrol edebilirsiniz.

sys fan 3 e 2 tane thermalthake lerı taktım onda sıkıntı yok ama cok dusuk rpm de donuyor programlarla vs kontrol edemiyorum sys fan3 u
  • Evet çift fan takıldığından daha az elektrik veriyor o yüzden yavaş döner, anakatta ek giriş olmadığı için de o şekil kullanmak zorundasın ya da fan kontrolcüsü almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 25 Mayıs 2017; 22:21:18 >
  • tek fanlada aynı hızda donuyor
  • Aynı fanları sys_fan2'ye taktığınızda kontrol edebiliyorsanız anakartla ilgilidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.