Şimdi Ara

--- FAN ÖNERİLERİNİZ ? [ÇÖZÜLDÜ]---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim (AMD PHENOM 2 X4 955) Denizli sıcağında, yük bindiği zaman 75-80 derecelere ulaşıyor. Kışın uçak gibi ses çıkardığından AMD'nin orjinal fanını (sadece fan, metal blok dahil değil) çıkarıp yerine 3-5 liralık bir fan takmıştım. Şimdi de bu kıytırık fan yetmediği için metal blokla birlikte iyi bir fan almak istiyorum. Hem sessiz hem de iyi soğutan bir fan olmalı önerileriniz nelerdir ?

Not: 50-80 lira arası olursa iyi olur.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailmutfaktabirimivar -- 18 Ağustos 2012; 12:45:28 >

• Unutmadan benim kafamda Akasa Venom Pico var sizce iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

İlacın bu soğutucu Sunbeam CCF

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

evet ilacı o fakat her kasaya sığmayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

Kasasını söylesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Kasasını söylesin

Kasam ASUS VENTO AK. Ne kadar soğuttuğunu söylerseniz çok sevinirim, Çünkü şu an işlemci 80 dereceye vardığı için tek çekirdekliden bile daha kötü performans alıyorum.

Aslında büyüklük çok önemli değil gerekirse kasayı keser yine koyarım

--- FAN ÖNERİLERİNİZ ? [ÇÖZÜLDÜ]---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailmutfaktabirimivar -- 10 Ağustos 2012; 16:09:14 >

• Beyler madem konusu açılmış bende bi arkadaşımın kasası için işlemci ve kasa fanı (12-8cm) önerileri alayım*

12liklerden tekini psu ya takacağız. Sessiz olması tercihimdir.

Özellikle Vatan bilgisayarın yapmış olduğu %25 kampanya ürünlerinden önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Ekleme: İşlemci x4 955 -Kasa Thermaltake Xaser VI-Ekran kartı 4890 Sapphire Vapor-x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LAZOGLAN_ -- 10 Ağustos 2012; 16:20:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok sağolun! Söylediğiniz Sunbeam Core-Contact Freezer soğutucuyu aldım. Söylendiği gibi devasa bir soğutucu çıktı, soğutucu aslında AM3 anakarta uyumlu değil fakat stok fanın ayaklarına oturuyor. Havaların biraz soğuması etmeniyle birlikte işlemcim yüksüz 45, yükte ise 60 derecede. Hem çok sessiz hem de büyük bir soğutucu herkese tavsiye ederim.

Not: Fan 1800 RPM ile dönüyor fakat o devasa boyutuyla yeterli performansı sağlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailmutfaktabirimivar -- 6 Nisan 2013; 12:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailmutfaktabirimivar

Arkadaşlar çok sağolun! Söylediğiniz Sunbeam Core-Contact Freezer soğutucuyu aldım. Söylendiği gibi devasa bir soğutucu çıktı, soğutucu aslında AM3 anakarta uyumlu değil fakat stok fanın ayaklarına oturuyor. Havaların biraz soğumasıyla etmeniyle birlikte işlemcim yüksüz 45, yükte ise 60 derecede. Hem çok sessiz hem de büyük bir soğutucu herkese tavsiye ederim.

Not: Fan 1800 RPM ile dönüyor fakat o devasa boyutuyla yeterli performansı sağlıyor...

Hayırlı olsun, o soğutucu AM2-AM3-AM3+ için uyumlu.

Fan Kontrolcüsünü bağladın mı ? İçinden Tuniq termal macun da var onu sürdün mü.

Macunun etkisini göstermesi en az 2 haftayı bulur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailmutfaktabirimivar

Arkadaşlar çok sağolun! Söylediğiniz Sunbeam Core-Contact Freezer soğutucuyu aldım. Söylendiği gibi devasa bir soğutucu çıktı, soğutucu aslında AM3 anakarta uyumlu değil fakat stok fanın ayaklarına oturuyor. Havaların biraz soğumasıyla etmeniyle birlikte işlemcim yüksüz 45, yükte ise 60 derecede. Hem çok sessiz hem de büyük bir soğutucu herkese tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, o soğutucu AM2-AM3-AM3+ için uyumlu.

Fan Kontrolcüsünü bağladın mı ? İçinden Tuniq termal macun da var onu sürdün mü.

Macunun etkisini göstermesi en az 2 haftayı bulur.

Fan kontrolcüsünü bağlamadım ama termal macunu sürdüm. Bu haliyle bile önceki performansa göre muhteşem...

• Almayı düşündüğüm soğutucu Bence notcha dan sonra 1 numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.