Şimdi Ara

:::::::::Fan Problemi HPNC6120:::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hp nc6120 laptopum var bunun fanin çalişma şeklinden hiçbişey anlamadim. şuan pilini çikardim pilsiz kullaniyorum ama fani bir çalişip susuyo 2 saniyede bir baya canimi sikiyor.biosta speed speed secenegi var açiyorum son surat kesintisiz çalişiyor ve fan always on while ac power seceneginde ikisaniyede bir çalişiyor anlamdim normalmi bu çok can sıkıcı bir olay.acaba kullanan arkadaşlardada ayni sorun mu var?selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bra62 -- 29 Nisan 2006; 20:09:01 >

• arkadaşlar bilen yokmu bu model laptopu
  • kardeş aynı sorun bende var HP PAVILION DV5155EA EW814EA AMD Turion ML-34(1 6)
    işlemcili dakka başı fan açıyor servise yolladım allalıda 10 gün oldu ben böyle bir şey görmedim değiştirmezlerse başımıza bela aldık sanada bana geçmiş olsun deyim kardeşim servise yolla benden sana tavsiye. 8 yıldır pc kullanıyorum ilk sever böyle bir şey başıma geldi... DELL ve FUJITSU-SIEMENS kıyasladım 20-45 dakka arası fan açıyor birde cd koyarsan yoksa banamısın demiyor... fanı açıp durması normal değil... kim normal diyorsa atıyordur... Hakkını ara kardeş...
  • ben biosu guncelledim suan ayni problem var yine nedir anlamadim servisle alakasi yok aslinda bir ince noktasi var biz bilmiyoruz programla bakiyorum everestle 42 yi gectimi açiyo 4o olana kadar sogutuyo sonra tekrar açiliyo
  • cihazın içinde termostan var ısı ölçüyor (belirli bir derece var) odereceyi geçince dogal olarak fan çalışıor normal sevyeye gelince susuyor normal birsey kafanızı takmayın yani
  • peki tam sogutsada isindigi zaman açsa bu fani nasil bir sistem anlamadim ama surekli fişte kullaniyorm pile taktimi kulagim rahat
  • bende aynı laptop'u kullanıyorum.Ancak bu bir sorun değil,gayette güzel soğutuyor ancak başladımı öle kısa sürmüyor soğutması,kafasına göre duruyor.Ama dediğim gibi bunu bir sorun olarak algılıyorsanız,yanlış yoldasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENDE AYNI MODELİ KULLANIYORUM.CPU 45 DERECE OLUNCA FAN ÇALIŞIYOR 39 DERECE OLUNCA FAN SUSUYOR.FAN ÇALIŞMA ARALIKLARI BU DERECELER.NOTEBOOK HARDWARE CONTROL PROGRAMI İLE CPU 800 MHZ DE ÇALIŞTIRABİLİRSİN.OYUN OYNAYACAGIN ZAMAN 1.6 GHZ YAPARSIN.DİĞER UYGULAMALARDA 800 MHZ YETER.BENİMKİ DE SÜREKLİ ÇALIŞIYORDU.ARTIK İLK DEFA AÇTIKTAN SONRA 90 DK ÇALIŞMIYOR ARDINDAN 15 DK BİR 15 SN KADAR ÇALIŞIYOR.BİRDE BEN LAPTOBU YERDEN YÜKSELTTİM.BÖYLECE HAVA AKIMI KOLAYLAŞTIĞINDAN DAHA AZ ISINMAYA BAŞLADI.BENCE BUNU BİR DENE FAYDASINI GÖRÜRSÜN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.