Şimdi Ara

Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.Bu aralar bilgisayardan müthiş bi fan sesi geliyor.Özellikle oyun açtığımda veya fazla program çalıştırdığımda.Önceden bu kadar çıkmazdı.Yeni ekran kartını taktıktan sonra böyle oldu.Ama bilemiyorum şu an ekran kartının fanımı bağırıyor yoksa işlemcinin mi??Biostan AI Quiet seçeneğini aktifleştirdim.Başkada bi bilgim yok bu konuda..

Bu fan sesinden kurtulmak için neler yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum!!

• arkadaşım aç kasayı bir dinle bakalım ses nerden geliyor yani ekran kartını değiştirince oldu diyosun o zaman sesi yapan ekran kartının fanıdır büyük bir ihtimalle ne kadar bir ses tabi bunu anlattıklarından tahmin etmek imkansız ama eğer gerçekten fazla bir sesse fanda bir sorun olabiliri belki fanın dönerken titremesinden dolayı bir sorun olabilir kasayı açıp kulağınla duyup gözünle görmekten daha önce yapabileceğin bi şey yokmuş gibi görünüyor. sonra ona göre bir şeyler söylemeye çalışırız
  • ekran kartı fanı olabilir.ufak olduğu için çok cabuk bozuluyorlar..
  • Isıma artınca birçok makinada fanlar hızlanırlar. Özellikle oyun açtığınızda veya fazla program çalıştırdığınızda; sorunu gidermek mümkün olmamakla birlikte sesi absorve (yalıtmak) bir miktar filtre etmek mümkün olabilir. Kasanın iyi bir hava almasını sağlamak yani sağını, solunu vs.. açık tutmakta gerekir. Makinanın oluşan ısıyı daha kolay atması sağlanmalıdır.
  • Fanlardan en az 1inin yakında değişeceğine işaret eder... Ekran kartı fanı arızalı olabilir. Özellikle de küçük ve dandik bir şeyse...
  • fanın işlemci fanı oyundayken ve suan son çıkan oyunları oynuyorsan aşırı hızda dönmeye başlar bende de aynısı oluyo
  • Oyundayken işlemciden çok ekran kartı rol oynar.O yüzden bence sorun ekran kartının fanında.Hem zaten ekran kartını değiştirince oldu bu sorun demişsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.