Şimdi Ara

fan takımı hakkında bilgi.. 200r için fan ve onları takma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu fanlar neye göre takılıyor.?pull push falan diyorsunuz orda gidiyorum zaten.bunların fan kontrolcüye bağlanması da derken ohoo.:D

mesela corsair 200r var bende, fanların nereye takılacağı belli.

şimdi ısınan hava yukarı çıkar.ben kasanın en altındaki bölmeye fan takıp havayı kasaya çektirecem sanırım (pull?).en üstteki,kasanın tavanındakiler de dışarı itme görevini mi üstlenecek?

ya fazla gerizekalıyım ben.corsair 200r için ne yapayım?

elim kaymış 300r değil 200r olacaktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilzade666 -- 29 Ekim 2014; 22:19:21 >

•  fan takımı hakkında bilgi.. 200r için fan ve onları takma tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 29 Ekim 2014; 2:56:47 >
  • Push-->Pull tabiri yaygın olarak işlemci soğutucusunun fanları için kullanılıyor
    Önce push fandan heatsink e serin hava girer, heatsinkte çıkan sıcak hava kasa içine dağılmadan pull fanla doğrudan egzoz fana gönderilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 29 Ekim 2014; 3:05:10 >
  • hocam allah senden razı olsun!bu arada kasayı yanlış yazmışım 200r olacaktı hocam.200r için nasıl bir yol izleyeyim,fanları alayım?ledsiz olacak tabi
  • 300r ile arasında fazla bir fark yok
    Tek fark 200r de psu nun hemen yanına, kasanın altından içeri hava çekecek şekilde 1 tane 120/140 mm fan ekleyebiliyorsun.
    Böylece ekran kartı serinleyecektir.
    Yan kapak yine aynı fanlar bu sefer yan yana değil, alta ve üste gelecek şekilde takılıyor.
    İlerde ekstra kule işlemci soğutucusu alırsan yan kapaktaki üst fanı çıkarırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.