Şimdi Ara

Fan sesi olmayan bi UPS tavsiyesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır powersonic 1000 va ups var...panasonic üretimi...memnunum aslında, iyide para vermiştim geçen sene alırken...yalnız bişeyi varki beni deli ediyo ....oda fan sesi(akünün fanıymış sanırım)....yahu makine kapalıyken, fişi prizdeyken bile fanı çalışıyo...ve adamı deli ediyo sırf bu yüzden bu kadar memnun olduğum halde değiştirmeyi düşünüyorum..alırken fanın bu kadar ses yapacağını bilsem almazdım...arkadaşlar kullandığınız şöyle sessiz bi ups varmıdır en az 1000 lik olacak...bundaki ses katlanılacak gibi deil çünkü..bu kadar güzel bi cihaz üretipte bu kadar fan sesi, neyin nesi oluyo anlamış değilim...bide öneriniz en az 20 dk götürmeli..19 lcdli bi sistemi...tabii sessizlikte dediğim gibi çok önemli..

• UPS in içini aç, fanı değiştir. Dah abüyük ve daha az devirli bir fan takabilirsen tak.
  • İlginç bir şey deli etmesi
  • Orjinal fanı sessiz bir fanla değiştirme imkanınız yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

İlginç bir şey deli etmesi

komik çocuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cyborg

Orjinal fanı sessiz bir fanla değiştirme imkanınız yok mu?

maalesef,pek anlamıyorum,gerçi yapılırmı onuda bilmiyorum
  • En iyisi fansız modeller. Ben alacaktım ama istediğim fiyata satılanı şu anda piyasa da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende powercom un ups i var hiç ses yok ayrıca 19 lcd monitörlü sistemimi 15 Dk falan götürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.