Şimdi Ara

Fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Aşırı derecede ısınan laptop için el yapımı soğutucu yapacağım. Ucuz ve kaliteli 2 adet fan alacağım ama hangi fan kaliteli ve yeterlidir bilemiyorum. f/p ürünü iki adet fan arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yapacağım soğutucu 40x28 ebatlarında olacak. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
    http://www.hepsiburada.com/aerocool-dark-force-14cm-siyah-sessiz-kasa-fani-ae-cfdf140bk-p-BD304706
    sizce bu fandan 2 tane alsam iş görür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 13 Haziran 2017; 18:10:54 >

• Ses dışında çok daha pahalı olanlara göre bir dezavantajı olacağını sanmıyorum
  • Cougar fanlar var n11 de 120 lik onlardan alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uğraşmaya değmez bence. İkinci elden 30-40tl'ye laptop soğutucusu bulunur güzel bir tane. Tabi heves edip kendin yapacaksan başka . 140cm fanlarada bakabilirsin, daha sessiz çalışırlar ve daha iyi hava üflerler. Birde devir sayıları vs vs gibi etkenler var.
  • Hocam kararsızım ne zaman bu soğutma işini düşünsem pc az ısınmaya başlıyor etkili ve hesaplı soğutucu bulmakta sıkıntı deneyemiyorum da. Acaba inca nın 6 fanlı soğutucusu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında macbook pro vardı bende. Lol açınca hocam, kasa metal olduğu için bildiğiniz yanıyordu wasd tuşlarının olduğu yer. Ciddi anlamda el acıtacak kadar ısınıyordu pc. Gittim 50 tl ye 5 fanlı bir laptop soğutucusu aldım, mis gibi kullandım. yani marka model çok fark etmiyor hepsi görevini yapıyor. En kalitelisi ile en dandiği arasında 5 derece fark eder max zaten.
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Laptobun fanları hava almayacak şekilde oyun oynuyor veya kullanıyorsanız asıl sorun oradan kaynaklanıyordur zaten. Baktım ürün güzel gibi, benimki de buna benzer birşeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam altı hava alacak şekilde olsun düz zeminde kullanıyorum. Herşeyi denedim. İçi temizlendi. Ama laptoptan kaynaklı 2 tane fan deliği mevcut ve kendi fanı yetmiyor. Sıcaklığın performansa bir etkisi yok ama ileride sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Oyunlarda 100 dereceyi buluyor özellikle büyük oyunlarda. Yakın zamanda Witcher 3'e başlicam o zaman patlar herhalde 😂

• Zalman stg 02 macun al, bir de soğutucu yaptın mı 15-20 derece düşürürsün ciddiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Hocam linkini koyduğum fanlardan 2 tane sipariş edip yapıcam elimle tek sıkıntı fanları bağlamak onu da halledicem. Ayrıntılı bir şekilde yazarım yapmak isteyen arkadaşlarda bakıp yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Hocam linkini koyduğum fanlardan 2 tane sipariş edip yapıcam elimle tek sıkıntı fanları bağlamak onu da halledicem. Ayrıntılı bir şekilde yazarım yapmak isteyen arkadaşlarda bakıp yapabilir

Hocam işlemler hakkında yardımcı olabilirim isterseniz, fanların malzeme kalitesine de dikkat edin fan seçerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeagateWD -- 16 Haziran 2017; 22:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.