Şimdi Ara

Fan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 120 mm, kırmızı ledli, fan kontrolcüsü ile kullanıldığında sorun yaratmayacak ( yani led ile fanın elektiriğini ayrı alan) bir fan arıyorum.
    AcRyan'ın Dual Power teknolojisi ile led ile fan ayrı çalışıyor ama her yere baktım bu fanın 120 mm liğini bulamadım. (firebal'da 80 ve 92 mm'liği var.)
    Revoltec'in 120 mm kırmızı ledli fanı var ancak fan kontrolcüsü ile sorun yaratacağını düşnüyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Saygılar...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK~MambA -- 5 Ağustos 2008; 22:19:48 >

• 12cm lik AC Ryan alıp ledlerini değiştiriceksin bu 1. seçenek
    Revoltec, Xilience alıp ledleri fandan söküp ayrı güce bağlıyacaksın ki buda 2. seçenek
    Eğer 2 sini de istemezsen; bulabildiğin en ucuz ledli fanı alıp üstteki 2 işlemi uygulicaksın..
  • NANOXIA FX12-1250 öneririm. Kırmızı ledli değil ancak fan kontrolcüsü mevcut.

Ürünü 2 aydır kullanıyorum tam devirde bile ses çıkarmıyor. Gerçekten çok kaliteli.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd95140
  • peki revoltecin ledlerini nasıl ayırıp ona uygun başlığa takacağım?
  • @EmRe-Gs
    Firebaldan Zaten lcddli fan kontrolcüsü alamyı düşünüorum. Ancak Led ile fanlar gücünü farklı yeren almazsa, fan kontrolcüsü takıldığında ledler yanıp sönüyormuş. O yüzden bende size soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.