Şimdi Ara

Fan Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar feel huricane kasam var.. şu öndeki fan baya tozlanmış galiba.. nası temizlememi önerirsiniz..

ve çıkarırken nelere dikkat etmeliyim.. direk vidaları söküp çıkarabiliyomuyum.. çıkarmadım da daha önce hiç..

yani nası temizliyim var mı söyliceğiniz bişereler ustalar??

Fan Temizleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 1 Haziran 2010; 11:38:32 >

• "Sankince" ve neyi nereden çıkardığını görerek çıkart. Fanı asla yıkama. Fan yapraklarını nemli bir bezle silerek tozdan arındır. Gerekiyorsa en ince makine yağıyla birkaç damla yağlayabilirsin. Başka da bir temizlik mümkün değil.
  • ya şimdi ben bu öndeki fanı nası açıcam.. öndemi açılıyo kasanın içinden mi??

kasayı açtım da pek bi vida falan göremedim..

içten böyle:

Fan Temizleme

şöyle siyah yuvarlak plastik bişeler var ama.. onlarmı acaba tutuyo fanı:
     Fan Temizleme

önden de böle:

Fan Temizleme

bi yardım ederseniz çok sevinirim...

• Giri parca gecmelı dıyebılıyorum hocam bıraz zorlayıp cekersen gelır cok zorlama kırarsın tırnak yerlerının tespıt edıp tornavıdaylada kastırabılrsın oralardan
  • Arkadaşım tv,bilgisayar tamircilerinde kompirasör diye bir alet var.Yüksek hızda havayla toz vs ne varsa gidermene yardımcı olur.Bilgisayarın diğer parçalarına da zarar vermez.Böylelikle fanı söküp takmakla uğraşmazsın.
  • ön panel yerinden cıkıyo onu komple sök önce sonra fanın vidalarını sökebilrsin rahatça
  • quote:

Orijinalden alıntı: respire91

ön panel yerinden cıkıyo onu komple sök önce sonra fanın vidalarını sökebilrsin rahatça

işte ön panelin nası çıktını bilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz ve İntake Fan Nedir ?
    17 yıl önce açıldı
    Pratik Laptop Fanı Temizleme
    13 yıl önce açıldı
    Egzoz fan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım hava üfleme cihazı kullan acılıyorsa ön kapak yani komplasör püskürtme yap yeterli olur heralde bi arkadaş demiş neden fanı yıkamıyalım ne olacak ki
  • Yan pleksi kapağı çıkar köşede klips ler var hatta fotoğrafını çektiğin resimde görünüyor.Onlar sayesinde ön paneli çıkart.Fan çıkar ortaya rahatça çıkarabilirsin sonra.Ön panelide çok çok rahat takarsın ittir yeter:D
  • bence hiç uğraşma git bir marangozcuya hava ile temizlet hem fan sayesinde kasanada tutumuş olursun
  •  Fan Temizleme

aynı kasadan bendede var bak fotoda işaretledigim yerlerden 6 tane olcak solda sagda olmak şartıyla...plastikten jak gibi bişi onları ucundan baskıyaparak sıkıştır ve o kasadaki delikten içe dogru ittir tabiki
    sırayla önce sag sol fark etmez onların çıktıgından emin olunca ön tarafı çek çıkar çok çekme fanın power kabloları vs. var...onları sökmeyi bilyorsan sök ön tarafı kasadan ayır sonra bir taen ledli fan var. onu sök..ön fana ulaşırsın. ordan bir bez yardımyıla temizle... gri fanı skömeye çalışma bence arkadan temizlenbilir...ben öyle yaptım...sorun çıkamdı ;) umarım yardımcı olmuşumdur...

• çok sağılun arkadaşalar hepiniz çok yardımcı oldunuz.. hemen girişiyorum olaya ;)
  • takıldıgın birşey olursa yardım etmeye çalışrım ;) kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.