Merhaba arkadaşlar Dell inspiron N5110 laptobum var alalım 2 yıl oldu acayip ısınıyordu. Laptobu açtım fanı temizlemek için gerçekten kirden tozdan fan delikleri kapanmıştı temizledim iyi hoş ama ekranı kasaya bağlayan vidalardan biri kırıldı bunu düzeltmek için ne yapabilirim yada böle kullanırsam bi zararı dokunurmu 1 hafta geçti kullanıyorum ama anakart kırılmı?
Çok adi plastik kullnmış vidayı sökerken o plastik benimde elimde kaldı arkadaşın bilgisayarını sökerken aynı modeldi,sıcaklıkla beraber plastiğin mukavemeti bitmiş olsa gerek.Fan yerine sabit duruyorsa çokta takılacak bir durum değil arkadaşın bilgisayarında sıkıntı görmedim temizledim termal macun sürdüm sıcaklıkları makul seviyeye indi.
teşekkür ederim. bende farkettim benim en dış arkadaki vida sıcaklıktan kendiliğinden çıkmış bile dell laptobun galiba bu yönde eksiklikleri var. Vida olayındada laptop ekranı açarken eski kapıları açarken bi ses gelir ya öle bi ses geliyo bakalım inşallah zamanla kırılmaz bişe olmaz iyi kullanmaya çalışıyorum