Şimdi Ara

Gözlüğüm Kırıldı Japonla Yapışır mı[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alalı 3 sene oluyor. Aldığım adam gözlüğü o kadar esnetebilyordu ki cam yerine değdiiyordu (ön camına) Şu ana kadar kaç kere düşürdüm hibir şey olmadı. Aldığım zamandan beri derslerde gözlükle oynarım aşağı yukarı sallarım. Bugün aynısnı yaparken gözlük çat diye ayrıldı.

Kırmızı çizgili yerden itibaren koptu gözlük (resim örnek)(bu türden bir gözlük)

eğer sapı alırsak 60-70 tl oluyormuş.
    eğer yapamazlarsa babam kırık kırık dolaşırsın dedi. japonla yapışır mı sizce bu beyler ?

• Japonla yapışmazsa ispanyolla dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Japonla yapışmazsa ispanyolla dene
    yapışır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

yapışır diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Japon'a yapıştırılmı diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

Alalı 3 sene oluyor. Aldığım adam gözlüğü o kadar esnetebilyordu ki cam yerine değdiiyordu (ön camına) Şu ana kadar kaç kere düşürdüm hibir şey olmadı. Aldığım zamandan beri derslerde gözlükle oynarım aşağı yukarı sallarım. Bugün aynısnı yaparken gözlük çat diye ayrıldı.

Kırmızı çizgili yerden itibaren koptu gözlük (resim örnek)(bu türden bir gözlük)

eğer yapamazlarsa babam kırık kırık dolaşırsın dedi. japonla yapışır mı sizce bu beyler ?

eee naptın, yapıştırdın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

Alalı 3 sene oluyor. Aldığım adam gözlüğü o kadar esnetebilyordu ki cam yerine değdiiyordu (ön camına) Şu ana kadar kaç kere düşürdüm hibir şey olmadı. Aldığım zamandan beri derslerde gözlükle oynarım aşağı yukarı sallarım. Bugün aynısnı yaparken gözlük çat diye ayrıldı.

eee naptın, yapıştırdın mı?
    o değilde gözlük güzel duruyor tamam da gözlüğün üzerindeki yazı görüşü rahatsız etmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Offret

o değilde gözlük güzel duruyor tamam da gözlüğün üzerindeki yazı görüşü rahatsız etmiyor mu

Alıntıları Göster
    ince şeyler kolay kolay yapışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offret

Alıntıları Göster
    resmi internetten bulmuş yazıyı çıkartmadan kullanacak değil ya gözlüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

• Titanyum gözlük onlar asla kırılmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Titanyum gözlük onlar asla kırılmamalıydı.
    tamir için tavsiye:

ufak çaplı bi boru bul, 5mm kes,
    kırılan parçalarında 2.5mm ucuna kadar japolna, parçaları borunun içinde birleştir.

boruyu bir kablonun içindeki teli çıkararak elde edebilirsin. tabii eskisi kadar esnek olmaz. ayrıca görüntüsü de değişir en iyisi yeniletmek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

tamir için tavsiye:

kırılan parçalarında 2.5mm ucuna kadar japolna, parçaları borunun içinde birleştir.

boruyu bir kablonun içindeki teli çıkararak elde edebilirsin. tabii eskisi kadar esnek olmaz. ayrıca görüntüsü de değişir en iyisi yeniletmek :)

Alıntıları Göster
    benim de bugun camından kırıldı daha alalı 2 hafta olmustum icim gitti ya. yarın yapılıcak bakalım 1 gün sabredicem kör kör geziyorum ortalıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

tamir için tavsiye:

Alıntıları Göster
    titanyum mu o
  • quote:

• Denedim yapıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. B -- 14 Şubat 2013; 20:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Alıntıları Göster
    Kardeş Orjinal 502 Al yapıştır O herşeyi Yapıtırır.. Markası EVO BOND (elssa filan lar çakma ama genede iyiler) .....

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. B

Denedim yapıştı..

japonbir le yapıştır yeni çıkmış japondan daha iyi
  • Lensal
  • japon o plastiği eritir

denendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

japon o plastiği eritir

denendi
    yapışır ben kırılan camını yapıştırmıştım
    sonra cama da bulaşmıştı biraz onu da asetonla ovarak temizlemiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.