ÖZÜR DİLERİZ Dün akşam Fenerbahçe'nin Orduspor'u 2-1 mağlup ettiği Süper Lig 11. hafta mücadelesinin ardından maç haberi için internet sitemizde Fanatik Gazetesi'nin yayın politikasıyla bağdaşmayan bir başlık kullanılmıştır. Söz konusu başlık için tüm Ordu halkı ve Orduspor taraftarlarından özür dilerken başlığı atan personelle de bugün itibarıyla yollarımızı ayırdığımızı kamuoyuna bildiririz.
bıraksınlar bu işleri , yolları ayırmışlarmış . sen gazetende yayınlanan haberi denetlemiyor musun?
bir avuç liselinin gazetesi
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
bıraksınlar bu işleri , yolları ayırmışlarmış . sen gazetende yayınlanan haberi denetlemiyor musun?
Alıntıları Göster
rezalet tek kelimeyle. üstüne üstlük utanmadan bu haberi yapan çalışanımızı işten çıkardık diye yalan söylemişler. allah hepsinin belasını versin. bütün tirajını kolpa transfer haberleriyle arttıran , ateşli tribün güzelleri,şok ayrılık, şok açıklamalar, iddaa edildi,öğrenildi,duyuldu tarzı habercilikle milletle alay eden bu tip gazeteleri okuyanlarda suç. almayın abicim fanatik,fotomaç vs. spor haberi istiyorsanız açın lig tv'yi ntvspor'u. okuyun ordan. gerçek habercilik bu kanallarda.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Alıntıları Göster
Başlığa bak
quote:
Orijinalden alıntı: C.Rodriguez
Başlığa bak
Alıntıları Göster
şimdi ne yazacağımı bilemedin ceza sistemide değişti bu başlığı o gazeteye yazanın ,yazdıranın diye başlayıp ......................................................................................................................... diye devam eden bir cümle kursam acaba ceza alırmıyım moderatör kardeşlerim. (ben ordulu değilim ama ordulu abilerim kardeşlerim dostlarım gibi bu topraklarda yaşayan sadece bir insanım)
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
Başlık ne alaka onu anlamadım. Halbuki bu haberin devamında şöyle yazıyordu. Fb bilmem kaç maçtır kadın seyirciye oynuyordu bu sezon ilk defa erkek seyirciye oynadı vs vs. Orduyla ne alakası var anlamış değilim. Fb erkek gördü deseler neyse :)
Son cümle
quote:
Orijinalden alıntı: C.Rodriguez
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
Başlık ne alaka onu anlamadım. Halbuki bu haberin devamında şöyle yazıyordu. Fb bilmem kaç maçtır kadın seyirciye oynuyordu bu sezon ilk defa erkek seyirciye oynadı vs vs. Orduyla ne alakası var anlamış değilim. Fb erkek gördü deseler neyse :)
Son cümle
Alıntıları Göster
Terbiyesizlik.
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Terbiyesizlik.
Alıntıları Göster
Bu başlığa gülenler harbi ağır liseli kanı taşıyor çok büyük bir terbiyesizlik bu.
Başlık neydi biri yazsın, meraktan çatlatmayın adamı
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
ordu erkek gördü yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
Ordu erkek gördü
Ordu erkek gördüden nasıl bir anlam çıkardığınıza bağlı. Ben haftalardan beri cacık takımlardan puan aldığı için ve bizim de ilk defa erkek taraftara karşı oynadığımız için böyle bir başlık attığını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
Ordu erkek gördüden nasıl bir anlam çıkardığınıza bağlı. Ben haftalardan beri cacık takımlardan puan aldığı için ve bizim de ilk defa erkek taraftara karşı oynadığımız için böyle bir başlık attığını düşünüyorum.
çok iyimser bir kardeşimizsin sen
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
Vallahi ben de boyle anladım,ne anlamamız gerekiyordu biri bana pm den anlatabilir mi?
Ayıp birsey kardeşim böyle başlık mı atılır , Bu nasıl bir basın hiç mi seref haysiyet yok Fenerbahçeme bile zarar verir bu başlık
quote:
Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907
Ayıp birsey kardeşim böyle başlık mı atılır , Bu nasıl bir basın hiç mi seref haysiyet yok Fenerbahçeme bile zarar verir bu başlık
Orduya kadın almıyorlarki zaten diye iğrenç bir espiri yapardım ama neyse
Fanatiğin bu yaptığı 1 değil 2 değil kaçıncı rezalet bilemedim.. Birde pişkincesine başlığı atanı işten çıkardık diyorlar. A benim güzel akıllı insanım haberleri denetleyen bir üst mertebe yokmudur ki her önüne gelenin totosundan uydurduğu yazı ya da başlık denetlenmeden baskıya veriliyor...Tabi ki verilmiyor ama ya denetleyenin işine gelmiş başlık ya da gerçekten işini yapmıyor...