Şimdi Ara

Fanatik:'şineydır 6 hafta muslera 8 hafta yok'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • napacaz şimdi muslera dönünce hemen adepte olur da şineydır 1 sene daha tempo tutturamaz. ligde zaten fener kazanıyor biz de maksimum onlar kadar puan alırız gibime geliyordu. şimdi kaldık aydının eline.

• Yalan hepsi.Durum daha vahim.Sneijderin ayağını dizden kesmisler.Hatta dün top bizde programina ondan çıkmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

Yalan hepsi.Durum daha vahim.Sneijderin ayağını dizden kesmisler.Hatta dün top bizde programina ondan çıkmamış.
    protezle oynayamaz mıymıs. bence daha sağlam vurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

Yalan hepsi.Durum daha vahim.Sneijderin ayağını dizden kesmisler.Hatta dün top bizde programina ondan çıkmamış.
    Fanatik son dakika beyler, Muslera ile Sneijder'in ölüm haberi gelmiş, cenazeleri yarın Teşvikeye Cami'den kaldırılacakmış.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    bence gömmeye gerek yok ölüsü iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Fanatik son dakika beyler, Muslera ile Sneijder'in ölüm haberi gelmiş, cenazeleri yarın Teşvikeye Cami'den kaldırılacakmış.

Alıntıları Göster
    Abi bari haber yaparken bir doktora danışın öyle yalan haber yapın ne beyinsiz basınımız var.
    Ayak parmağı kırığı en geç 15 günde iyileşen birşey 5 günde dinlense bu anlattıklarımda en fazlası 20 günde geri döner Muslera ama 8 hafta yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Alıntıları Göster
    Bence bu ufak sakatlıkları biraz iyi oldu. Umarım derbide oynayacakları maçtan 1 saat önce açıklanır Bir de yönetimin bir yeri tutuşmuştur umarım derbi ve cl maçından önce kalecisiz kalınca. Belli mi olur transfer falan yaparlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaleye casillası getireceklermiş muslera sakatlanınca yerine baksın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsikkofield

kaleye casillası getireceklermiş muslera sakatlanınca yerine baksın diye
    zaten elleri küçük
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

zaten elleri küçük

Alıntıları Göster
    Muslera' yı bilmem ama. Şineydır için Kopenhag maçında oynayabilecekmiş dediler dün akşam.

Klasik (uydurma) rating arttırma haberlerinden birisini yapmış yine Fanatik.
  • quote:

oo şimdi var ya nasıl havalı bişey oldun sen anlatamam. şu lafı söyledin ya off karizmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

quote:

oo şimdi var ya nasıl havalı bişey oldun sen anlatamam. şu lafı söyledin ya off karizmaya bak

Alıntıları Göster
    drogbada futbolu bıraktı burağa araba çarptı selcuk fenerbahçeye gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

drogbada futbolu bıraktı burağa araba çarptı selcuk fenerbahçeye gitti

Alıntıları Göster
    Yalan haber olduğunu biliyoruz. Ama oldu da gerçek kabul etsek ayak parmağı kırılan adam nasıl 8 hafta oynamayacak? O tedavi programlarıyla ayağı kırılan adamı 1 ayda toparlayabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

sende şimdi zevkten dört köşe olmussundur bana cevap yetiştirdiğin için. foruma devlet meselesi halletmeye giriyon sanki bi haftasonları girip eglenek diyoz senin gibi herşeyi bilenler ediyo haftasonumun içine. sakatlıklar iyi olmusmusda yönetim transfer yaparmısmısda. herseye bi akıl yürütme olayları komplikeleştirme çabası. yönetim şimdi oturmus kara kara düşünüyodur demi. adamlar 2 senedir musleranın sakatlanma ihtimalini hiç düşünmemişti kaleye yedek almadılar şimdi parmagı kırılmıs diye tutusmuslardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

sende şimdi zevkten dört köşe olmussundur bana cevap yetiştirdiğin için. foruma devlet meselesi halletmeye giriyon sanki bi haftasonları girip eglenek diyoz senin gibi herşeyi bilenler ediyo haftasonumun içine. sakatlıklar iyi olmusmusda yönetim transfer yaparmısmısda. herseye bi akıl yürütme olayları komplikeleştirme çabası. yönetim şimdi oturmus kara kara düşünüyodur demi. adamlar 2 senedir musleranın sakatlanma ihtimalini hiç düşünmemişti kaleye yedek almadılar şimdi parmagı kırılmıs diye tutusmuslardır

Alıntıları Göster
    sabride uzaylılar tarafından kaçırılmış,bizzat bana mesaj çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: cogman

sabride uzaylılar tarafından kaçırılmış,bizzat bana mesaj çekti

Alıntıları Göster
    haa konuyu sen açmışsın yeni gördüm. ondan bu kadar sıkıntı yaptın. tamam hadi tamam birşey demedik konuna. musleranın ayağını ampute edeceklermiş futbol hayatı bitmiş hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

haa konuyu sen açmışsın yeni gördüm. ondan bu kadar sıkıntı yaptın. tamam hadi tamam birşey demedik konuna. musleranın ayağını ampute edeceklermiş futbol hayatı bitmiş hadi

Alıntıları Göster
    NTV Spor son dakika geçti şimdi. Muslera 1 ay yokmuş, Sneijder Kopenhag maçına götürülmüyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

NTV Spor son dakika geçti şimdi. Muslera 1 ay yokmuş, Sneijder Kopenhag maçına götürülmüyormuş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kabullenmek istemeyip dalgaya vurmaya çalışıyorsunuz ama ntv spor da haberini yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Arkadaşlar kabullenmek istemeyip dalgaya vurmaya çalışıyorsunuz ama ntv spor da haberini yaptı

Alıntıları Göster
    sino neyse de, musleranin sakatlanmasi kötü oldu. Dogru dürüst yedek kalecimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

sino neyse de, musleranin sakatlanmasi kötü oldu. Dogru dürüst yedek kalecimiz yok

Alıntıları Göster
    Sneijder değilde kaleci sorun.Hali hazırda elimizde 4 kaleci var.

Aykut
    Ufuk
    Eray
    Alperen (a2)

Alperen baştan gitti.Ufuk sakatlanmıştı.Kaldı bize Aykut'la Eray.
    Aykut topa dokunmayı unutmuştur.Eray son şansımız.Yani özetle boku yedik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.