arkadaşlar yeni topladım pc yi fanıda powerdan gelen fan giriş yerine taktım. powerım xigmatek centauro 700 w dediğim gibi fanı board a değilde power a taktım. aşağıdaki gibi durumu...
görüldüğü gibi dönmüyor fan. kapağı açıp elimle döndürürsem dönüyo..
up ?
bende cooler master haf 912 kasa kullanıyorum.çok soğuk havalarda öndeki fan dönmüyor pc ısınmadığı sürece.ısınmaya başlayınca kendiliğinden dönüyor
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
bende cooler master haf 912 kasa kullanıyorum.çok soğuk havalarda öndeki fan dönmüyor pc ısınmadığı sürece.ısınmaya başlayınca kendiliğinden dönüyor
bendede aynısı var. öndeki fan içeri değilde egsoz fanı gibi dışarı üflüyo sanki :/ birde far cry 3 yüksek ayarlarda bile sabit kalıyo yandaki fan
quote:
Orijinalden alıntı: vforfreedom
quote:
bendede aynısı var. öndeki fan içeri değilde egsoz fanı gibi dışarı üflüyo sanki :/ birde far cry 3 yüksek ayarlarda bile sabit kalıyo yandaki fan
öndeki bendede dışarı üflüyor.yanda bendede fan var ama sürekli dönüyor bağlantılarını tekrar kontrol edin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vforfreedom
quote:
öndeki bendede dışarı üflüyor.yanda bendede fan var ama sürekli dönüyor bağlantılarını tekrar kontrol edin
iyide bu saçma olur 3 fanda egsoz olcaksa soğutucu işini kim yapcak. ki cm sitesinde öndeki fanın içeri üflediğini söylüyor ?
kardeş powerden gelen farklı bır girişte dene fanı eger elınle donuyorsa fanın devrını aldırmıyor gelen guç yada fanın sargıları haslandı oda en dusuk ıhtımal dediğimi dene :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme