Şimdi Ara

Fanı anakarta bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, yakın zamanda bilgisayar topladım kasanın üzerindeki fanları aşağıdaki resimde görüldüğü gibi birbirine bağladım. En son bağlantı olarakta PSU dan çıkan kablo ile birleştirdim ve şuan sorunsuz bütün fanlar çalışıyor. Ancak ben bu 6 fanı direk PSU ya bağlamak istemiyorum. Anakartım üzerindeki SYS_FAN kısmına bağlamak istiyorum ki sıcaklığa bağlı olarak devir hızını ayarlasın. Bu şekilde full hızda çalışıyor devamlı. Anakartım S2H. SYS_FAN gerekli enerjiyi sağlar mı 6 fan için? Yapmak istediğim doğru bişey mi? Son olarak aşağıdaki kablodan alsam amacıma ulaşır mıyım?

Fanı anakarta bağlamak

Fanı anakarta bağlamak

• Anakartın güneyköprusunde ne kadar fan soketi varsa o kadar takabilirsiniz. Kalan fanlari Psu ya dogrudan baglayin. Coklayici portlar da var ama ben tavsiye etmem 5V dc de olsa o port tek fan icin yapilmistir. Yük biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart üzerindeki tüm portlar dolduktan sonraki geri kalan fanları düşük RPM ile değiştirmenizden başka çağreniz yok. Ben sesten nefret ediyorum nasıl dayanıyorsunuz o kadar fuuuuuuuuuu sesine? o_o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa fanını adaptöre bağlama?
    13 yıl önce açıldı
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.