Şimdi Ara

fanım zor dönüyor !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bilg. sabah açtım 1 saat sonra kapandım . baktım fan dönmüyo . dönmek istiyo ama dönemio... şimdi böyle fana güç verip daha hızlı dönmesini sağlayan program falan var mı acaba lütfen varsa yardımcı olurmusunuz alıntıdır

arkadaşım bu fanın ne fanı oldugunu belirtmende fayda var
  • @murat182117 adam psu fanı dems ya
  • kardeş ilk mesajından bahsediyorum orada psu fanı diye birsey geçiyomu
  • ben öyle bir program olduğunu zannetmiyorum peki fanı değiştirme gibi bir ihtimalin yok mu
    bir de dönmek istiyor ama dönemiyor dedin ya koptum ya :)
    nası anladın onu merak ettim ya.
    kızma sakın arkadaşım ya sordum gerçekten
  • Yav hala dönmedi mi o fan.
  • DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ
    Arkadaşlar siz ne yaptığınızın farkındamısınız ya!!! Burada herhangi bir fandan değil güç kaynağının fanından bahsediyorsunuz ve herkes kafasına göre aç-sil-üfle müfle diyo. Güç kaynaklarının hiçbir şekilde açılmamasını şiddetle öneririm. İçerisinde çok yüksek miktarda elektrik bulunduğu için çarpılırsınız. Bu söylediklerimi mutlaka dikkate alın eğer hiçbir şekilde elektrikle ilgisi olmasa bile yani tamamen tüm kabloları çıkartsanız bile güç kaynaklarının bazı parçaları içine elektrik çeker. Yani piller gibi içerisinde depolanmış elektrik vardır. Tabiiki ölümcül boyutta volt ve amper olduğunu hatırlatmama gerek yok. Hiçbir şekilde merak edipte içini kurcalamayın. Bu söylediklerim tüm bilgisayar güç kaynakları için geçerli. Onun dışında bilgisayar kasası içinde istediğinizi yapın ama güç kaynaklarından uzak durun.

• Cızz diyon yani
  • sen hemen fanını değiştir....
  • fanın ömrünü tamamlamış olabilir fazla pahalı değil 10 15 milyona thermaltake fanlar var onunla değiştir bence...
  • eğer değiştirmeyecekse arkadaşa önerim makine yağıyla temizleyip , fanın açık olan göbek kısmına izole bant koymasını tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.