Şimdi Ara

Fansız 8800GT ile 126 derecede 1 saat oyun oynamışım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona katılıyorum. Zaten tekrar fotoğraf çekebilmek için aynı oyunda derecenin yükselmesi için beklediğimde hemen yükselmediğini gördüm. Büyük ihtimalle tam 126 olduğunda farketmişim. Belkide 1 saatin son dakikaları bu şekilde çalışmıştır. Bir problemin olmaması aynı koşullarda tekrar oluştuğunda olmayacağı anlamına da gelmiyor. Belki de bir kaç derece ile kurtardık :)
  • sen genede bir riva tunerin hardware monitörü ile izle ondan ss ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

sen genede bir riva tunerin hardware monitörü ile izle ondan ss ver

126'yı RivaTuner ile görmüş.
  • Hocam gerçekten o dereceyi gördüyse o ekran kartının board felan yamulmuş olabilir.
  • Kartın ömrünü kısalttığı bariz belli.

Birkere zaten kapasitörler en fazla 110 dereceye dayanabiliyor.Gpu 126 olduğuna göre yakın çevresi 95-100 dereceyi bulmuştur bile...
  • konu iile alakası yok ama bu nvdianın sıcaklık ölcen programının adı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanted

konu iile alakası yok ama bu nvdianın sıcaklık ölcen programının adı nedir

RivaTuner
  • nvidia ntune
  • önemli değil fansız sparkle varsa elinizde(başka marka fansız model görmedim) o değerler normal zaten bendeki kart bile fanlı olmasına rağmen 100-102 dereceyi görüyor arada sırada o kartın biosunda sıcaklık 120 yi görünce ram ve gpu hızını azaltla emri var yani fabrikada 120 derecede stabil çalışır şekilde ayarlanmış korkacak birşey yok
  • dostum fahrenheit ya da kelvin olmasın! çok enteresan geldi ban.. başka bişe de gelmio aklıma! benm 2900xt yazın gelmesiyle beraber sorunlar vermeye başladı! oc ler sıfırlandı vallaha!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nirv

Su kaynatılır yahu o derecede

Aklımdan geçen ilk cümleyi yazmışsın

O kartı hemen servise götürmelisiniz bence, halletseniz dahi ileride sorun çıkma olasılığı çok yüksek, o ısılarda çalışması hiç doğru değil zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

quote:

Orjinalden alıntı: Nirv

Su kaynatılır yahu o derecede

Aklımdan geçen ilk cümleyi yazmışsın

O kartı hemen servise götürmelisiniz bence, halletseniz dahi ileride sorun çıkma olasılığı çok yüksek, o ısılarda çalışması hiç doğru değil zaten.

beyler kart fansız o model 120 derecede çalışır zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

sen genede bir riva tunerin hardware monitörü ile izle ondan ss ver

pardon yahu o mesajı uyurkenmi yazmışım ne yapmışım
  • Kardeş 126 c çok fazla eğer o kadar yükseliyorsa iyi bir soğutma alman gerek karta..
  • bence plastik kelepçelerle fan takviyesi yap aksi taktirde senin bi ekran kartına ihtiyacın olabilir baba
  • offf 126 mı yok artık
  • riva tuner dogrumu ölçtü bilemiyecegim ama , cıss diyecegimm yüksek çözünürlükte crysis oynasaydın birde o sıcaklıktayken ne güzel olurdu

gecmiş olsun
  • Oyuna başlarken bi cezve koy kartın üstüne oyun aralarında dinlenirken kahve içersin kullanışlı olur hem
  • hala sorunsuz çalışıyorsa sparkle sağlam kart yapmış...
  • Benim X1950 Pro boşta 70 in üstüne çıkıyordu fan dönmediğinde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.