Şimdi Ara

Fansız 8800GT ile 126 derecede 1 saat oyun oynamışım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cluber00

quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

aklıma fx5500e yaptığım işgence geldi çakmakla soğutucusunu söküp gpu ya çakmak tutuyodum aslında soğutucusuz iyi çalışıyodu da çakmak tutunca2sn sonra görüntü gidiyodu çekince gine geliyodu en sonunda yandı kart

amacın neydi okadar işkence ettin karta hayret bişi

Oyunları kaldırmayınca karşılıklı işkence yapıyorlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

aklıma fx5500e yaptığım işgence geldi çakmakla soğutucusunu söküp gpu ya çakmak tutuyodum aslında soğutucusuz iyi çalışıyodu da çakmak tutunca2sn sonra görüntü gidiyodu çekince gine geliyodu en sonunda yandı kart

amacın neydi okadar işkence ettin karta hayret bişi

Oyunları kaldırmayınca karşılıklı işkence yapıyorlardı

.
    güzeldi ...

• akıllandım artık s3 trio 2 mb takılı ona bile fanla hava üfürtüyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

1950 pro ile 119 derece gördüm yalnız benim gördüğüm bu belki daha da gitti Kart belli bir sıcaklıktan sonra sorun veriyor ve ekran çok kısa aralıklarla gidip geliyor. Seninkin de böyle bir sorun varmı?

Yok. Sapasağlam. Hala normal bir şekilde çalışıyor.
  • kardeş sen kuzey kutbundamı yaşıyorsun. 126 derece ve 1saat anakart bile yanar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Geçmiş olsun.Ben de egzos fanı kullanmadığımda 103c yi görmüştüm.İşlemcinde dört çekirdekli ya da 6400+ falansa o derceye çıkar.Sparkle'nin kapalı kasalar için ürettiğini sanmıyorum Kasanın en önemli görevlerinden biri de hava akışıdır.12cmlik egzos fanı işini görecektir.

Ben şu an GRİD oyunuyorum 12 cm egzos fanı ile saatlerce oynasam da 75c yi geçmiyor..Artık sıcaklığa bakmayı bıraktım zaten.

Büyük sitelerin testleri kartları %100 kullanan yazılımlarla yapıldığından o derecelere çıkması normal.Ama GPU'yu sürekli %100 kullanan bir oyun var mı bilmiyorum.Çünkü o testler ile benim kartın sıcaklıkları arasında dağlar kadar fark var

ben saaterce crysis oynuyorum 70c geçmedi. 2 adet arkada 8cmlik fan vardı 1 adetde ben ekledim ve buzgibi oldu

Valla ben uğraşsam 120c görebileceğimi sanmıyorum nasıl o kadar çıkıyor anlamış ta değilim.2 aydır kullanıyorum kartı o kadar zorladık 103 derece görebildik.Zaten 12cm fan ile takınca 70i kesinlikle geçmiyor.12cm fan 1200rpmde kesinlikle sessizdir bu arada.

Kartın sağlamlığı hakkında şüphe yok ama.93c de AMP hızlarının üzerinde CRYSİS oynadığım testi dün gibi hatırlıyorum.

• Kart zenciye dönmedi mi?
  • Atitooldan fan ayarı %25 olmuş.(ayarları yaparken 50 derece üstü %40, 60 derece üstü %80 di ama bi sonrada 70 derece üstü %25 yazmış program nasıl oldu ben de anlamadım).Tamı tamına 2 saat cod4 oynadım o halde. Oyundan çıktığımda everest 118 dereceyi gösteriyordu. Kart sapphire x1950pro. Yani x1950nin 75 derecenin üzerine çıktığında korkuyordum, artık hiç umursamıyorum 2 saat 100 derecenin üzerinde çalıştığına göre(ki belki daha da çalışırdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 7 Haziran 2008; 11:40:51 >
  • Benim aklıma şöyle bişey geliyo o sıcaklıkta termal macun sıvılaşmıştır heralde istersen bi sök ve macunu yenile o sıcaklığa çıkabilmesi için soğutucu gevşemişde olabilir.Üstündeki soğutucu pasifte olsa o sıcaklığı görmesi anormal yani bi yerden sıcak hava geliyo olması lazımki o dereceyi görsün işlemcin veya başka bir fan sıcak hava üflüyorda olabilir.Bence bunları bi kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfturk -- 7 Haziran 2008; 12:43:09 >
  • Ekrana derece getirme olayı Rivatuner statics server ile oluyor. Merak edenler olursa diye belirteyim dedim.

teşekkürler aslında bunu arıyordum sayılır
  • dandik x1600pro bir zamanlar üzerindeki fanla 90 derecede vpu hatası veriyordu
  • Fahrenayt olmasın o
  • quote:

Orjinalden alıntı: driver54

quote:

Orjinalden alıntı: HIGH FIDELITY

Ekrana derece getirme olayı Rivatuner statics server ile oluyor. Merak edenler olursa diye belirteyim dedim.

teşekkürler aslında bunu arıyordum sayılır

Önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 7 Haziran 2008; 22:45:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.