Bildirim
Fansız 8800GT ile 126 derecede 1 saat oyun oynamışım
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
126 c mi şaka yapıyor olmalısın kartta hiç mi takılma olmadı oyun oynarken, harbiden nasıl yanmadı o kart 1 saatte
Helal olsun.. -
İnan olmadı takılma. Counter strike source oynuyordum. Riva tuner eklentisi ile ekranın sol üst köşesine anlık sıcaklık değerlerini getirmiştim. Oyun sırasında bir baktım ki 126 derece. Hemen fanlara gaz verdim. Fakat aklıma da takıldı şimdi. Eskiden gf4 gibi kartlarla bu değerin yarısını görsek kesin yanardı.quote:
Orijinalden alıntı: DRACON1C
126 c mi şaka yapıyor olmalısın kartta hiç mi takılma olmadı oyun oynarken, harbiden nasıl yanmadı o kart 1 saatte
Helal olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: HIGH FIDELITY
İnan olmadı takılma. Counter strike source oynuyordum. Riva tuner eklentisi ile ekranın sol üst köşesine anlık sıcaklık değerlerini getirmiştim. Oyun sırasında bir baktım ki 126 derece. Hemen fanlara gaz verdim. Fakat aklıma da takıldı şimdi. Eskiden gf4 gibi kartlarla bu değerin yarısını görsek kesin yanardı.
Alıntıları Göster
anandtech testlerinde de 111 dereceyi görmüş. İlginç harbiden
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3165&p=4
-
kasayı açıp kartı bi yoklasaydın keşkequote:
İnan olmadı takılma. Counter strike source oynuyordum. Riva tuner eklentisi ile ekranın sol üst köşesine anlık sıcaklık değerlerini getirmiştim. Oyun sırasında bir baktım ki 126 derece. Hemen fanlara gaz verdim. Fakat aklıma da takıldı şimdi. Eskiden gf4 gibi kartlarla bu değerin yarısını görsek kesin yanardı.
Alıntıları Göster -
Kesin!!quote:
Alıntıları Göster
Cidden dayanıklı kartmış, bende 2600pro ile 103 ü gördüm 5 dk. lığına ama ciddi stutter oldu, ordan anladım yani, ama stutter yapmaması çok da iyi birşey değil, düşünsene fan bozuk ve 24 saat boyunca farkında bile değilsin tabi dayanırsa
-
Değerler doğru elimi deydirsem yapışırdı parmağım.quote:
Orijinalden alıntı: JrMaster
kasayı açıp kartı bi yoklasaydın keşke
Alıntıları Göster -
valla parmağından olcağına kartından ol daha iyi be kardeşquote:
Değerler doğru elimi deydirsem yapışırdı parmağım.
Alıntıları Göster -
Su kaynatılır yahu o derecedequote:
valla parmağından olcağına kartından ol daha iyi be kardeş
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: DRACON1C
110 dereceyi de görmüştüm ama zamanında fanları açmıştım. Bu sefer oyuna dalmışım. CPU da q6600 zaten o da gavur şeysi gibi. o da yüksek sıcaklığa dayanıklı 80 dereceyi görmüş Ekrana iki değeri de getirebiliyorum. Aslında ekrandan bi görüntü alıp koyayım buraya.
Ekrana derece getirme olayı Rivatuner statics server ile oluyor. Merak edenler olursa diye belirteyim dedim.
-
Hocam boşuna hamama gitmeyelim, senin pc hangi odada bi tarif etsenquote:
Orijinalden alıntı: HIGH FIDELITYquote:
Orjinalden alıntı: DRACON1C
110 dereceyi de görmüştüm ama zamanında fanları açmıştım. Bu sefer oyuna dalmışım. CPU da q6600 zaten o da gavur şeysi gibi. o da yüksek sıcaklığa dayanıklı 80 dereceyi görmüş Ekrana iki değeri de getirebiliyorum. Aslında ekrandan bi görüntü alıp koyayım buraya.
Ekrana derece getirme olayı Rivatuner statics server ile oluyor. Merak edenler olursa diye belirteyim dedim.
Alıntıları Göster
-
Ciddi ciddi eğer klima yoksa hamam gibi oluyodur oda haaquote:
Orijinalden alıntı: DivingDeep
Hocam boşuna hamama gitmeyelim, senin pc hangi odada bi tarif etsen
Alıntıları Göster
Ben gündüz Crysis oynayacaktım vazgeçtim cayır cayır, zevk mevk alamıyor insan, işlemci zaten tarihi eser, bir de üstüne o.c var fanların da 5 tane olmasından ötürü oda hamama dönüyor
-
valla iyi dayanmış hocam.ben 56 derecede oynuyom.riva tunerle az yükseltmiştim GPU yu biraz daha yükseltsemmi die düşünüyomquote:
Ciddi ciddi eğer klima yoksa hamam gibi oluyodur oda haa
Ben gündüz Crysis oynayacaktım vazgeçtim cayır cayır, zevk mevk alamıyor insan, işlemci zaten tarihi eser, bir de üstüne o.c var fanların da 5 tane olmasından ötürü oda hamama dönüyor
Alıntıları Göster
-
Allah allah bu sıcaklıkta o GPU dayanıyor anladımda, ya çevredeki Kondansatörler filan onlar nasıl dayanıyor onu anlayamadım....quote:
Orijinalden alıntı: husnuyildiran
valla iyi dayanmış hocam.ben 56 derecede oynuyom.riva tunerle az yükseltmiştim GPU yu biraz daha yükseltsemmi die düşünüyom
Alıntıları Göster -
Kart yanmadıysa da ciddi derecede hasar almıştır bir müddet sonra artifactlar başlarsa şaşırmayasın tabii o dereceleri gerçekten gördü ise.quote:
Orijinalden alıntı: Gündoğdu
Allah allah bu sıcaklıkta o GPU dayanıyor anladımda, ya çevredeki Kondansatörler filan onlar nasıl dayanıyor onu anlayamadım....
Alıntıları Göster -
aslında o dereceler tam sınır dereceleri, yani yanma sınırı (130 derece sınır)quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Kart yanmadıysa da ciddi derecede hasar almıştır bir müddet sonra artifactlar başlarsa şaşırmayasın tabii o dereceleri gerçekten gördü ise.
Alıntıları Göster
geçmiş olsun -
Oyunda bir müddet oynayıp hemen masaüstüne döndüm. Tam 107Cquote:
Orijinalden alıntı: NemesisR3
aslında o dereceler tam sınır dereceleri, yani yanma sınırı (130 derece sınır)
geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Kart hala sapasağlam. Artifact falan da yok. Adamlar belki özel üretmişlerdir. Çünkü bu model fansız olarak satılıyor. (sparkle) Adamlar bilgisayar kasasının kapalı olarak çalışacağını hesaaaba katarak üretmişlerdir herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 29 Mayıs 2008; 4:25:51 >
-
Ona güvenme, derim.quote:
Oyunda bir müddet oynayıp hemen masaüstüne döndüm. Tam 107C
Kart hala sapasağlam. Artifact falan da yok. Adamlar belki özel üretmişlerdir. Çünkü bu model fansız olarak satılıyor. (sparkle) Adamlar bilgisayar kasasının kapalı olarak çalışacağını hesaaaba katarak üretmişlerdir herhalde.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: annihilator
Ona güvenme, derim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: annihilator
Ona güvenme, derim.
Neye güvenmeyim. Tam anlayamadım.
-
Yani adamlarin karti 130 dereceye dayanikli sekilde yapmis olabileceklerine guvenme, demek istedim.quote:
Orijinalden alıntı: HIGH FIDELITYquote:
Orjinalden alıntı: annihilator
Ona güvenme, derim.
Neye güvenmeyim. Tam anlayamadım.
Alıntıları Göster
Anandtech'de 110 derecede saatlerce sorunsuz calistirdiklarini yaziyordu. Ama 126 cok fazla yani. Kasa ici saglam havalandirma gerekiyor (ki o zaman zaten silent ekran karti almanin mantigi nedir)
Benzer içerikler
- intel iris xe graphics
- wattman hatası nedir
- gddr6 nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- paylaşılan gpu belleği nedir
- ekran kartı resetleme
- rtx 50 serisi
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- rtx 5090
- v sync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X