Şimdi Ara

Fansub animelerde altyazılar neden altta gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hertürlü programda aynı sorun!....

Normal film izlerken sorun olmuyor. Çözüm ne olabilir?

Fansub animelerde altyazılar neden altta gösteriyor?

• çünkü standardı odur. üstte çıksın diyorsan onla ilgili ayarı KM Player'de yapabilirsin.
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Yalnız daha önce böyle bir durum yoktu. Yeni bilgisayar aldım. Aynı programlarla çalıştırıyorum. Ama bunda bu şekilde çıkıyor. Bir ayarı olmalı :D
  • Altyazı gömülüyse görülmesi normal. Belki takip ettiğin fansub gömülü altyazı yapıyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 11 Temmuz 2013; 11:02:36 >
  • daha önce üstte çıkıyorsa izlediğin anime altyazısı softsub demektir. Ekrana sağ klik -> seçenekler -> tercihler -> altyazı işleme -> efekt hizalama kısmına gir, alttaki drop down menüden 2. seçeneği seç. ama bu her formatta zaten olacak şey değil. AVI veya MP4 ise her türlü aşağıda çıkar.
  • burda problem altyazının okunamayacak kadar aşağıda olması değil mi ben mi yanlış anlıyorum ?
    kimse böyle saçma bi altyazı gömerek yayımlamaz bu yüzden sizin altyazı şu soft olandandır. o da ayarlanabilir. programları kurcalayın biraz programları değiştirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

burda problem altyazının okunamayacak kadar aşağıda olması değil mi ben mi yanlış anlıyorum ?
    kimse böyle saçma bi altyazı gömerek yayımlamaz bu yüzden sizin altyazı şu soft olandandır. o da ayarlanabilir. programları kurcalayın biraz programları değiştirmeyin.

Aynen daha önce çünkü izledim bu animeleri. Sorun yoktu. Şimdi bir ayarı olmalı eskisi gibi yapıcak ama kurcalıyacam bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekranla veya programla ilgilidir. Çözünürlük ayarladına bir bak. Bir de konuyu donanım tarI biryere açarsan çok daha bilgili arkadaşlar yardım eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.