Şimdi Ara

Fantastic Four MCU (Onaylandı) (????) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Bak çr konuşuyoruz gel sen de özlemişsindir , uzun zaman oldu

Secret Wars sonrası Dr. Doom içeren bir villain şu an sinematik evrende ne DC ne de herhangi crossover içeren bir şeyin geçmesine imkan dahilinde bakmadığım karakteri dahil etsinler. Thanos eğer tekrar Sinematik evrene dahil edilecekse lütfen origin hikayesi üzerinden gidilsin. Gerçek bir Adam Warlock ve hikaye üçgeni kurulsun ki, şu karakterleri tam anlayalım. Thanos’un böyle olmasının sebebi, neden Death ısrarı, Adam ile ne geçmişi var bunların açıklanması gerek ki ana evrende tam güç görebilelim. Keza; Doom ilk sinema evrenine dahil olduğunda yarım yamalak bile olsa gayet iyi işlenmişti. Wanda karakterinin en güçlü hali MCU filmlerinde gösterilen hali kaldı ki bu hali ile baz alacağımız Thanos formu yok. Silver Age SS dönemlerinde dâhi Thanos biliyorsun Thor, SS vs. tek eliyle alıyordu. Hulk’un bu konuda başa çıkması bile imkansızken anca WWH hali ile Thanos’un IG olmadan haliyle anca karşı durabilir. Altını çiziyorum karşı durabilir. Savaşma noktasında saf hali süper kahramanların içinden geçer. Çoğu karakterin en iyi halleri bu durumla karşı karşıya geldi zaten. HOTU olayına hiç girmiyorum çünkü Baturalp’in cidden kalbinden vuracak bir hikaye olduğundan gülüp geçer diye düşünüyorum. MCU için söyleyebileceğim tek şey; son phase dahil olmak üzere bana göre en güçlü karakter Thor iken Cpt. Marvel göstermeleri tam bir rezaletti. O sıra Cpt. Marvel karakterinin origin hikayesi dâhi yokken bunları bize aktardılar. Filmden sonra kıs kıs gülüp bu mu ya diye tepki verdiğim bir filmdir Carol ablamızın filmi. Thor’un son filmi rezalet ötesiydi zaten ona değinmek dâhi istemiyorum. BRB gösterilmeden SB objesini Galaxy ile sunmak nedir yahu😂 Her neyse diyeceğim şu; kozmik evrenin bizzat karakteri olan Thanos kesinlikle diğerlerinin dengi değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Sana kesinlikle katılıyorum Dr.doom muazzam villian ayrıca bence reyting olarak da Thanosun kat kat üstündedir.Dr.Doom muazzam olur üstüne iyi oyuncu oynarsa MCUyu şaha kaldırır doom.Çrde de herhalde doomun yapmadığı iş girmediği , aradan kendine pay çıkarmadığı main event yoktur.Doomu çok istiyorum.

Adam warlock , thanos ve magusun kozmik evrende geçen bir filmi olsa nasıl olur sence ?

Carol denvers konusu da ilginç.Captain marvel güçlü bir karakter çrde sender biliyorsun bunu ama Walter Lawson olan mar-vell güçlü.Bu carol denvers ms.marvel diye dandik bir karakter normalde.Feminizm ayağına walterın güçlerini carola vermişler - hiçbir zaman kendinde olmayan bir güç- üstüne filmde de dr.lawsonu kadın yapmışlar bi karakterle bu kadar da oynanmaz cidden.

Galactus , lt , infinity , eternity , warlock , ss , thanos , doom , beyonder liste uzar gider keşke bunları salsalar da piyasaya ikimiz de mutlu olsak sonunda.Hatta sana bir şey söyleyeyim Thanos infinity questi uyarlasalar Thanos In-betweenerdan soul gemi alsa oralardan galactusa falan bir yerlerden bağlasalar muazzam olmaz mı ? Yada secret warsa falan bir yerden girseler.5-10 sene sonra franklin richards. Vs liste uzar gider.Ne güzel olurdu be

bu arada HOTU diyince hafiften bir sırıtmadım değil  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 13 Aralık 2020; 23:26:18 >

• quote:

Sana kesinlikle katılıyorum Dr.doom muazzam villian ayrıca bence reyting olarak da Thanosun kat kat üstündedir.Dr.Doom muazzam olur üstüne iyi oyuncu oynarsa MCUyu şaha kaldırır doom.Çrde de herhalde doomun yapmadığı iş girmediği , aradan kendine pay çıkarmadığı main event yoktur.Doomu çok istiyorum.

Adam warlock , thanos ve magusun kozmik evrende geçen bir filmi olsa nasıl olur sence ?

Carol denvers konusu da ilginç.Captain marvel güçlü bir karakter çrde sender biliyorsun bunu ama Walter Lawson olan mar-vell güçlü.Bu carol denvers ms.marvel diye dandik bir karakter normalde.Feminizm ayağına walterın güçlerini carola vermişler - hiçbir zaman kendinde olmayan bir güç- üstüne filmde de dr.lawsonu kadın yapmışlar bi karakterle bu kadar da oynanmaz cidden.

Galactus , lt , infinity , eternity , warlock , ss , thanos , doom , beyonder liste uzar gider keşke bunları salsalar da piyasaya ikimiz de mutlu olsak sonunda.Hatta sana bir şey söyleyeyim Thanos infinity questi uyarlasalar Thanos In-betweenerdan soul gemi alsa oralardan galactusa falan bir yerlerden bağlasalar muazzam olmaz mı ? Yada secret warsa falan bir yerden girseler.5-10 sene sonra franklin richards. Vs liste uzar gider.Ne güzel olurdu be

bu arada HOTU diyince hafiften bir sırıtmadım değil  

Marvel Sinematik evreninde en beğendiğim film Iron Man. Çoğu kişiyi bağlayan filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bence bi reboot atıp yeni hikaye ile çok daha iyi yere gelebilir. En azından Iron Man-Reed ve Hank Pym üçlüsünü oturturuz evrene.

Hank pym çok içimde kalmıştı ya , keşke direkt ana ant-man olarak gelseydi.İnş dr doom falan gelince o da gelir.

kozmik evren gelsin ama öncellikle.Adam Warlock orijin hilkayesi özellikle ordan LT falan da gelir.Adam Warlock-Thanos ikilisi magusa karşı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 14 Aralık 2020; 22:25:39 >
  • quote:

Hank pym çok içimde kalmıştı ya , keşke direkt ana ant-man olarak gelseydi.İnş dr doom falan gelince o da gelir.

kozmik evren gelsin ama öncellikle.Adam Warlock orijin hilkayesi özellikle ordan LT falan da gelir.Adam Warlock-Thanos ikilisi magusa karşı falan

Magus bilen 2-3 kişiden birisin. Thanos solo film şart oğlu şart bence.

Thanosa solo film bence çekmezler.Ya herhangi bir kozmik karaktere çeksinler ona okeyim zaten.

• Diğer filmlerle bir bağlantısı olacak mı yoksa seriyi en baştan mı ele alacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Diğer filmlerle bir bağlantısı olacak mı yoksa seriyi en baştan mı ele alacaklar?

Olmaması herkesin hayrına diye düşünüyorum ama belli olmaz bunların işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Diğer filmlerle bir bağlantısı olacak mı yoksa seriyi en baştan mı ele alacaklar?

ant-man 3 quantumnia filmi ile bağlantılı olabilir 3.filminde villain Kang the conqueror özellikle Reed Richards ve Fantastik Dörtlü'nün gelişine açılan kapıyı aralayacak en kritik isim Kangdır .Zaten işin çoklu evrenler kısmında en kilit rolde olan MCU karakteri de yine Ant-Mandır. Kang, kendi başına oldukça önemli bir karakter, hatta neredeyse Marvel Evreni içerisinde tüm Ant-Man külliyatından daha büyük bir yere sahip. Onun bu kadar ilgi çekici ve önemli olması da karakterin sadece Ant-Man 3 ile sınırlı kalmayıp MCU'nun dördüncü aşamasında asıl villain olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 16 Aralık 2020; 18:8:21 >

• Yani diğer filmlerle bağlantısı kastım Marvel evreni olarak değil de diğer FF filmleriyle alakalı sormuştum. Yani onları izlememize gerek var mı?

• Dr.Doom için benedict cumberbatch gibi elit bir oyuncu beklentim var.

• quote:

Dr.Doom için benedict cumberbatch gibi elit bir oyuncu beklentim var.

doctor strange paralel evrende farklı uzmanlıktaki bir doktor muymuş    

• designr kullanıcısına yanıt

evet ama paralel evrende olan strange değil bence  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.