Şimdi Ara

Fantastic Four MCU (Onaylandı) (????)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel, yeni Fantastic Four filmi için hazırlıklara başlandığını duyurdu. Yönetmen koltuğunda Tom Holland’lı Spider-Man filmlerini de yöneten Jon Watts oturacak.

Geçtiğimiz yılın mart ayında Disney-Fox anlaşması resmi olarak tamamlandığında gündeme gelen konulardan biri de Disney’in artık Fantastic Four ve X-Men filmlerinin haklarını da elinde bulundurmasıydı. En popüler Marvel çizgiromanları arasında yer alan bu seriyi yıllar sonra yeniden devralan Marvel Studios’un zaman kaybetmeden bu serideki karakterleri de Marvel Sinematik Evreni’ne dâhil etmesi bekleniyordu. Ancak Marvel Studios’un başındaki isim olan Kevin Feige, anlaşma tamamlanmadan önce yaptığı açıklamaların arkasında durdu ve ilk aşamada bu karakterleri planlarına dâhil etmedi.

Ancak dün Disney Investor Day etkinliğinde yapılan açıklamalar, artık bu karakterlerin de Marvel Sinematik Evreni’ne dâhi olmasının zamanının geldiğini gösteriyor. Marvel, yeni bir Fantastic Four filmi için hazırlıklara başlandığını resmen duyurdu.

Yeni Fantastic Four Filmini Jon Watts Yönetecek

Marvel Studios, bununla da yetinmedi ve filmi yönetecek ismi de açıkladı. Yönetmen koltuğunda, Tom Holland’lı yeni Spider-Man filmlerinin de yönetmeni olan  oturacak.

Film henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olduğu için ne zaman izleyeceği ile buluşacağı ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı gibi detaylar belirsizliğini koruyor. Ancak filmi yönetmesi için Jon Watts ile anlaşılmış olması, film için somut adımlar atılmaya başlandığını gösteriyor.

Marvel’ın nihayet 21st Century Fox’tan devraldığı kahramanları da sinematik evrenine dahil etmeye başlaması, yakında yeni bir X-Men filmi de duyurulması konusunda umutlanmamızı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 11 Aralık 2020; 8:48:4 >

• Lütfen Silver Surfer gelsin artık evreni açalım bir sürü kozmik story var onu geçtim multiverse derinliklerini gösterecek tek film bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

bence bankoların bankosu 1.film after creditsde ya galactusu görürüz yada silver surferı ama ben tabii dr.doomu daha çok bekliyorum , marvelın çocuk eğlendirmek için kozmik hikayelere çok derinden gireceğine inanmıyorum.En merak ettiğim de ana kadrodan acaba kim siyahi, lgbti olacak yada erkek karakteri kadın yapacaklar mı

thing siyahi olur yada human torch eşcinsel olur diye düşünüyorum şuanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

bence bankoların bankosu 1.film after creditsde ya galactusu görürüz yada silver surferı ama ben tabii dr.doomu daha çok bekliyorum , marvelın çocuk eğlendirmek için kozmik hikayelere çok derinden gireceğine inanmıyorum.En merak ettiğim de ana kadrodan acaba kim siyahi, lgbti olacak yada erkek karakteri kadın yapacaklar mı

8 senedir konuşuyoruz şunları😂 SS gelse Adam Warlock evrene dahil olur bunu en iyi sen biliyorsun

• quote:

ant man and wasp quantumnia 3. filminde villain kang the conqueror olacakmış kang fantastic four ile bağlantılı bir villain muhtemelen f4 ile ant man bağlantılı bir film olacak diye düşünüyorum

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Doğrudur.Şimdi öğrendim kang sağlam villiandır severim

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Yani biliyorum da.Sen de hatırlıyosun thanosu bekledim de ne oldu sanki Avengers bile harcadı.Adam Warlockun thanos olmadan gelmesi tatmin etmez beni.Silver Surferı kim bilir ne hale sokarlar sen düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Ultron'da sağlamdı ama gördük halini.  

• Yani öyle olacak ona yapacak bir şey yok thanosu bile madara ettiler zaten.Yapan firma için karakterler önemli değil zaten maksat ana kitle olan çocukların eğlenmesi , oyuncak , kostum vs alması.Marveldan ümidim yok zaten adam akıllı villian izleyebilmek konusunda , umarım dc bir şeyler yapar dcden çok umutluyum

• John watts kim allahını seversen ya.

Koskoca şirketin Spider-Man, Fantastic Four gibi büyük markaları emanet ettikleri adama bakın. 

Disney bu zaten ellerindeki potansiyeli nasıl çöpe çevirdiklerini çok iyi biliyoruz Star Wars olsun MCU olsun...

• Şükürler olsun ki Spidey serisi bu rezil Jon Watts'tan kurtuluyor. İlk iki film rezaletti bana göre. 3.filmden sonra olay spidey verse bağlanacak ve Tobey maguireli Spider-Man filmlerinin yönetmeni büyük ihtiamalle bu filmlerin yönetmeni olacak.

• quote:

Yani öyle olacak ona yapacak bir şey yok thanosu bile madara ettiler zaten.Yapan firma için karakterler önemli değil zaten maksat ana kitle olan çocukların eğlenmesi , oyuncak , kostum vs alması.Marveldan ümidim yok zaten adam akıllı villian izleyebilmek konusunda , umarım dc bir şeyler yapar dcden çok umutluyum

İnfinty War da thanos çok güzel işlenmişti bence.

• Oyuncular konusunda bilgi varmı

• Moueson kullanıcısına yanıt

Neyi güzel işlenmiş avengersa tokatlanan thanos mu olur ? Üstüne adam yaptığı bütün kötülükleri death’e olan aşkı için yaparken filmde adamı gezegenler arası nufus memuruna çevirdiler.Yok thor göğsüne balta atıyor , scarlet witch madara ediyor , thor kafasını koparıyor falan filan.E bi de black widowla vs atsaymış bence daha iyi işlenmiş olurdu.Üstüne zibilyon şey daha var yani.Koskoca thanos taşları millete toplatıyor , üstüne saçma sapan yerlerden.Çizgi romanda hem kendi toplayıp , hem Avengersın kat kat kat üstünde karakterleri deviriyor.Misal thanos taşları nerden öğreniyor ? Mesela çrde Thanosun taşları nasıl öğrendiği bile Thanosun ne denli güçlü bir villian olduğunu gösteriyor.Daha bir sürü neden var ama yazamıyorum işte hepsini , uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 13 Aralık 2020; 20:13:23 >
  • quote:

Neyi güzel işlenmiş avengersa tokatlanan thanos mu olur ? Üstüne adam yaptığı bütün kötülükleri death’e olan aşkı için yaparken filmde adamı gezegenler arası nufus memuruna çevirdiler.Yok thor göğsüne balta atıyor , scarlet witch madara ediyor , thor kafasını koparıyor falan filan.E bi de black widowla vs atsaymış bence daha iyi işlenmiş olurdu.Üstüne zibilyon şey daha var yani.Koskoca thanos taşları millete toplatıyor , üstüne saçma sapan yerlerden.Çizgi romanda hem kendi toplayıp , hem Avengersın kat kat kat üstünde karakterleri deviriyor.Misal thanos taşları nerden öğreniyor ? Mesela çrde Thanosun taşları nasıl öğrendiği bile Thanosun ne denli güçlü bir villian olduğunu gösteriyor.Daha bir sürü neden var ama yazamıyorum işte hepsini , uzun.

Scarlet witch thanos dan daha güçlü bir karakter hikayelerinde de öyle ayrıca filmde işlenen thanosun başka bir hikayesi idi deathın verdiği güçler yoktu.thanosu güçlü kılan deathın verdiği güçlerdir. Ben thanosun ilerleyen dönemlerde tekrar dirileceğini düşünüyorum Silver surfer rebirth of thanos hikayeside var(Silver surfer Yok olan thanosu Tekrar canlandırıyordu ve daha güçlü bir şekilde diriliyordu thanos) Fantastic four filmi ile bence ilk adım atılacak bunun için

Thanos bu kadar kolay harcanmaz bence Ve Fantastic four ile Silver surferin haklarını almasıda cabası marvelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Aralık 2020; 21:18:32 >

• quote:

Hocam direkt çizgi romandan uyarlama beklemeyin lütfen farklar tabiki olacak ama ben standart bir seyirci olarak infinty War da thanosun çok güçlü ve karizmatik bir villian olduğunu düşünüyorum . En azından bana o hissi verdi yani . Madara oldu diyorsunuz ama infinty War da thanos wakanda da bütün avengersleri tokatlamıştı farkederseniz. Tonny'i istese öldürebilir di hatta .

Belki sizi çizgi roman okuyan biri olarak tatmin etmemiş olabilir ama benim gibi standart seyircileri baya tatmin ettiğini söyleyebilirim .

Endgame de bile Tonny nin kendi tasarladigi eldiveni olmasa az kalsın taşları ele geçirip yine zafer elde edecekti .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam karakterin orjinini değiştirmeseler yine okeydim ve thanos gibi bir karakter şansa kazandı hep birinde star boy thanosa saldırdı diğerinde Thor yanlış yere attı baltayı.Hani normal haliyle bile avengersın çok çok çok üstü olan bir karakterin bu hali açıkacası tatmin edemedi beni

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Çrde thanos tekler scarleti hem de dinlene dinlene falan.Thanosun featleri vs. Canon serilerde scarletin çok çok çok fazla üzerinde.Ayrıca deathin güç vermesiyle alakası yok thanos çoğu marvel main eventlarında death için yapar yaptıklarını ve IG hikayesinde de death için yapıyor.Thanos normalde de zaten aşırı güçlü death sadece ilk ölümünde Thanosa belli güçler veriyor ki Thanos LT’nin bile bakamadığı sonsuzluk kuyusuna bakıyor ama death’in verdiği güçler bile yetmez oraya bakmasına , bu tamamen Thanosun kudretinden ve zekasından kaynaklanıyor.Thanosun ayrıca yine ana orjin hikayesi de Deathe olan aşkından dolayı yaptığı kötü şeylere dayanır.Yoksa Thanosu çoğu hikayede bir super hero olarak da görebilirsin özellikle Adam Warlockla olan serilerinde.Yani kozmik evren düzeyinde bir karakterin scarlet witchle benzemesine bile imkan yok , çok farklı karakterler çünkü.Mesela IG hikayesinde de avengersın bi vasfı yok sadece olayın içinde varlar ki IG serisinde de zaten Thanos kendi hatasıyla eldiveni kaybediyor , daha mantıklı bir yenilgisi var.

ayrıca thanos dirilecekse de kozmik evren için dirilip , kozmik karakterlerin de dahil olmasıyla kozmik bir event içinde dirilsin.Yoksa yine avengersın karşısına çıkacaksa gerek yok bence kalsın , red skullu falan getirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 13 Aralık 2020; 22:32:42 >

• Bak çr konuşuyoruz gel sen de özlemişsindir , uzun zaman oldu

• Endgame'daki Thanos'tan bende pek memnun kalmamıştım ama Infinity War'da iyi işlenmişti bana göre. Ekran süresi de tüm karakterlere göre daha fazlaydı yanılmıyorsam. Ancak Endgame'de de sonsuzluk taşları bile olmadan Tony'i Cap'i ve Thor'u tokat manyağı yapmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.