Şimdi Ara

Fantastik bir kitap yazacağım nasıl başlayacağım??????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgaaskin

hocam bn o klasör bölümünde çarpı çıkıyo (X) o yüzden yapamıom size şifre fln versem yaparmısınız sonuçta bir forum biligi paylaşmak için neden çalcaksınızki siz öle birisi deilsiniz yardım edermisiniz versem id ve şifreyi

tamam pm ile at değiştirirsin sonra şifreni.nasıl birşey koydurcan resim olarak onu da söyle
  • Şu jokere bayılıyorum ama onun gibi bişi koyun varya batmandaki sizinki güzel ama aynısına gerek yok pm atıyorum
  • değiştirdim , şifreni değiştir
  • saolun bu çok güzel oldu
  • önemli deği
  • hangi takımlısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOKER(X)

ALTIN ZIRH
    Selam.Kendimi uzun uzun anlatamam.Ben Rick.İnanın bana bir babun sizi ayağınızdan tırmalıyorsa canınız baya bir yanar.Ama üzerinize benim de ne olduğunu tam olarak bilmediğim bir yaratık alev püskürtmeye çalışıyorsa kendinizi biraz tuhaf hissedebilirsiniz.
    Kendinizi yanmamak için bir sağa bir sola fırlatıp yardımın nereden geleceğini beklersiniz.Ne bu bir yardım mı? Ranon un(Bana alev püskürten dev yaratık) karnından ağır ve sivri bir kılıç geçti.Ranon üzerime doğru düşmeye başlarken kendimi çevik bir hareketle sola ittim.Ranon göbeği üzerine düşüp önce korkunç bir çığlık attı ve sonra öldüğünü gördüm (normal bir şeyse deneyin).Kılıcını Ranon dan çekip Kılıfına takan kasklı ve uzun boylu birisini gördüm.Kaskını çıkartıp terli alnını sildi.Uzun sarı saçları çıkan rüzgarla dalgalanıyordu.Mavi gözleri saçlarını tamamlıyordu.Evet bu Simon du.Altın Zırh Şövalye Okulunun en yakışıklı çocuğu (aslında benim ama kızlar ona ilgi gösteriyor).
    Simon sadece yakışıklı değil çok güçlü ve bunu söylemekten nefret
    ediyorum ama zekiydi (eğer güç konusunda örnek vermemi isterseniz büyük güçlü bir ranonu öldürmek kolay bir şey değil).

“İnan bana Rick eğer senin hayatını ne kadar kurtardığımı saysaydım buradan görünen yıldızlardan daha fazla olurdu” dedi.Aslında yalan değildi.Bir yalan söylemek için derin bir nefes alıp “Hey sadece Ranon u biraz yorup onu öldürecektim.Zaten tam onu öldürecekken
    Sen geldin.”dedim (aslında bende inanmadım).”Hah küçük
    hançerinlemi öldürecektin onu? O patates soymaya bile yaramaz.” dedi ve kulağa hiç hoş gelmeyen bir kahkaha patlattı.Bu sözden sonra yanaklarım kendiliğinden kızardı.Kendimi rezil bir durumda buldum ve ne söyleyeceğimi şaşırdım.En iyisi bir şey söylememekti.Altın Zırh
    Kalesine çıkıp merdivenleri yürüdüm.Bu Ranon olayını Sör Wedney e
    Anlatmalıydım.Çünkü bir savaş okulu bahçesine dev bir yaratık
    Girerse bunun normal olmayacağını düşünebilirsiniz.
    1. sayfa buydu sizce nasıl?

İlk sayfadan bu kadar aksiyon fazla gibime geldi.İlk sayfada biraz betimlemeye yer versen daha iyi olurdu bence.

• Hoca frp oynamadan fanatastik kitap yazmaya kalkma. Ejderha mızrağı serisini biliyorsan oradaki Raistlin dahi frp karakteridir. ayrıca mevcut yaşında kitap yazacak birikime sahip olman zor. bu nedenle en azından ileride kitap yazmak istiyorsan kısa hikayeler yazmayı tercih et. ilk başta gerekirse 1-2 sayfa olsun ama kurugusu düzgün olsun.

fantazya'yı küçümseyip 17 yaşında bir oğlanın kitap yazabileceği kadar sığ ad edme, yanılırsın.
  • 28 ekim fen bilimleri ygs 2 cevap anahtarı var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hevesinizi kırmak istemem. Ama yazmak kolay bir iş değildir. Böyle yazacağım diye başlamayın. Önce oturun karakterler hayal edin. Kurun. Konuyu oturtun. Taslak niteliğinde bir iskelet oluşturun. Sonra adım adım onu izleyin. Sanırım öyle yazayım yayınlatayım gibi bir isteğiniz yok. Eğer planlamadan başlarsanız kitabın yarısında sıkılır bırakırsınız. Her şey planlı yapın. Kolay gelsin.
  • Ben beğendim , oldukça hemde. İlk kısmın ardındaki ikinci kısım karakterleri tanıtır nitelikte olmalı.
    Kale komutanını tanıtmasına rağmen kendinden bahsetmemiş. Olaylara hızlı girmesi tercih meselesi.
    İsimleri eleştirenlere de sözüm var adını Ali Serkan Hüseyin mi koysun karakterlerin. Neredeyse okuduğumuz
    tüm kitaplarda isimler Türk ismi değil. Önemli olan isim değil romanın akıcılığı ve konusu.
    Diğer arkadaşların şu fikirlerine katılıyorum evet bir iskelet olmalı iskeletin etrafına küçük
    olaylar konular örgüsü olabilir. 200 sayfa ancak bir öykü olabilir fantastik edebiyat için.
    Tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.