Şimdi Ara

Fantastik Eserlerin Tanıtımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin konuya aktif katılımını rica ediyorum. Şimdilik ben kişisel görüşlerime göre listeye başlıyorum katılım arttıkça liste güncellenir ve güzelleşir.
    Konunun amacı Fantastik romanların tanıtımını yapmak ve kitap alacaklara yardımcı olmak.

Gölgelerin Efendisi Serisi

Hakkında: 11 (on bir) kitaptan oluşan bir seri New York Times Bestseller'a girmiş. 16 (on altı) ülkede 2 (iki) milyondan fazla satmış bir gençlik romanı serisidir.

Yazarı: John Flanagan

Serinin Kitapları / Orijinal Adı

1) Gorlan Harabeleri / Ruins of the Gorlan

2) Yanan Köprü / The Burning Bridge

3) Buzlar Ülkesi / The İcebound Land

4) Skandiya'yı Kurtarmak / Battle of the Skandia

5) Kuzeydeki Büyücü / Sorcerer of the North

6) Kuşatma Altında / Siege of the Macindaw

7) Fidye / The Erak's Ransom

8) Clonmelin Kralları / Kings of the Clonmel

9) Zehirli Ok / Halt's Peril

10) Nihon-Ja İmparatoru / The Nihon-Ja Emperor

11) Kayıp Öyküler / Lost Stories >>>>>>>> ÇIKMADI

12) Kraliyet Muhafızı / The Royal Ranger >>>>>>>> ÇIKMADI

Yorum:gençlere yönelik bir seri 10-15 yaş aralığına hitap ediyor. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırabilecek nitelikte bir seri.

KONUNUN KURALLARI: KONUYA EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ ESERLERİ SERİLERİ ÖRNEKTEKİ GİBİ ÇEŞİTLİ BİLGİLER, YAZARIN İSMİ, KİTABIN ADI VE KİTAP HAKKINDA FİKİRLERİNİZLE BİRLİKTE YORUM OLARAK YAZARSANIZ KONUYA EKLENECEKTİR. İYİ FORUMLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowblue -- 24 Ocak 2014; 23:44:18 >

• Yanlız dediğin seri, yetişkin birini Fantastikten soğutur söyleyeyim.
    Bildiğin, 7-12 yaş arasına hitap ediyor o seri.
  • Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş.
  • Konu fantastik serilere başlamak isteyen genç veya yetişkinleri de kapsıyor mu, yoksa sadece çocuklara mı yönelik?
  • On numara bir kitap 16-17 yasindakilerde okuyabilir.beni kitap okumaya alistiran bir seridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Haklısın tanıtımın başında gençlik romanı olduğunu belirtmeliydim, düzeltirim. Konuya okuduğun romanlar ya da serilerin incelemelerini yaparak destek olursan çok sevinirim dostum.
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Her yaşa yönelik fantastik kitapları kapsıyor. Fantastik Edebiyata başlayanlara yönelik öneriler olsun, okunması gereken başyapıtlar olsun, çeşitli güzel romanlar olsun her türden fantastik romanın incelemesini yaparak yorum olarak yazarsanız çok sevinirim, konuya desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blluearif2 B kullanıcısına yanıt
    Bu seriyi sevdiyseniz ''Wardstone Günlükleri'' isimli seriyi de okumanızı tavsiye ederim.
  • Sadece konuya yorum yapmak için yazmışsınız. Çok saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz, lütfen konuya girmeyin ve boş yorumlarda bulunmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowblue

Sadece konuya yorum yapmak için yazmışsınız. Çok saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz, lütfen konuya girmeyin ve boş yorumlarda bulunmayın

Yazmasam düşüncemi nasıl dile getirecektim.
    Tabi ki yorum yapmak için yazdım.
  • Kardeşim 10 yaşında falan mısın ? Gereksiz olduğunu düşünüyorsan, konuya girmezsin bu kadar basit. Konu gerekesiz düşünceleri yazma konusu değil.
  • quote:

Kardeşim 10 yaşında falan mısın ? Gereksiz olduğunu düşünüyorsan, konuya girmezsin bu kadar basit. Konu gerekesiz düşünceleri yazma konusu değil.

Peki burası senin benim düşüncelerimi eleştirme yerin mi?
    Konu gereksiz evet çünkü zibilyon tane fantastik kitaplar için konu var zibilyon tane dahada yeni başlayanlar için var. Fikrimin arkasındayım ve senin gibi fikrimi küçük düşürmeye çalışarak değil adam gibi yapıyorum. Daha da alıntılama falan yapma, cevap verme.
  • Boşver boş bi konu dediğin gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Kardeşim 10 yaşında falan mısın ? Gereksiz olduğunu düşünüyorsan, konuya girmezsin bu kadar basit. Konu gerekesiz düşünceleri yazma konusu değil.

Peki burası senin benim düşüncelerimi eleştirme yerin mi?
    Konu gereksiz evet çünkü zibilyon tane fantastik kitaplar için konu var zibilyon tane dahada yeni başlayanlar için var. Fikrimin arkasındayım ve senin gibi fikrimi küçük düşürmeye çalışarak değil adam gibi yapıyorum. Daha da alıntılama falan yapma, cevap verme.

Sende, yıkıcı ve kuru bir eleştiri yapacağına; o zibilyon tane konudan birinin linkini buraya koysaydın, sorun başlamadan önce hallolmuş olurdu.

Belki haklısın -kendine göre- ama üslubun çok yanlış.

• fantastik gerilim stephen king duma adası
  • brkoner93 B kullanıcısına yanıt
    Kitabin incelemesini yaparak, yorum olarak yazarsan konuya eklerim. Mobilden giriyorum yazım yanlışları için ozur dilerim.

• Harry Potter tabiki.Filmlerini 10 kez izlemiş bile olsanız kitaplarını da mutlaka okuyun.
  • BeyLer ne Derseniz deyin bu kitap 10-16 yaş arasıdır okumayı bilnler okur okumadan yok küçüklerin kitabıydıda yok göyleydid falan diy saçmalamayın ilk önc okuyun sonra konuşun Kitap Bi Harika.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.