Şimdi Ara

Fantastik - Polisiye Romanlar ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kindle kullanmaya başladığım için bütün kitaplarımı elden çıkarmak istiyorum. Kitap konusunda çok titiz biriyimdir, bütün kitaplarımı çok iyi bir şekilde muhafaza ettim, hepsi sıfır ayarındadır.
    Kitapları set halinde satacağım. Seriyi bozmamak adına tek kitap satışı olmayacak.
    Çalıştığım için kargo ile uğraşmak istemiyorum pek. Haftaiçi akşam 7'den sonra ve ya haftasonu mecidiyeköy ya da civarından elden satış tercihimdir.

Fantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlası

Tess Gerritsen kitapları - Rizzoli&Isles serisinin tamamı ve seriden hariç bir kaç kitap daha var.

SATILDI

Fantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlası

Dan Brown bütün kitapları - İki kitabın kapağındaki yaldızlarında ufak bi silinme var, fotoğraflarda görülebilir.

SATILDI

Ejderha Dövmeli Kız üçlemesi

SATILDI

Açlık Oyunları serisi

SATILDI

Fantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlası

Kral Katili Güncesi

SATILDI

Ölüm Kapısı Serisi

SATILDI

Savaş ve Barış - İletişim Yayınevi ( 2 Cilt )

SATILDI

Fantastik - Polisiye Romanlar ve fazlasıFantastik - Polisiye Romanlar ve fazlası

Apple'ın kurucularının biyografileri. iWoz İngilizce, Steve Jobs Türkçedir.

iWoz : 35 TL
    Steve Jobs : 15 TL

Star Wars : Attack of The Clones - İngilizce

10 TL

Karışık kitaplar

Toplam 10 Kitap : 50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 15 Ocak 2017; 23:37:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• UP

• Bazı kitaplar satılmıştır. Kalanlar için satış devam ediyor.

• dan brown, açlık oyunları ve millenium serisini aldım kitaplar gayet temiz ve ilgili bi satıcı
  • Selamunaleyküm abi ölüm kapısını almak istiyorum istanbulda oturuyorum eğer hala satıyosan almak isterim saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar hala devam etmekte mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.