Şimdi Ara

Fantastik roman yazmak istiyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

(Yazamadi) (hic bir zamanda yazamicak)

Her zaman böyle ters misin? Yoksa bu günlük mü böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

quote:

Herzaman gercekciyimdir, bugune ozel degil gercekciligim

• quote:

quote:

quote:

Herzaman gercekciyimdir, bugune ozel degil gercekciligim

peki.
  • PeaceDluffy kullanıcısına yanıt
    çarehttp://www.kitapyurdu.com/ :)
  • Yazıyor musun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Yazıyor musun :)

Kendimi okumaya verdim daha doğru dürüst okumadan doğru dürüst yazamayacağıma inanıyorum. İki üç yıl geçmiş sanırım konuyu açtığımdan beri o zamandan beri hikayelerim çok değişti evrildi daha gerçekçi şekillere büründüler en azından anladığım kadarıyla.
  • quote:

quote:

Kendimi okumaya verdim daha doğru dürüst okumadan doğru dürüst yazamayacağıma inanıyorum. İki üç yıl geçmiş sanırım konuyu açtığımdan beri o zamandan beri hikayelerim çok değişti evrildi daha gerçekçi şekillere büründüler en azından anladığım kadarıyla.

Peki taslağı varmıydı? Hikayenin ortası sonu bellimiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

quote:

quote:

Peki taslağı varmıydı? Hikayenin ortası sonu bellimiydi?

Başı ve sonu belliydi ortasını tamamen yazmamıştım ben böyle seviyorum çünkü her şey belli olunca insan sıkılıyor yazmaktan heyecan katabilmek ve belirsizlk olması için ortaları tamamen kurgulamıyorum.

• Aklıma geldin durup dururken sormaya geldimki benden önce birisi sormuş naptın diye :) Kitap okumaya devam et. Ama her türden oku. Tarihi, biyografi, fantastik...

Mesela geçenlerde Hüseyin Nihal Atsız'ız Ruh Adam kitabını okudum. Daha önce ne yabancı ne de yerli böyle bir kitap okumamıştım. Şiddetler tavsiye ederim. Ufkunu genişletecektir. Sembollerin nasıl kullanılacağı, sürükleyici ve akıcı bir yazım türünde nelerin olması gerektiği herşeyi bulabilirsin. Özellikle Atsız'ın en çok sevdiğim özelliği diyalog yazarlığı yapması. Fazla betimlemeye girmiyor. Genel hatları çiziyor ve diyalogları yazıyor. Ama buna rağmen kitabı okuduktan sonra kitap okumuş gibi değilde film izlemiş gibi hissediyorsunuz. Okurken her şey aklınızda canlanıyor. Tecrübe açısından şiddetle öneririm romanlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

Aklıma geldin durup dururken sormaya geldimki benden önce birisi sormuş naptın diye :) Kitap okumaya devam et. Ama her türden oku. Tarihi, biyografi, fantastik...

Mesela geçenlerde Hüseyin Nihal Atsız'ız Ruh Adam kitabını okudum. Daha önce ne yabancı ne de yerli böyle bir kitap okumamıştım. Şiddetler tavsiye ederim. Ufkunu genişletecektir. Sembollerin nasıl kullanılacağı, sürükleyici ve akıcı bir yazım türünde nelerin olması gerektiği herşeyi bulabilirsin. Özellikle Atsız'ın en çok sevdiğim özelliği diyalog yazarlığı yapması. Fazla betimlemeye girmiyor. Genel hatları çiziyor ve diyalogları yazıyor. Ama buna rağmen kitabı okuduktan sonra kitap okumuş gibi değilde film izlemiş gibi hissediyorsunuz. Okurken her şey aklınızda canlanıyor. Tecrübe açısından şiddetle öneririm romanlarını.

Hocam şu an fazla vakit bulamıyorum çünkü farklı hobilerim de var artık. Elektro çalıyorum ve dil öğreniyorum. Yavaştan iş bulayım hayatı öğreneyim falan diyorum. Hayatımı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum bazı olumsuz insanların aksine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.