Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    Hocam bir dost tavsiyesi: noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Hocam bir dost tavsiyesi: noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın.

Haklısınız hocam :) dikkat etmeye çalışıcam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilir misiniz rica etsem

Çok büyük bir arşivim yok.
    Yüzüklerin Efendisi serisini okudum.

Şu an devam ettiğim Kara Kule serisi var. 2.kitap bitmek üzere. 3 ve 4.kitabı bugün sipariş verdim.

Kenarda sırada durması için Zaman Çarkı' nın ilk kitabı var. Ayrıca İtbarak Kitabı nı da sipariş verdim.

Bunlar haricinde zaman kalırsa Bioshock Rapture şehri kitabını okumayı düşünüyorum. Onuda yakında zamanda sipariş vereceğim.

Ayrıca Taht Oyunları nın ilk 3 kitabı var fakat dizisine fazla kapıldığımdan dolayı kitaptan koptum. 2.kitaptan sonra bıraktım diziden takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 9 Mayıs 2016; 17:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Benide ekleyebilir misiniz rica etsem

Çok büyük bir arşivim yok.
    Yüzüklerin Efendisi serisini okudum.

Şu an devam ettiğim Kara Kule serisi var. 2.kitap bitmek üzere. 3 ve 4.kitabı bugün sipariş verdim.

Kenarda sırada durması için Zaman Çarkı' nın ilk kitabı var. Ayrıca İtbarak Kitabı nı da sipariş verdim.

Bunlar haricinde zaman kalırsa Bioshock Rapture şehri kitabını okumayı düşünüyorum. Onuda yakında zamanda sipariş vereceğim.

Ayrıca Taht Oyunları nın ilk 3 kitabı var fakat dizisine fazla kapıldığımdan dolayı kitaptan koptum. 2.kitaptan sonra bıraktım diziden takip ediyorum.

Ekledim .

• Teşekkürler
  • Merhaba, ben de bu kategoride kitap okumak istiyorum. Gruba katılmam benim için faydalı olacaktır. Eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha.

Merhaba, ben de bu kategoride kitap okumak istiyorum. Gruba katılmam benim için faydalı olacaktır. Eklerseniz sevinirim.

Gruba eklendiniz :)

• Uzun süredir 58 i bekliyordum. Sivas merkez ekleyin hocam

• Bu arada üye sayısı arttığından dolayı ; konu kuralları diye bir şey ekledim .

Konu Kuralları :

- Din , Dil ve Irk ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır !

- Üyelerin tavsiyelerine saygı duyulmalıdır ! .

- Konuyla alakasız muhabbetler edilmesi yasaktır !

- ( Bu kurallara uymayan kişilerin isimleri üye listesinden silinicek ve konudan uzaklaştırılcaklardır . )

Herkesin daha iyi anlaşabilmesi ve düzeni korumak amacıyla ...

• Ekledim :)

58.üye :D :D

• Riqus kullanıcısına yanıt
    58. üye ben olmak istiyorum, Sivas'lıyım Arkadaşı 59'a alalım. Uzmanlık alanıma Yüzüklerin Efendisi'ni ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

58. üye ben olmak istiyorum, Sivas'lıyım Arkadaşı 59'a alalım. Uzmanlık alanıma Yüzüklerin Efendisi'ni ekleyebilirsiniz.

Üzgünüm sıralamada kaydırma yapamıyoruz :D :D .

Sizi Ekledim :)

• Arkadaşlar Arthur c clark'ın efsane kitabı bir uzay efsanesi'kitabını tek cilt nereden bulabilirim bileniniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

IraArel isimli arkadaşa hem destek ; hemde yeni fantastik kitap tanitmak amaciyla , konuda reklam yapmasi ben istedim .

Biliyorsunuz ki grubumuz yavas yavas'da olsa buyumektedir . Arkadasin reklam yapmasini istiyorum . Çok buyuk bir destek yapamasakta ; arada konuda kitap tanitimina rastlayacaz .

Sizden ricam arkadasin grubumuzda yapicagi tanitimlardan eahatsiz olmamaniz ve sikayet etmemeniz . Çünkü forumun baska bir yerinde reklam yapsa ; ya konusu kapanicak , yada konuya yeterli önem verilmeyecek .

Kendisi konumuzda reklamini diledigi gibi yapsin :) .

Saygilarla iyi günler.

Çok teşekkür ederim hocam :)
    Bu arada beni de ekler misiniz gruba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

IraArel isimli arkadaşa hem destek ; hemde yeni fantastik kitap tanitmak amaciyla , konuda reklam yapmasi ben istedim .

Biliyorsunuz ki grubumuz yavas yavas'da olsa buyumektedir . Arkadasin reklam yapmasini istiyorum . Çok buyuk bir destek yapamasakta ; arada konuda kitap tanitimina rastlayacaz .

Sizden ricam arkadasin grubumuzda yapicagi tanitimlardan eahatsiz olmamaniz ve sikayet etmemeniz . Çünkü forumun baska bir yerinde reklam yapsa ; ya konusu kapanicak , yada konuya yeterli önem verilmeyecek .

Kendisi konumuzda reklamini diledigi gibi yapsin :) .

Saygilarla iyi günler.

Çok teşekkür ederim hocam :)
    Bu arada beni de ekler misiniz gruba?

Ekledim :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin.

Nickim kendini açıklıyor

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    hocam ciddiyim az önce buraya davet edip burdan mı konuşsam acaba dedim çünkü g.o.t konusunda zaman çarkı konuşunca insanlar şaşırmasın demiştim ki sen geldin buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Elensar

hocam ciddiyim az önce buraya davet edip burdan mı konuşsam acaba dedim çünkü g.o.t konusunda zaman çarkı konuşunca insanlar şaşırmasın demiştim ki sen geldin buraya

Ben de burayı görmüştüm, erteleyip duruyordum. Seninle konuşunca aklıma tekrar geldi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.