Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

İşte hazırladığınız videoların, bu tarz ile doğrudan bir alakası olmadığını söylüyorum ben de. Stephen King - Kara Kule serisini okuyan bir okuyucu, fantastik kitaplar başlığını görüp bu konuya geliyor, ama içeriğe baktığında Hint mitolojisi veya İskandinav mitolojisini görünce "Ne alaka?" demez mi sizce? Bu ikisi birbirinden farklı mevzular bence. Ayrı bir konu açarsınız, sabahtan akaşam günde 1.000 tane mesaj yazın isterseniz o mitoloji konunuza, veya kanalınızdan bahsedin. Ama bunu fantastik kitaplar başlığı altında yapmanız son derece ilgisiz ve eğreti duruyor. Ayrıca konu madem iyi niyetlilikle paylaşımda bulunmak, neden sadece kendi kanalınızdaki videoları paylaşıyorsunuz, "üye sayım şu kadar" oldu gibi mesajlar yazıyorsunuz? Tablo böyle olunca, amacınızın Youtube'daki abone sayınızı artırmak olduğunu düşünmemiz yanlış mı?

Haklısınız :) . Bundan sonra paylaşmam olur biter .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

İşte hazırladığınız videoların, bu tarz ile doğrudan bir alakası olmadığını söylüyorum ben de. Stephen King - Kara Kule serisini okuyan bir okuyucu, fantastik kitaplar başlığını görüp bu konuya geliyor, ama içeriğe baktığında Hint mitolojisi veya İskandinav mitolojisini görünce "Ne alaka?" demez mi sizce? Bu ikisi birbirinden farklı mevzular bence. Ayrı bir konu açarsınız, sabahtan akaşam günde 1.000 tane mesaj yazın isterseniz o mitoloji konunuza, veya kanalınızdan bahsedin. Ama bunu fantastik kitaplar başlığı altında yapmanız son derece ilgisiz ve eğreti duruyor. Ayrıca konu madem iyi niyetlilikle paylaşımda bulunmak, neden sadece kendi kanalınızdaki videoları paylaşıyorsunuz, "üye sayım şu kadar" oldu gibi mesajlar yazıyorsunuz? Tablo böyle olunca, amacınızın Youtube'daki abone sayınızı artırmak olduğunu düşünmemiz yanlış mı?

Önceki mitoloji videolarınıda kaldırdım :) . Bundan sonra konuda paylaşmam .

• tidus kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman çarkını nereden ne kadara aldın ?
  • Ben Genç Ofis isimli kırtasiyeden aldım. 51 TL etiket fiyatıydı ama indirim yaptılar biraz.

Şu an D&R da 14 kitaplık tüm seriyi birlikte satıyorlar. İnternet sitesinden bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 16 Mayıs 2016; 17:32:30 >
  • ekle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodNightKiss

ekle hocam

62 numaralı üyemiz olarak sizi ekledim :)

• Zaman Çarkı'nın 5.kitabı ciltli bir şekilde nerede satılıyor? Aklıma gelen bütün sitelere baktım ama hepsinde tükenmiş gözüküyor.

• Ekleyebilirsin.

Bu arada KKG'nin 3. kitabı tam olarak ne zaman çıkacak arkadaşlar, belli oldu mu?
    Sessizliğin Müziği gibi başka yan kitaplar çıkacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ana dilinde de çıkmadı diye biliyorum.

• İthaki paylaştı bunu az önce. Drizzt Serisi'nin ilk 3 kitabı basıma hazırmış ancak arkadaki Weis&Hickman yazısı da gözlerden kaçmadı .

Dragonlance serisinin de eli kulağında dediler ancak tahminimce Drizzt ilk 3 kitap ve Dragonlance ilk 3 kitap aynı anda piyasaya sürülecek. Tabi bu benim tahminim ve en başta söylenen de buydu yanlış hatırlamıyorsam .

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Ekleyebilirsin.

Bu arada KKG'nin 3. kitabı tam olarak ne zaman çıkacak arkadaşlar, belli oldu mu?
    Sessizliğin Müziği gibi başka yan kitaplar çıkacak mı?

Ekledim :)

• Topluluğa beni de ekleyebilir misiniz? 3 Ciltlik fantastik kurgu serisi yazıyorum. Eylül ayına kadar birinci kitabı bitirip, yayınevlerine göndereceğim. Umarım beğenilir. ilk olarak bu toplulukta tanıtırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 19 Mayıs 2016; 9:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Topluluğa beni de ekleyebilir misiniz? 3 Ciltlik fantastik kurgu serisi yazıyorum. Eylül ayına kadar birinci kitabı bitirip, yayınevlerine göndereceğim. Umarım beğenilir. ilk olarak bu toplulukta tanıtırım.

Ekledim :) aramıza hoşgeldiniz :)

• Seriyi toplamaya başladım :) Serinin ilk kitabını Dr'dan aldım ve yıpranmış sayılabilecek şekilde geldi. Diğerlerini ise Kitapyurdu'ndan aldım ve ayrı ayrı jelatinle geldi. Dr'ı zaten sevmezdim, artık benden uzak olsun.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Seriyi toplamaya başladım :) Serinin ilk kitabını Dr'dan aldım ve yıpranmış sayılabilecek şekilde geldi. Diğerlerini ise Kitapyurdu'ndan aldım ve ayrı ayrı jelatinle geldi. Dr'ı zaten sevmezdim, artık benden uzak olsun.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ooo

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Toplamaya bir yerden başlamak gerekliydi Yalnız 5. Kitap hiçbir sitede bulamadım. 5-6 siteye mail de attım ne zaman gelecek diye fakat kopyala yapıştır cevap veren bile olmadı

• Hocam kitapların çoğu cildi tükenmiş gözüküyor.kitap yurdunda da bulamamıştım.
    Kolay gelsin baya zahmetli bir seri.
    Birde şu ana kadar ne kadar para verdiniz eğer imkanım ve kitaplar da satışta olursa bende almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Toplamaya bir yerden başlamak gerekliydi Yalnız 5. Kitap hiçbir sitede bulamadım. 5-6 siteye mail de attım ne zaman gelecek diye fakat kopyala yapıştır cevap veren bile olmadı

Fantastik edebiyat zaten rağbet görmüyor pek, bir de zaman çarkı gibi uzun seri olunca okuyan az. Ciltleri bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirsin

Ankarada isen, ben dost kitabevinde görmüştüm sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Hocam kitapların çoğu cildi tükenmiş gözüküyor.kitap yurdunda da bulamamıştım.
    Kolay gelsin baya zahmetli bir seri.
    Birde şu ana kadar ne kadar para verdiniz eğer imkanım ve kitaplar da satışta olursa bende almayı düşünüyorum.

Hocam Kitapyurdu'nda benim baktığım 2-3-4 var, 5 hiçbir yerde yok ve diğerlerine bakmadım. İlk kitabı Dr'dan 37'ye aldım kargoyla birlikte 40'a geldi. Diğer üç kitabı da Kitapyurdu'ndan yaklaşık 110 liraya aldım.

Dört kitap 150 lira, tanesi 37.5 liraya denk gelmiş oldu fakat içeriğini bilemem de kağıt, baskı, tasarım kalitesi Fırtınaışığı Arşivi ile mukayese edilemeyecek derecede basit kalmış. Akılçelen Kitaplar o konuda muazzam bir iş yapmış, gerçi onun da tek kitabı 40-45 liraya denk geliyor ama değdiğini anlıyorsun. Bu arada teşekkürler, maliyeti 500 lirayı geçecek bir seriye başladık bakalım. Umarim değer.

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Konya'dayım hocam ama kitapçılarda vardır diye düşünüyorum. Zaten burada hepsi bir yere kümelenmiş durumda, elimdekiler bittikten sonra internette bulamazsam gidip tek tek bakmaktan başka çare kalmıyor.

Fantastiği geçtim, bence kitap tutkunu olan bir avuç kişiyiz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.