Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Konya'dayım hocam ama kitapçılarda vardır diye düşünüyorum. Zaten burada hepsi bir yere kümelenmiş durumda, elimdekiler bittikten sonra internette bulamazsam gidip tek tek bakmaktan başka çare kalmıyor.

Fantastiği geçtim, bence kitap tutkunu olan bir avuç kişiyiz.

:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Hocam kitapların çoğu cildi tükenmiş gözüküyor.kitap yurdunda da bulamamıştım.
    Kolay gelsin baya zahmetli bir seri.
    Birde şu ana kadar ne kadar para verdiniz eğer imkanım ve kitaplar da satışta olursa bende almayı düşünüyorum.

Hocam Kitapyurdu'nda benim baktığım 2-3-4 var, 5 hiçbir yerde yok ve diğerlerine bakmadım. İlk kitabı Dr'dan 37'ye aldım kargoyla birlikte 40'a geldi. Diğer üç kitabı da Kitapyurdu'ndan yaklaşık 110 liraya aldım.

Dört kitap 150 lira, tanesi 37.5 liraya denk gelmiş oldu fakat içeriğini bilemem de kağıt, baskı, tasarım kalitesi Fırtınaışığı Arşivi ile mukayese edilemeyecek derecede basit kalmış. Akılçelen Kitaplar o konuda muazzam bir iş yapmış, gerçi onun da tek kitabı 40-45 liraya denk geliyor ama değdiğini anlıyorsun. Bu arada teşekkürler, maliyeti 500 lirayı geçecek bir seriye başladık bakalım. Umarim değer.

Bende alayım dedim ama kitapların biri var biri yok biraz dursun dedim.bakalım lys den sonra memlekete gidince(İstanbul) sahaflara bakacam bulabilirsem bazılarını oradan alırım artık. Baya tuzluya patlayacak ama olsun

• quote:

quote:

quote:

Hocam kitapların çoğu cildi tükenmiş gözüküyor.kitap yurdunda da bulamamıştım.
    Kolay gelsin baya zahmetli bir seri.
    Birde şu ana kadar ne kadar para verdiniz eğer imkanım ve kitaplar da satışta olursa bende almayı düşünüyorum.

Hocam Kitapyurdu'nda benim baktığım 2-3-4 var, 5 hiçbir yerde yok ve diğerlerine bakmadım. İlk kitabı Dr'dan 37'ye aldım kargoyla birlikte 40'a geldi. Diğer üç kitabı da Kitapyurdu'ndan yaklaşık 110 liraya aldım.

Dört kitap 150 lira, tanesi 37.5 liraya denk gelmiş oldu fakat içeriğini bilemem de kağıt, baskı, tasarım kalitesi Fırtınaışığı Arşivi ile mukayese edilemeyecek derecede basit kalmış. Akılçelen Kitaplar o konuda muazzam bir iş yapmış, gerçi onun da tek kitabı 40-45 liraya denk geliyor ama değdiğini anlıyorsun. Bu arada teşekkürler, maliyeti 500 lirayı geçecek bir seriye başladık bakalım. Umarim değer.

Bende alayım dedim ama kitapların biri var biri yok biraz dursun dedim.bakalım lys den sonra memlekete gidince(İstanbul) sahaflara bakacam bulabilirsem bazılarını oradan alırım artık. Baya tuzluya patlayacak ama olsun

Aldığım kitaplardan kimi 2013 kimi de 2014 basımı, kimi yerlerde de 2016 basımı satılıyor ve çoktan tükenmiş durumda gözüküyor. Anlamadım ben de, ya çok hızlı satılmış ya da işin içinde başka bir şey var.

• İthaki dediğini eksik yapmış

Drizzt efsanesi ilk üç kitabı basılmış. Önümüzdeki hafta stokta olucak diye gösteriyor online satış sitelerinde.

Edit. Nisan ayında ejderha mızrağı 1.kitap çıkacaktı. Mayıs ve haziranda devam edecekti. Mayıs ayında drizzt ilk kitap çıkacak sonraki aylarda 2 ve 3 çıkacaktı. Planlarda bi değişiklik olmuş ama artık çıksın şu seriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 19 Mayıs 2016; 19:40:37 >
  • Otostopçu'nun Galaksi Rehberine başlayacaktım ama herkes Zaman Çarkına yönelmiş. İkilemde kaldım, hangisini önerirsiniz?
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    Galaksinin otostopçu rehberi iyidir oku bence saten zaman çarkı baya uzun ve masraflı yavaş yavaş okursun birde kitaplarının tamamı bulunmuyor.

• beni de ekler misiniz rica etsem?
  • fndee F kullanıcısına yanıt
    Fantastik olarak kabul eder misiniz bilmiyorum ama Jonathan Stroud Bartimeus serisi var. Onu da okumanızı öneririm, eğlenceli ve oldukça iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndee

beni de ekler misiniz rica etsem?

Ekledim :)

• Beni de ekleyin hocam. Bir de Rüzgarın Adını nereden bulabilirim acaba? Kitapyurdunda tekrar satışa girme ihtimali var mı sizce? Bazıları baskısı durdu vs diyor
  • İthaki yayınları ilknokta.com'da oluyor.

• 70 Aboneye ulaştığımizda ne yapalim ? Ne istersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin efendim

lotr ilgi alanim sayilir hobi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ToparlakHamdi

Beni de ekleyin hocam. Bir de Rüzgarın Adını nereden bulabilirim acaba? Kitapyurdunda tekrar satışa girme ihtimali var mı sizce? Bazıları baskısı durdu vs diyor

Hocam İstanbuldaysan sahaflar çarşısına çık bak.yoksa internet siteleri muallakta

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

70 Aboneye ulaştığımizda ne yapalim ? Ne istersiniz ?

İthaki'nin baskısı biten kitaplarını yeniden basmasını.
    Valla can sağlığı isteyelim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REGULARY -- 23 Mayıs 2016; 7:28:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

70 Aboneye ulaştığımizda ne yapalim ? Ne istersiniz ?

İthaki'nin baskısı biten kitaplarını yeniden başkasını.
    Valla can sağlığı isteyelim hocam.

Yönetimim disinda olan seyleri istemeyin :D :DD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• REGULARY kullanıcısına yanıt
    Ora dahil bir çok yere baktım bulamadım malesef ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToparlakHamdi

Beni de ekleyin hocam. Bir de Rüzgarın Adını nereden bulabilirim acaba? Kitapyurdunda tekrar satışa girme ihtimali var mı sizce? Bazıları baskısı durdu vs diyor

www.n11.com
    Kral Katili Güncesi Edebiyat Kitapları & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/kitap/edebiyat?q=kral+katili+g%C3%BCncesi

www.kitapyurdu.com
    Rüzgarın Adı / Kral Katili Güncesi 1. Gün - Patrick Rothfuss | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/ruzgarin-adi--kral-katili-guncesi-1-gun/258972.html

https://www.1001kitap.com.tr/
    Bilge Adamın Korkusu Kral Katili Güncesi 2. Gün - Patrick Rothfuss -
    http://www.1001kitap.com.tr/ithaki-yayinlari/patrick-rothfuss/bilge-adamin-korkusu.htm

http://www.yargiyayinevi.com/Kitabevi/18554-Ruzgarin-Adi-Kral-Katili-Guncesi-1-Gun-kitabi.aspx
    www.epttavm.com
    ePttAVM - Rüzgarın Adı - Kral Katili Güncesi 1. Gün
    http://www.epttavm.com/item/2890944_ruzgarin-adi---kral-katili-guncesi-1.-gun

www.evekitap.com
    Rüzgarın Adı - Kralkatili Güncesi: 1. Gün - Patrick Rothfuss - İthaki Yayınları - Fantastik - 29,75 TL | Evekitap
    http://www.evekitap.com/ruzgarin-adi-kralkatili-guncesi-1-gun_29930

Buyur kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

ekleyin efendim

lotr ilgi alanim sayilir hobi gibi

Ekledim :)

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim pttavm'den aldım. Halbuki o kadar bakmıştım görememişim demek ki :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.