Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragonlance serisinin ilk 3 kitabının Haziran ayı içinde yayınlanacağını duyurmuştu İthaki. Yakında çıkar diye düşünüyorum, sabırsızlanıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Dragonlance serisinin ilk 3 kitabının Haziran ayı içinde yayınlanacağını duyurmuştu İthaki. Yakında çıkar diye düşünüyorum, sabırsızlanıyorum .

bunu görünce ikizler serisinin en sevidğim kitabı ikizlerin sınavını bir arkadaşımın hacıladığı aklıma geldi inatla da bende yok diyor :(
  • Konu güncel !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemekten sıkılıp Dragonlance serisi için İthaki'ye mesaj attım. Araya bayram tatili ve yıllık izinler girdiği için Temmuz ayında çıkacakmış. 22 Temmuz'da raflarda olmasını ümit ediyorlar. 1 ay daha bekleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Beklemekten sıkılıp Dragonlance serisi için İthaki'ye mesaj attım. Araya bayram tatili ve yıllık izinler girdiği için Temmuz ayında çıkacakmış. 22 Temmuz'da raflarda olmasını ümit ediyorlar. 1 ay daha bekleyeceğiz.

Yalan ! Bizi yiyiyorlar . Sakiz gibi uzadıkça uzayacak .

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    hocam bu kitabı nerden edindiniz acaba? yada nereden edinebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihkhan

Hangisi? Ejderhalar hakkinda olan mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Evet. Alıntı yapmıştım ama :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Evet. Alıntı yapmıştım ama :)

Ben akasya D&R'da yabanci yayinlar bölümünde rastgele bulmuştum. Aldigim zaman D&R sitesinden de siparis verilebiliyordu.

Simdi dr sitesine baktim tukenmiş :/ . Amazon ve ebay gibi yerlerde büyük olasilikla vardir .

Dolar cinsinden satildigi icin ben aldigim zaman 54 liraya almıştım.

• internetten baktımda Türkiye'deki sitelerde yok, yada ben denk gelemedim. Yurtdışından kitap sipariş edebileceğimiz site önerisi olan var mı peki? Amazon, Ebay dışında hani nasıl bisiklet yada müzikle ilgili siteler olur ya onlar gibi?
  • Centilmen Piç Serisi mi daha önce okunmalı yoksa Zaman Çarkı Serisi mi?

• Centilmen Piç çok daha kısa olduğu için bence ilk onu okuyun.
  • liberum kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyorum. Zaman Çarkı oldukça uzun soluklu bir seri olacağı için önce kendisine nazaran daha kısa olanları okumak daha mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Centilmen Piç Serisi mi daha önce okunmalı yoksa Zaman Çarkı Serisi mi?

kesinlikle centilmen piç serisi ile başlayın. zaman çarkını ben hala erteliyorum. Kendisi hakkında aldığım tüm yorumlar onu okuduktan sonra insanın kolay kolay baska seri beğenemiyor oluşuymuş. O yüzden biraz daha ertelemeye devam.
  • güncel

• KKG mi Zaman Çarkı serisini mi önerirsiniz?
  • Kimi kitaplardaki tasvirlerin sanatçılar tarafından resmedilmiş hali:

http://www.kurgusanat.org/fantastik-sanatcilar-1-lucas-graciano/

http://www.kurgusanat.org/fantastik-sanatcilar-2-michael-komarck/

• Ekle hocam.

Kara kule 5 te sıkıldım bıraktım. Çizgi romanlarını okudum.

Lotr bi kaç kere okudum. Hatta haritalar ve olaylar üzerine kendi yazdığım 100 sayfalık not kîtabım var. Silmarillion a bayılırım.

Harry Potter okudum. Çok severim.

Unutulmuş diyarlar yaşım geç kaldı ama başlıycam. Toparlamaya çalışıyorum. Zaten acayip yardıma ihtiyacım var.

Kralkatili güncesi gibi Kitap'a lanet olsun. O Patrick'e çok küfrettim. 3. Kitabı yazacağına fallout oynuyo. Bende sinirlendim ikinci kitabı okumama kararı aldım. Şaka bi yana kote kardeşimi çok severim.

Belgariad ve devamı. Bu çok güzel bi seri. Lady polgara ve ipek baş elemanlarım. Devamı malloryon kolay bulunurda belgariad baya uğraştırdı.

Zaman çarkı gözüm gibi bakarım. Daha ilk kitaba başlayamadım. 5. Kitaba kadar cilt olanları satın aldım.

Yerdenizi eşim okudu. Harry Potter dan güzel diyor kavga ediyoruz. Daha okumadım.

Dune serisi okumadım ama güzel geliyor.

Ekleyin benide. 2008 den beri görmemişim ben burayı bide dövün üstüne.

Edit. Master yaptığı bölüm: orta dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küfrettin -- 6 Temmuz 2016; 22:55:47 >

• Ha birde terry goodkind okuyanınız göreniniz varmı. 2008 gibi bi dizi vardı. Legend of seeker diye. Ordan yakalamıştık çokta beğenmiştik ama çeviren yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

Ekle hocam.

Kara kule 5 te sıkıldım bıraktım. Çizgi romanlarını okudum.

Lotr bi kaç kere okudum. Hatta haritalar ve olaylar üzerine kendi yazdığım 100 sayfalık not kîtabım var. Silmarillion a bayılırım.

Harry Potter okudum. Çok severim.

Unutulmuş diyarlar yaşım geç kaldı ama başlıycam. Toparlamaya çalışıyorum. Zaten acayip yardıma ihtiyacım var.

Kralkatili güncesi gibi Kitap'a lanet olsun. O Patrick'e çok küfrettim. 3. Kitabı yazacağına fallout oynuyo. Bende sinirlendim ikinci kitabı okumama kararı aldım. Şaka bi yana kote kardeşimi çok severim.

Belgariad ve devamı. Bu çok güzel bi seri. Lady polgara ve ipek baş elemanlarım. Devamı malloryon kolay bulunurda belgariad baya uğraştırdı.

Zaman çarkı gözüm gibi bakarım. Daha ilk kitaba başlayamadım. 5. Kitaba kadar cilt olanları satın aldım.

Yerdenizi eşim okudu. Harry Potter dan güzel diyor kavga ediyoruz. Daha okumadım.

Dune serisi okumadım ama güzel geliyor.

Ekleyin benide. 2008 den beri görmemişim ben burayı bide dövün üstüne.

Edit. Master yaptığı bölüm: orta dünya

Hocam merhaba :) size bir sorum var . Kara kule serisine ben kitap olarak başlamak yerine , çizgi roman ile başlamak istedim . Daha öncesinde kara kulenin ilk kitabının ilk bir kaç sayfasını okumuştum ama sonra bıraktım .

İlk çizgi romanını aldım ve bitirdim ( Silahşörün doğuşu )ama çizgi romandaki olay akışı , kitapa göre daha farklı ilerliyor . Çizgi roman'da roland'ın direk gençliğinden başladı .

Şimdi size iki sorum var :)

1 ) Piyasada ki mevcut çıkmış kara kule çizgi romanları , toplamda çıkmış 7-8 kitabın kaçına denk gelmekte ?

2 ) Çizgi romanlarına mı devam edeyim . Yoksa kitap olarak mı başlamalıyım :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.