Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kreus

Ve sonunda Ejderhamızrağı Destanı!

Kitaplar 22 Temmuz'da çıkacak. Ön sipariş için linkler:

https://www.ilknokta.com/margaret-weis/guz-alacakaranligi-ejderhalari-1-kitap.htm
    https://www.ilknokta.com/margaret-weis/ejderha-mizragi-destani.htm
    https://www.ilknokta.com/margaret-weis/ilkbahar-safagi-ejderhalari-3-kitap.htm

D&R'da da var ancak orada daha pahalı.

Seriye bu 3 kitaptanmı başlanmalı ? erjerha mızrağı serisi için çok fazla kitaptan bahsediliyorda.

• Arkadaşlar birşey sorucam,Drizzt Efsanesi toplam kaç kitaptan oluşuyor?

Vikipedi'de 32 tane kitap var,2013 den beri bu kadar kitabı nasıl yazdılar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 5 Ağustos 2016; 19:10:26 >
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    1990 yılında başlamış seri
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

1990 yılında başlamış seri

32 kitap var yani?

Nasıl okucaz?

Ben 3 tane diye biliyordum.Anayurt - Sürgün - Göç
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu 3 kitaptan başlayabilirsiniz. İthaki sırayla yayınlayacak zaten.
  • Kreus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1. kitap güz alacakaranlığının ejderhaları'nı aldım, 2016 yeni basımı çıkmış 25 Tl verdim ilknoktada çok daha ucuza satılıyor şu anda
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de ilknokta'dan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 17 TL civarına geliyor.
  • Cakmagi olan varmiydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskdunya serisi ve locke lamora nin yalanlarini okuyan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Diskdunya serisi ve locke lamora nin yalanlarini okuyan var mi?

Diskdünya serisini okumadım ama locke lamora'nın yalanlarıyla başlayan seriyi, 3. kitap Türkçe çevirisiyle beraber okumuş bulunuyorum, dilimize çevrilmeyen hali hazırda yeni çıkmış olan 4. kitapta mevcuttur. seri 1. kitapla çok hızlı ve keyifli başlıyor, kurgusu, karakterleri, çok kuvvetli, keza 2. kitapta aynı heyecanla devam ediyor başka maceralarla zaten kitabın anlatımı akıcı olmakla birlikte bir bölümde günümüzü anlatırken diğer bölümde geçmişten dem vurup günümüze ışık tutuyor yazar. serinin heyecanla beklediğim 3. kitabı Türkçe' ye yeni çevrildi ama ne yalan söyleyeyim beklentimin çok altında kaldı, 4. kitabı beklerken bu durum oldukça can sıkıcı olmasına rağmen ilk 2 kitap için bile alınıp okunacak bir seridir, hatta '' Patrick Rothfuss'' un scoth lynch hakkındaki yazısını ^^ kayıp rıhtımdan^^ bulup okumanızı tavsiye ederim, orada Pat... Kvothe vs Locke ( Rüzgarın Adı VS Locke LAMORA'nın yalanları) yapıyor. Halende kararsız olan varsa o makaleyi bulup okusun ne anlatmak istediğimi anlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Diskdunya serisi ve locke lamora nin yalanlarini okuyan var mi?

Diskdünya serisini okumadım ama locke lamora'nın yalanlarıyla başlayan seriyi, 3. kitap Türkçe çevirisiyle beraber okumuş bulunuyorum, dilimize çevrilmeyen hali hazırda yeni çıkmış olan 4. kitapta mevcuttur. seri 1. kitapla çok hızlı ve keyifli başlıyor, kurgusu, karakterleri, çok kuvvetli, keza 2. kitapta aynı heyecanla devam ediyor başka maceralarla zaten kitabın anlatımı akıcı olmakla birlikte bir bölümde günümüzü anlatırken diğer bölümde geçmişten dem vurup günümüze ışık tutuyor yazar. serinin heyecanla beklediğim 3. kitabı Türkçe' ye yeni çevrildi ama ne yalan söyleyeyim beklentimin çok altında kaldı, 4. kitabı beklerken bu durum oldukça can sıkıcı olmasına rağmen ilk 2 kitap için bile alınıp okunacak bir seridir, hatta '' Patrick Rothfuss'' un scoth lynch hakkındaki yazısını ^^ kayıp rıhtımdan^^ bulup okumanızı tavsiye ederim, orada Pat... Kvothe vs Locke ( Rüzgarın Adı VS Locke LAMORA'nın yalanları) yapıyor. Halende kararsız olan varsa o makaleyi bulup okusun ne anlatmak istediğimi anlayacaktır.

Hocam ilk kitabı aldim. Ikinci kitapta gemicilik vs çok sikiyo diyolar emin olamadim alsam mi diye

• azuredragon kullanıcısına yanıt
    www.goodreads.com
    Patrick's review of The Lies of Locke Lamora (Gentleman Bastard, #1)
    https://www.goodreads.com/review/show/99607064

Baya ovmus adam. Bi bildigi vardir ya ben başlıyım okumaya :D.

• Wattpad üzerinden yayınladığım fantastik hikayeye bakar mısınız lütfen?

my.w.tt
    Wattpad - Where stories live
    http://my.w.tt/UiNb/Zh7MhjLtMv

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Harry Potter'a yeni bir kitap eklendi Cursed Child, Türkçe çevirisi yapılmadı henüz.

Aynı zamanda Otostopçunun Galaksi Rehberi serisi de eklenebilir,

Otostopçunun Galaksi Rehberi
    Evrenin Sonundaki Restoran
    Hayat, Evren ve Her Şey
    Elveda ve Bütün O Balıklar İçin Teşekkürler
    Çoğunlukla Zararsız
    Kuşkucu Somon
    Ve bir şey daha
  • İthaki bilim kurgu serisi eklenmeli listeye.

• Doctor Who'nun kitaplarını okuyan var mı?

• Listeyi guncelleyecem .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr internette ,ithaki yayınlarında indirim var uygun fiyata geliyor kitaplar
  • Listeyi güncelledim . Başka isteği olan ?

• Kral katili güncesi 1.gün rüzgarın adı adlı kitap hiçbir yerde yok.

Çok merak ediyorum şu kitabı ya.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.