Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Kral katili güncesi 1.gün rüzgarın adı adlı kitap hiçbir yerde yok.

Çok merak ediyorum şu kitabı ya.

Anlamsız yere o kitapları tekrar basmıyorlar. Ben de alıp okuyacaktım ama İthaki ne yapıyor hiç anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: radgolan

quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Kral katili güncesi 1.gün rüzgarın adı adlı kitap hiçbir yerde yok.

Çok merak ediyorum şu kitabı ya.

Anlamsız yere o kitapları tekrar basmıyorlar. Ben de alıp okuyacaktım ama İthaki ne yapıyor hiç anlamıyorum

Face'den mesaj atıp sordum,yeniden basılacak ama tarih veremiyoruz dediler.

Beklicez artık...

• Beni de alabilirseniz çok mutlu olurum :) Şuan Yerdeniz'e başladım. Birlikte bir kitap ve tarih belirleyip o tarhe kadar herkes o kitabı okusa sonra hep beraber tartışsak eğlenceli olmaz mı ? :=)
  • Kralkatili güncesi beni sinir etmeye başladı. İkinci kitap evde duruyor. Okumuyorum. Üç çıktığında okuyucağım.

Yerdeniz de evde duruyor hatun okudu ama bi türlü başlayamadım.

Şuan belgariad okuyorum. Çocuklar gibi Mutlu ediyor kitap. İlk iki kitap biraz ısındırma tipi ama üçüncü kitaptan itibaren baya eğlenceli. Yaşlı kurt ve ipek baya güldürür.

Doctor Who benim için yaşam felsefesi. Ama bi anda Okadar çok kitabı türediki bakasın gelmiyor yüzlerine. Zaten son sezonu izleyemedim bile.

Bu aralar unutulmuş diyarlar ve ejderha mızrağı serilerini topluyorum. Unutulmuş diyarları baya tamamladım ama dragonlance fazla yok. İthaki okuma sırasına göre iki serininde ilk üç kitabını bastı. Umarım devamı gelir.

Harry potter Tr çevirisi çıkınca baya bi renklenecek yine ortalık. Ana haber bültenlerınde yer alacağına eminim.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

Beni de alabilirseniz çok mutlu olurum :) Şuan Yerdeniz'e başladım. Birlikte bir kitap ve tarih belirleyip o tarhe kadar herkes o kitabı okusa sonra hep beraber tartışsak eğlenceli olmaz mı ? :=)

Sizide ekledim :) 70.üyesiniz :D

• Merhaba

Avcının Kılıçları Serisi
    Bin Ork
    Yalnız Drow
    İki Kılıç

kitaplarını bulamadım. daha doğrusu 1 kaç yerde buldum fakat kara borsa gibi tanesi 30 tl fiyat çekiyorlar.

İthakiyi beklersem eğer seneye anca okuyacağım. var mıdır yardımcı olabilecek birisi.
  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Sorma bende kral katilini bitirdim 3. kitaptan ses yok hikaye böyle yarım kalıncada kötü oluyor, yerdeniz bendede özel basım tek cilt olarak bulunmakta tüm fantastik severlerin kitapları benzer sanırım

İthaki saolsun Ejderha mızrağı destanını tekrar bastı hepsiburada tanesini 16 tl'ye satıyor 3 kitabıda aldım yeni seriye başlama zamanı
  • Harry Potter'ın ilk 3 kitabını alacaktım son anda Ejderha Mzırağının ilk 3 kitabını aldım,umarım pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 30 Ağustos 2016; 11:51:26 >
  • Bulamadığınız kitaplar için kitap fuarlarına da bir göz atın. Bulunabiliyor bir ihtimal.
  • Nasılsınız gençler , hayat nasıl gidiyor ? ( Topluluk Kurucu + Yönetici )

• Dune okumak istiyordum ama İthaki saçmasapan kapaklarla bastığından okuyasım kalmadı. Doctor Who Dehşet Ağı'nı okudum bu sıralar. Niye yazıldığına dahi anlam veremedim, berbattı. Ben de bu kadar iğrençlik yeter dedim Sonsuzluğun Sonu'nu okudum. Muhteşemdi.

Böyle işte. Kısa bir özet geçeyim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    nadirkitap da bulursun ben oradan aldımdı
    dr da görmüştüm bu arada.
  • Daha önce gurup üyelerimizden birisi kütüphanenizin foğrafını atın demişti.
    Uygun zamanım olunca kitaplığımın resimlerini çekip yollayacağım

• Kitaplığımdaki bilim kurgu tarzı kitaplar.Diğer tarzdaki kitapları çekmek baya zahmetli olacağı için atmıyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Nasılsınız gençler , hayat nasıl gidiyor ? ( Topluluk Kurucu + Yönetici )

Okumaya devam. Hobbiti bitirdim geçen gün . Yüzüklerin efendisini daha önce okuduğumdan bulaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

nadirkitap da bulursun ben oradan aldımdı
    dr da görmüştüm bu arada.

125 lira
  • bu konuda asimov ve onun vakıf serisinden nasıl bahsedilmez hani şu 1966 yılında bi kereye mahsus verilen "gelmiş geçmiş en iyi seri" hugo ödülünü yüzüklerin efendisini falan geçip alan seri.

1 kitaplık sıfır noktası romanı(sonsuzluğun sonu) + 7 kitaplık vakıf serisi + 4 kitaplık robot serisi + 2 kitaplık tekil robot romanı + 3 kitaplık imparatorluk serisi olmak üzere 17 kitaptan oluşan devasa bi bilim-kurgu evreni. (her ne kadar türkçeye rezil çeviri ve yayın politikalarıyla kazandırılmış olsa da)

eğer ilk sayfaya eklemek isterseniz okuma sırasını yazayım:

0. sonsuzluğun sonu (bu roman tam olarak vakıf serisiyle ilgili değil bi şekilde oraya bağlanıyor. seriye başlanmadan okunması iyi olur)

1- vakıf (imparatorluk)
    2- vakıf ve imparatorluk (altın galaksi)
    3- ikinci vakıf (gizli tanrılar)
    4- vakıf’ın sınırı (galaksi çöküyor)

buradan sonra robot serisi’nin romanlarına geçiş yapıyoruz:

5- ölü gezegen (çelik mağaralar)
    6- güneşin tanrıları (çıplak güneş)
    7- şafağın robotları
    8- kurtarıcı (robots and empire)

tekrar vakıf serisi’ne dönüyoruz:

9- vakıf ve dünya
    10- vakıf kurulurken (imparatorluk kurulurken)
    11- vakıf ileri (erişilmez imparatorluk)

(parantez içindekiler altın kitaplar yayınları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 31 Ağustos 2016; 19:46:11 >

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Piyasada olmayan kitaptan nasıl haberimiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Piyasada olmayan kitaptan nasıl haberimiz olsun.

haklısın böyle bi serinin yayın haklarını elinde tutup da yayınlamayanlar utansın. hoş yayınlasalar da pek iyi iş çıkardıkları söylenemez ya neyse.

yalnız bir e-kitap okuyucu alma imkanınız varsa alıp bu seriyi ve bu konudaki hemen hemen tüm serileri beleş okuyabilirsiniz. piyasada bulunmayanlar da dahil. ben vakıf serisini e-kitap olarak okuyorum şu an. ayrıca elimde bu konuda bahsedilen çoğu seri eksiksiz olarak var. zaman çarkından tutun da unutulmuş diyarlara, dune serisine, otostopçunun galaksi rehberine, yerdeniz serisi, ejderha mızrağı serisi falan hepsi var sırayla okuyorum önümdeki yılları fantastik ve bilim-kurgu serilerine verdim

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar mutlu oldum asimov hayranı olan birisini görmek :) .İthaki çok yanlış politika izliyor bu seriyi tekrardan basmamakla .Yeni nesil asimov'u bilmeden büyüyorlar ve gitgide bu isim unutulacak diye korkuyorum .
    Listeye beni eklerseniz sevinirim .
    Benimde yavrucaklarım bunlar

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.