Şimdi Ara

Fantom mu Homend mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1)http://www.istanbulbilisim.com.tr/tr-8500-ikoncan-fantom-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,26030.html
    İkoncanın beni çeken tarafı 5 lt toz kapasitesinin olması tabi gerçekse. Gerçek mi sizce 5 lt olduğu? Öte yandan malzemesi çok kaliteli görünmüyor ayrıca güç ayar düğmesi koymamış adamlar.

2)http://www.hizlial.com/homend-dustbreak-1221-2000-w-toz-torbasiz-elektrikli-supurge/10357787
    Daha sağlam görünüyor . Güç ayar düğmesi var. Ancak toz kapasitesi az sanki.

Bekarım. O yüzden eşyalara çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum şimdilik. Torbalı süpürge düşünmüyorum. Toz kapasitesi önemli çünkü çok sık dolmasını istemiyorum.

Konuyla ilgili bilgili olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Teşekkürler.

• Homend

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yaz çok güzel bir 1204 kampanyası yapmış homend hiç haberimiz olmadı, kaçırdık.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Ben Fantom derim zira adamlar süpürge üretiyor ve tecrübeleri daha fazla Homend'ten...
    Homend de plastik görünüm şıklığı var sadece. iki sprey boya ile Fantom da yapabilirdi bu basit şeyi...
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    kalite ve sorunsuz mal istersen tabiki homend
    iki süpürgeyi bire bir görün dokunun arasındaki farkı anlarsınız
    bu sprey boyayla olcak iş değil :)
  • Homend'in teknik servisi çok iyi. Adamlar aradığında anında telefona çıkıyor, ürünü kapıdan alıp kapıya bırakıyorlar. Ben çaycısını aldım süpürgede nasıldırlar bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fantom derim yıllardır başarılı bir marka olarak biliniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fantom bence benim dayımlar bu markaya ait süpürgelerini yıllarca kullandılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.