Şimdi Ara

arcelik mi vestel mi tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arcelik A55-LS-9378 veya vestel 55 pf 9090 televizyonundan birini almaya karar verdim kullananlar hangisini tavsiye eder artıları eksileri nedir cevaplar icin simdiden tesekkur ederim arcelik i 2950 ye ankarada bir internet magazasından vesteli 2800 e bir vestel magazasından alabiliyorum fiyatlar birbirine yakın cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

• Kullanmadım ama içimden gelen enstruman sesleri vestel diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasans

arkadaslar arcelik A55-LS-9378 veya vestel 55 pf 9090 televizyonundan birini almaya karar verdim kullananlar hangisini tavsiye eder artıları eksileri nedir cevaplar icin simdiden tesekkur ederim arcelik i 2950 ye ankarada bir internet magazasından vesteli 2800 e bir vestel magazasından alabiliyorum fiyatlar birbirine yakın cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

YERLİ MALI ALMA!!! İKİSİ DE BEŞ PARA ETMEZ. ALACAKSAN NE OLURSA OLSUN YABANCI MARKA AL. MADEM YÜKSEK FİYATLI ÜRÜN ALACAKSINIZ HEVESİNİZ KURSAĞINIZDA KALMASIN. ADAMLAR BU İŞİ BİLİYOR. BEN EVİME BİR DAHA NE ARÇELİK NE DE VESTEL (ZATEN HİÇ ALMADIM. AMA ALAN TANIDIKLARIM VAR) ALMAM. ÇÜNKÜ ENSON OLARAK ARÇELİKTEN BİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALDIM RESMEN UÇACAK. AMA ÇIKARDIĞI SES KADAR TEMİZLİKTE ETKİLİ DEĞİL. BEN KENDİM LG (HEM TV HEM BUZDOLABI ALDIM MEMNUNUM)VE SAMSUNG (KENDİME TV ALDIM, BİR BAŞKASINA DA BUZDOLABI ALDIRDIM MEMNUNMUŞ). AMA SONY, SHARP, PHILIPS DE ALABİLİRSİNİZ.

• Bir kaç hafta önce samsung 40" h6470 led tvyi aldım şimdilik çok memnunum özellikle hd kanallarda tv farkını gösteriyor diğer sd yayınlar ise kanaldan kanala değişiyor.örnegin kanal t diye bi anadolu kanalı çamur gibi ama flash tv ona göre baya iyi kalıyor.

Ayrıca ne alırsanız alın kuruluma geldiklerinde testlerini yaptırın banding sorunu felan olmasın aman dikkat.Altta iki link veriyorum bunlarla banding testi yapabilirsiniz:

1-)https://www.youtube.com/watch?v=rafgrlO4l7w

2-)https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04

• lg veya samsung bence..
  • Arçelik mi vestelmi tabikide arçelik ama bence ikisindende bişey alma kardesm samsung veya lg seç
  • heralde ya dedem yasindasiniz ya anam babam. Philips al. pfk 7000 serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.