Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yama için teşekkürler. Yama için yardım etmek istemiştim ama daha sonra vazgeçtim çünkü hem derslerim hem de KPDS var
    Ama düşündüğümden daha hızlı bir şekilde çeviriyi bitirmişsin. Ayrıca çevirin çok başarılı görünüyor videoda vs. Öyle bazılarının "google translate terk" çevirileri gibi değil

Kuku
  • Kardeşim emeğin için teşekkür ederim yamayı indirdim şimdi nolur nolmaz diye 1.05 ide indiriyorum ama 1.05i indirmeden yamayı 1.01 de deniyeceğim gözlemlerimi editlerim

Edit1: Arkadaşlar 1.01 de girdim şuan alt yazılar ve menü türkçe sorun çıkmadı 1.05 kurmadan devam ediyorum sorun olursa yazarım

Edit2: Oyunun bazı açıklamaları hariç %98 türkçe not edemedim oyuna kaptırmışım kendimi kusura bakma kardeşim :) Yama gayet iyi 1.01 de çalışıyor

Edit3: Sarışın çocuğu kurtardığımızda kenarda hap var kırmızı şekilde o hapı içtiğimizde kafa gidiyo ve sarı kızın daisy sanırım onun bi erkeğin kucağında olduğu sahne geliyor o sahnede ki konuşmaların alt yazısı türkçe değil. Yanlış anlama dostum sadece yardımcı olmak istiyorum hataları bildirerek saatlerdir oynuyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 23 Mart 2013; 7:55:11 >
  • helal olsun rockerdem.mükemmel bir iş çıkardın.10 günde böyle bi oyunu çevirmek herkesin yapabiliceği bir şey değil cidden helal olsun.devamınıda bekliyoruz
  • Tebrikler hocam.
  • İyiki ertelemişim oyunu şimdi Türkçe oynamak daha zevkli olacak eline sağlık.
  • holly zombie'nin son yazdığına harfiyen katılıyorum onun dışında bir kaç hata buldum örnek: "Kapı" yerine "KApı" gibi ikinci harflerin büyük olduğu yerler var :)
  • Elinize sağlık gerçekten çok emek verilmiş belli oluyor.

Aslında hesap numaranızı yazın , bizlerde emeğinizin karşılığını az az da olsa ödeyelim. Gönül den ne koparsa. :)

Hem böylelikle tr alt yazı yapmaya teşvik etmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 23 Mart 2013; 9:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super bi haber, mutlaka oynayacagim. Eline saglik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..
  • Bu oyunun seneryosunu çok seviyorum ya:) Keşke yeni çıkan oyunlar hep seneryo üzerine kurulu olsa maceralı,üzücü,komik,aksiyonlu.Bu oyun tam böyle işte :).Assassins creed 4,watch dogs veya Gta V inş seneryo üzerinde çok etkili olurlar.Oyun öyle daha bi heyecanlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 23 Mart 2013; 10:32:04 >
  • Geç olsun, güzel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasMelih

quote:

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..

Türkçe yamayı kurdum,Ve oyundaki herşeyi birebir anlatıyor.Oyunçeviri napıcak ? Yazıları altın mürekkeplemi yazıcak arkadaşım ? hey allahım ya
  • quote:

quote:

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et
  • İyiki daha oynamamışım oyunu, ellerine sağlık hocam

• Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku53 -- 23 Mart 2013; 11:11:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et

Arkadaşın yamasını kötülemedim aksine destek veriyorum çünkü OyunÇevirinin dışında böyle işlerle uğraşanları görmek güzel bir şey.. Fakat sen ve senin gibiler hem OyunÇeviri ekibine b*k atarsınız hem de bi' yama çıkardıkları zaman ilk indiren olursunuz.. Oyuçeviri ekibi yamayı ister 2-3 ayda çıkartır ister 2-3 yılda bu size laf söyleme hakkı kazandırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 23 Mart 2013; 11:15:56 >

• Beyler oyunçeviriye neden laf söylediğinizi öğrenebilir miyim? biraz canımı sıkmaya başladı ? şu ana kadar birçok yama yaptılar , ve oyun camiasi onların attığı adımlarla türkçe çıkmaya başlıyacaktır. arkadaş burda bir iş yapmış 2 haftada bitirmiş emeğine sağlık ama arkadaş bastırarak söylemiş 2 hafta boşluğum vardı bunun üzerine düştüm diye yav siz bi yama yapmak o kadar satırı çevirmek ne kadar zor biliyor musunuz ? adamların işi gücü var gönüllü olarak yapıyorlar işlerini evine adam gelecek işinden ne bide bu yaptıkları yamalara laf söyleyen adamlar için türkçe yama hazırlayacaklar. çok mantıksız geliyor şunu öğrenmelisiniz belki şimdi oyunçeviri olmasaydı yine birçoğunuz oyunlardan hiçbir şey anlamayacaktınız. ki şöyle bir durum var bahsettiğiniz ekip ac serisine türkçe yama yapmış ekip , la oyunun dil dosyaları bile ilk onlar açtılar ve oyun çıktıktan kim bilir kaç yıl sonra, peki şimdi sizin bu sözlerinizle oyunçeviri faaliyetlerini durdursa bu sefer de gelip onlara devam etmelerini istemeyecek misiniz ? bunlar kişisel görüşüm niye bu kadar hırçın olduğunuzu anlamış değilim ayrıca mw3 içinde bir şey söyliyeceğim arkadaşlar televizyonda izlediğiniz 1-2 dk'lık videoların montajı bile 2 hafta sürüyor isterseniz nette araştırabilirsiniz , şimdi arkadaşlar gelipte bi yama yapıyorlar yok şöyle yok böyle yama bitti allaha şükür montajı kaldı sen nasıl bunun hemen kısa sürmesini beklersin ki dk'lık videonun montajı 2 hafta sürerken ? bu oyun kim bilir kaç saatlik oynanışa sahip , sonuç olarak istemiyorsanız yamalarını kullanmayın ama birçoğunuz oyunları onların yamasıyla oynuyordur eminim ve yamalarını kullanıpta onlara laf söyleyen arkadaşlar 2 yüzlülükten başka bir şey yapmıyorlar .

rockerdem kardeşim bu arada oyuna kaptırdım kendimi bugün foruma girdim galiba bir kaç sayfa önceki iletileride okudum bende klasördeki dx11 ile girmeye çalıştığımda yazılar bozuklaşıyor ama dx9 girdikten sonra dx11 ile oynatabiliyoruz. onu düzeltebilirsen süper olacak ilerki sürümlerde çevrilmeyen yerleri çevirmen dileğimle :) ( hadi ben geri farcry3 kaçayım çok zevkli oluyor ya ) :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın yamasını kötülemedim aksine destek veriyorum çünkü OyunÇevirinin dışında böyle işlerle uğraşanları görmek güzel bir şey.. Fakat sen ve senin gibiler hem OyunÇeviri ekibine b*k atarsınız hem de bi' yama çıkardıkları zaman ilk indiren olursunuz.. Oyuçeviri ekibi yamayı ister 2-3 ayda çıkartır ister 2-3 yılda bu size laf söyleme hakkı kazandırmaz

tipik bir oyunçeviri yalakası.bu arkadaş hergün, oyunçeviri forumunda eleştiri yapan yazarlara "sanane ki onlar istediği zaman çıkartır sizene,onlar çok süper,mükemmeller,isteseler hiç yapmazlar tamammı bidefa" diye yüzlerce mesaj atan 12 yaşındaki çocuklardan sadece biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam6

Beyler oyunçeviriye neden laf söylediğinizi öğrenebilir miyim? biraz canımı sıkmaya başladı ? şu ana kadar birçok yama yaptılar , ve oyun camiasi onların attığı adımlarla türkçe çıkmaya başlıyacaktır. arkadaş burda bir iş yapmış 2 haftada bitirmiş emeğine sağlık ama arkadaş bastırarak söylemiş 2 hafta boşluğum vardı bunun üzerine düştüm diye yav siz bi yama yapmak o kadar satırı çevirmek ne kadar zor biliyor musunuz ? adamların işi gücü var gönüllü olarak yapıyorlar işlerini evine adam gelecek işinden ne bide bu yaptıkları yamalara laf söyleyen adamlar için türkçe yama hazırlayacaklar. çok mantıksız geliyor şunu öğrenmelisiniz belki şimdi oyunçeviri olmasaydı yine birçoğunuz oyunlardan hiçbir şey anlamayacaktınız. ki şöyle bir durum var bahsettiğiniz ekip ac serisine türkçe yama yapmış ekip , la oyunun dil dosyaları bile ilk onlar açtılar ve oyun çıktıktan kim bilir kaç yıl sonra, peki şimdi sizin bu sözlerinizle oyunçeviri faaliyetlerini durdursa bu sefer de gelip onlara devam etmelerini istemeyecek misiniz ? bunlar kişisel görüşüm niye bu kadar hırçın olduğunuzu anlamış değilim ayrıca mw3 içinde bir şey söyliyeceğim arkadaşlar televizyonda izlediğiniz 1-2 dk'lık videoların montajı bile 2 hafta sürüyor isterseniz nette araştırabilirsiniz , şimdi arkadaşlar gelipte bi yama yapıyorlar yok şöyle yok böyle yama bitti allaha şükür montajı kaldı sen nasıl bunun hemen kısa sürmesini beklersin ki dk'lık videonun montajı 2 hafta sürerken ? bu oyun kim bilir kaç saatlik oynanışa sahip , sonuç olarak istemiyorsanız yamalarını kullanmayın ama birçoğunuz oyunları onların yamasıyla oynuyordur eminim ve yamalarını kullanıpta onlara laf söyleyen arkadaşlar 2 yüzlülükten başka bir şey yapmıyorlar .

rockerdem kardeşim bu arada oyuna kaptırdım kendimi bugün foruma girdim galiba bir kaç sayfa önceki iletileride okudum bende klasördeki dx11 ile girmeye çalıştığımda yazılar bozuklaşıyor ama dx9 girdikten sonra dx11 ile oynatabiliyoruz. onu düzeltebilirsen süper olacak ilerki sürümlerde çevrilmeyen yerleri çevirmen dileğimle :) ( hadi ben geri farcry3 kaçayım çok zevkli oluyor ya ) :D

Sonuna kadar katılıyorum hocam sırf bunun gibiler yüzünden Oyunçeviri bikaç ay faaliyetlerini durdurmuştu hatta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

dx 9 alıp açtığımda da aynı şekilde sorunlu açılıyor nasıl yaptınız tam olarak anlatırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.