Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

Orijinalden alıntı: TexasMelih

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

quote:

quote:

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et

Arkadaşın yamasını kötülemedim aksine destek veriyorum çünkü OyunÇevirinin dışında böyle işlerle uğraşanları görmek güzel bir şey.. Fakat sen ve senin gibiler hem OyunÇeviri ekibine b*k atarsınız hem de bi' yama çıkardıkları zaman ilk indiren olursunuz.. Oyuçeviri ekibi yamayı ister 2-3 ayda çıkartır ister 2-3 yılda bu size laf söyleme hakkı kazandırmaz

tipik bir oyunçeviri yalakası.bu arkadaş hergün, oyunçeviri forumunda eleştiri yapan yazarlara "sanane ki onlar istediği zaman çıkartır sizene,onlar çok süper,mükemmeller,isteseler hiç yapmazlar tamammı bidefa" diye yüzlerce mesaj atan 12 yaşındaki çocuklardan sadece biri.

Birincisi Oyunçeviri yalakası değilim(ayrıca sizler gibi nankörde değilim).. İkincisi yaşım da 12 değil oyunçeviri forumlarında da o dediğin cevapları vermem bilip bilmeden atlama koçum her şeye.. Benim anlamadığım olay şu niye bi anda herkes Oyunçeviriye düşman kesildi anasını satıyım? Madem sevmiyorsunuz bu grubu çıkardığı yamaları indirmeyin.. Ama dediğim gibi hem laf yaparsınız hem de ilk atlayan siz olursunuz.. Neyse uzamasın konu

• quote:

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Sana bu konuda katılmuyorum. OYUNCEVIRI'deki çevirmenler bu işi hobi olarak yapıyor ve boş vakitlerinde oyunları çevirriyorlar. Neden uzun sürüyor diyorsan oyunu test aşamasına alıyorlar ondan sonra kontrol ve sonra paketleme yapıp bizlere sunuyorlar. rockerdem yanlış anlama sana bi lafım yok sadece arkadaşın dediğine katılmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et

Arkadaşın yamasını kötülemedim aksine destek veriyorum çünkü OyunÇevirinin dışında böyle işlerle uğraşanları görmek güzel bir şey.. Fakat sen ve senin gibiler hem OyunÇeviri ekibine b*k atarsınız hem de bi' yama çıkardıkları zaman ilk indiren olursunuz.. Oyuçeviri ekibi yamayı ister 2-3 ayda çıkartır ister 2-3 yılda bu size laf söyleme hakkı kazandırmaz

tipik bir oyunçeviri yalakası.bu arkadaş hergün, oyunçeviri forumunda eleştiri yapan yazarlara "sanane ki onlar istediği zaman çıkartır sizene,onlar çok süper,mükemmeller,isteseler hiç yapmazlar tamammı bidefa" diye yüzlerce mesaj atan 12 yaşındaki çocuklardan sadece biri.

Birincisi Oyunçeviri yalakası değilim(ayrıca sizler gibi nankörde değilim).. İkincisi yaşım da 12 değil oyunçeviri forumlarında da o dediğin cevapları vermem bilip bilmeden atlama koçum her şeye.. Benim anlamadığım olay şu niye bi anda herkes Oyunçeviriye düşman kesildi anasını satıyım? Madem sevmiyorsunuz bu grubu çıkardığı yamaları indirmeyin.. Ama dediğim gibi hem laf yaparsınız hem de ilk atlayan siz olursunuz.. Neyse uzamasın konu

bakın arkadaşlar bende oyunçeviriyi önceki sayfalarda eleştirdim ama birileride olumlu eleştirebilir...fakat burda ters giden birşey oluyor..kendimden örnek vereyim ben eleştiri yaptığımda direk bebe geldi bana saldırdı..ya sen git olumlu eleştiri yap (oyunçeviri iyidir güzeldir ben takdir ediyorum falan) bana niye saldırıyon...o yüzden söylemek istediğim herkes eleştirisini olumlu olumsuz yapsın ama benim eleştiri yapmama da karışmasın..keza olumlu eleştiri yapana da benim laf söyleyemeyeceğim gibi...yoksa benim eleştirime saygı duymayan adamın ailesine selam söylemekten başka yapacağım birşey olmaz...saygılar

• harika bir haber. oyuna türlü sebeplerden bir türlü başlayamamıştım. her şerde bir hayır vardır derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

harika bir haber. oyuna türlü sebeplerden bir türlü başlayamamıştım. her şerde bir hayır vardır derler

evet her işte bir hayır vardır..mesela ben cuma günü köye gitmek zorunda kaldığım için pazartesiye kadar bakamayacağım..
  • 1.04 patch kurdum ama oyundaki karakterler yine yanlış çıkıyor. Directx 9da bir sorun yok ama onda da kayıtlı yerden devam edemiyorum directx 11de kaldığım yerden devam etmek için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

1.05 kurulu ve bende de yazılar bir tuhaf çıktı

çözdüm directx 9 dan açın oyunu

DirectX 9 dan nasıl açıcaz

• Oyunçeviri ekibi iyi ekiptir ama bazen çok çocukça kararlar alabiliyorlar buda bizleri bıktırıyor.. mesela son kararla iki-üç kendini bilmezin yüzünden yine küsüp bu sefer tüm üyelikleri dondurdular ve forumu kapatmaya karar verdiler bu sefer facebook üzerinden etkin olacaklarmış ben buna sadece gülüyorum..

Yaptıkları işlere hiçbir lafım yok ama kibir de çok kötü birşeydir azizim..

Kendi ayaklarına sıkarlar..

@rockerdem arkadaş konunla alakası olmayan mesaj yazdığım için kusura bakma.. Yamanı henüz indirip denemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla güzel bir iş çıkartmışsın zihnine, yüreğine sağlık arkadaşım.
  • Arkadaşlar ben bir türlü yapamadım. Oyun orjinal bende. Patch 1.05 yüklü oyun orjinal olduğu için kendi yükledi ve yamayı kuruyorum harfler birbirine giriyor directx9 yukledim ve olmadı. DirectX 9 dan çalıştırın diyorlarda nasıl çalıştırcaz diretx 9 dan bei yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eleştiri yapan yazarlar ?? Ne gibi bir profesyonel eleştiri yapıyolar acaba sende o eleştirici yazarlardansın heralde ? Ne kadar zaman oldu bi çıkaramadınız ne yavaşsınız vs gibi saçmasapan yorumlar yazanlardan mı ? Çünkü bunları yazanlar 12 değil 8 yaşında bi çocuğun bile aklı yoktur, emeğe saygı göstermeyi öğrenememişlerdir. Bir de adamların emeğine saygı gösterlerenlere süpersiniz diye teşekkür edenlere 12 yaşında demiş, kendini bilmez beğenmiş sensin asıl. Senin şuana kadar ne katkın oldu oyun dünyasına da milletin gönüllü yaptığı EMEĞİNE laf atabiliyorsun, ancak yamayı bedava kurup oynamayı bilirsiniz. İş icraata geldi mi de kılınızı kıprdatmazsınız ama iş b.k atmaya geldi mi mangalda kül bırakmazsınız yeminle.

• Erdem Usta 4 gözle senin dx işini çözmeni bekliyoruz. Saygılar.
  • Güzel çalışma. Bağış kabul edersen atayım üç beş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

dx 9 alıp açtığımda da aynı şekilde sorunlu açılıyor nasıl yaptınız tam olarak anlatırsanız sevinirim.

SOYLEKİ:
    İLK OYUNU ACTGİM DA DX AYARİ 11 Dİ O ZAMAN YAMA KURUP ACTİGİMDA YAZİLAR SİLİK OLARAK GOZUKUYORDU ONCEKİ SAYFALARDAN BİR ARKADAS OYUNU DX 9 LA CALİSTİR DEMİSTİ BENDE ONCE KURDUGUM YAMAYİ KALDİRİP ONCEDEN YEDEK ALDİGİM
    DİL DOSYALARİNİ GERİ ATİP OYUNU CALİSTİRDİM AYARDAN DX 11 Dİ ONU 9 YAPTİM KAPATTİM OYUNU YAMAYİ TEKRAR KURUP OYUNU ACTİM OLDU TURKCE OYUNU SON GUNCEL HALİ YANİ 1.5 OLARAK
    BEN BU SEKİLDE YAPTİM OLDU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut6

Arkadaşlar ben bir türlü yapamadım. Oyun orjinal bende. Patch 1.05 yüklü oyun orjinal olduğu için kendi yükledi ve yamayı kuruyorum harfler birbirine giriyor directx9 yukledim ve olmadı. DirectX 9 dan çalıştırın diyorlarda nasıl çalıştırcaz diretx 9 dan bei yardımcı olurmusunuz ?

Once oyundan yamayi kaldir oyun orjinal dili olsun oyunu ac ayarlardan Dx 9 yap kaydet oyunu kapat turkce yamayi kur oyunu calistir olucaktir bende de ayni sorun vardi ben boyle cozumu yaptim

• quote:

quote:

quote:

Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

dx 9 alıp açtığımda da aynı şekilde sorunlu açılıyor nasıl yaptınız tam olarak anlatırsanız sevinirim.

SOYLEKİ:
    İLK OYUNU ACTGİM DA DX AYARİ 11 Dİ O ZAMAN YAMA KURUP ACTİGİMDA YAZİLAR SİLİK OLARAK GOZUKUYORDU ONCEKİ SAYFALARDAN BİR ARKADAS OYUNU DX 9 LA CALİSTİR DEMİSTİ BENDE ONCE KURDUGUM YAMAYİ KALDİRİP ONCEDEN YEDEK ALDİGİM
    DİL DOSYALARİNİ GERİ ATİP OYUNU CALİSTİRDİM AYARDAN DX 11 Dİ ONU 9 YAPTİM KAPATTİM OYUNU YAMAYİ TEKRAR KURUP OYUNU ACTİM OLDU TURKCE OYUNU SON GUNCEL HALİ YANİ 1.5 OLARAK

hmm. Bende Dediklerini aynen yaptım 2-3 kere ama benimki düzelmedi. zaten orji olduğu için 1.5 yüklü onda bir sorun yok dur bir daha deniyeyim. sadec dx11 dx 9 yaptın değilmi başka bir ayar ile oynamadın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

SOYLEKİ:

hmm. Bende Dediklerini aynen yaptım 2-3 kere ama benimki düzelmedi. zaten orji olduğu için 1.5 yüklü onda bir sorun yok dur bir daha deniyeyim. sadec dx11 dx 9 yaptın değilmi başka bir ayar ile oynamadın ?

Evet aynen oyle sadece dx 11 di 9 yaptim ama bu islemi oyunu orjinal hali yani ing olarak yaptim sonra turkce yamayi kurdum oldu baska bur ayar yapmadim

• font sorunu yaşayan ve müsait zamanı olan bir arkadaş bana özelden ulaşabilir mi? bir değişiklik yaptım, upload ediyorum şu an. test edelim sorun yaşayan birisiyle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SOYLEKİ:

Evet aynen oyle sadece dx 11 di 9 yaptim ama bu islemi oyunu orjinal hali yani ing olarak yaptim sonra turkce yamayi kurdum oldu baska bur ayar yapmadim

Tamam olduda dx9 da da zevk alınmaz bu oyundan dx 11 geçilmiyor geçince oyunu baştan başlatman gerekiyor. Yav işe gidecek olamasam test edeyimde olmuyor işte utku sen test et bilader. akşam gelince bakarım bende herkese iyi günler.

• Arkadaşlar bu patchde oyunun %95i falan Türkçe mi yoksa yarısı falan mı Türkçe?
  • Hocam yamalarda değişiklik yapınca yeniden siteye upload ediceksin biz her seferinde indirip yeniden yüklesek bi problem olurmu ? Çünkü ben orjinal dosyaları yedeğini almadım upload etme imkanımız varmı onu ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.