Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce yeni sürümü dx 11 de denedim, sorunsuz çalışıyor. Beş dakika kadar oynadım, bu kadar kısa sürede baştan savma birşey bekliyodum açıkçası.
    Ama şaşırdım kaldım. Seni tebrik ederim usta. Yama hakkatten OLMUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakır-cu -- 23 Mart 2013; 16:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Yama çıktımı ?

https://hotfile.com/dl/199436774/d5f7fcd/FarCry3-Turkce-v1.0b-rockerdem.rar.html

Öncelikle yamada emeği geçen herkesin; eline, emeğine, yüreğine sağlık.
    2 hafta kadar önce başladım oynamaya, vaktim olmadığından daha bitiremedim ama sona yaklaştım denebilirdi.
    Ancak bu yama ile oyuna tekrardan başlayacağım, Allah hepinizden razı olsun.

• Emeğine sağlık kardeşim. Vizeler bitince vakit bulursam akarız artık.
  • Emeğine sağlık,çevirilerinin devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

quote:

Orijinalden alıntı: TexasMelih

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et

Bir şey bilmeden konuşmayın. Komik oluyorsunuz

Ayrıca, Oyunçeviri ne yapacaktı diyen arkadaş, bizim yamalarımız en aşağı %90 oluyor ki büyük çoğunluğunu %100 olarak hazırlıyoruz. Bunun dışında yamayı çıkarmadan önce en iyi şekilde test edip her açıdan sorunsuz bir yama olması için uğraşıyoruz. Bunu bilen gayet iyi biliyor zaten.

• Eline sağlık arkadaşım çevirin çok güzel. Sorunsuz direk attım dosyaları ve oynamaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Şimdi bende yükledim ve orjinal oyunda Dx11'de önceki sürüme nazaran herhangi bir hata almadım bende. Çeviri gayet güzel ve kısa süredede olsa özenle yapıldığı anlaşılıyor.

Destan47 sana gelince daha yazdığımı bile anlamadan egitimden bahseden senin gibi klavye artisleriyle ben tartışmaya bile girmem.
    Olgunluğa gelince zannetmeme gerek yok en azından evimi kimseye muhtaç olmadan geçindirecek kadar olgunum, tabi burdada ne demek istediğimi anlaman için daha çok yolun var. Fazla uzamasın seninde dediğin gibi sen git oyununu oyna.

Bak dostum,klavye artistliği demişsinde senin gibileriyle çok tartıştım,ama aralarında en kendini beğenmişsin.Saten lafı yediremeyince hemen klavye artistliğine bağlarsınız adı üstünde yediremiyorsunuz işte,Yani sana Elimlen konuşta derdim ama yazık sana hala benim yazdıklarıma cevap veriyosan ASIL klavye artisti sensin bence cevap yazıp durma klavye artisti ben olim he Olgun Babalık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 23 Mart 2013; 16:56:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

son gönderdiğim versiyonu deneyen ya da indiren var mı?

Arkadasim son yayinladigin yamayi baska bir siteye uplad edme sansin varmi acaba uploaded cok yavas indiriyorda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam6

Beyler oyunçeviriye neden laf söylediğinizi öğrenebilir miyim? biraz canımı sıkmaya başladı ? şu ana kadar birçok yama yaptılar , ve oyun camiasi onların attığı adımlarla türkçe çıkmaya başlıyacaktır. arkadaş burda bir iş yapmış 2 haftada bitirmiş emeğine sağlık ama arkadaş bastırarak söylemiş 2 hafta boşluğum vardı bunun üzerine düştüm diye yav siz bi yama yapmak o kadar satırı çevirmek ne kadar zor biliyor musunuz ? adamların işi gücü var gönüllü olarak yapıyorlar işlerini evine adam gelecek işinden ne bide bu yaptıkları yamalara laf söyleyen adamlar için türkçe yama hazırlayacaklar. çok mantıksız geliyor şunu öğrenmelisiniz belki şimdi oyunçeviri olmasaydı yine birçoğunuz oyunlardan hiçbir şey anlamayacaktınız. ki şöyle bir durum var bahsettiğiniz ekip ac serisine türkçe yama yapmış ekip , la oyunun dil dosyaları bile ilk onlar açtılar ve oyun çıktıktan kim bilir kaç yıl sonra, peki şimdi sizin bu sözlerinizle oyunçeviri faaliyetlerini durdursa bu sefer de gelip onlara devam etmelerini istemeyecek misiniz ? bunlar kişisel görüşüm niye bu kadar hırçın olduğunuzu anlamış değilim ayrıca mw3 içinde bir şey söyliyeceğim arkadaşlar televizyonda izlediğiniz 1-2 dk'lık videoların montajı bile 2 hafta sürüyor isterseniz nette araştırabilirsiniz , şimdi arkadaşlar gelipte bi yama yapıyorlar yok şöyle yok böyle yama bitti allaha şükür montajı kaldı sen nasıl bunun hemen kısa sürmesini beklersin ki dk'lık videonun montajı 2 hafta sürerken ? bu oyun kim bilir kaç saatlik oynanışa sahip , sonuç olarak istemiyorsanız yamalarını kullanmayın ama birçoğunuz oyunları onların yamasıyla oynuyordur eminim ve yamalarını kullanıpta onlara laf söyleyen arkadaşlar 2 yüzlülükten başka bir şey yapmıyorlar .

Desteğiniz için teşekkürler. Bizi anlayan insanlar görmek güzel. Ancak çoğu kişi çok düşüncesizce yorum yapıyor maalesef.

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Oyunçeviri ekibi iyi ekiptir ama bazen çok çocukça kararlar alabiliyorlar buda bizleri bıktırıyor.. mesela son kararla iki-üç kendini bilmezin yüzünden yine küsüp bu sefer tüm üyelikleri dondurdular ve forumu kapatmaya karar verdiler bu sefer facebook üzerinden etkin olacaklarmış ben buna sadece gülüyorum..

Yaptıkları işlere hiçbir lafım yok ama kibir de çok kötü birşeydir azizim..

Kendi ayaklarına sıkarlar..

@rockerdem arkadaş konunla alakası olmayan mesaj yazdığım için kusura bakma.. Yamanı henüz indirip denemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla güzel bir iş çıkartmışsın zihnine, yüreğine sağlık arkadaşım.

İyi ekip yorumu için teşekkürler ancak bizi anlayın biraz. İki-üç kendini bilmez dediğiniz yüzlerce, binlerce kişi.

Adam geliyor şu yama niye çıkmadı diyor, üzerinde çalışıyoruz en kısa zamanda çıkarmayı düşünüyoruz diyoruz. Yeter artık çıksın diyor. Çalışıyoruz diyoruz. Anlamıyor, bu sefer ana bacı küfür etmeye başlıyor. Banlıyoruz, başka bir hesap açıyor sonra bir daha geliyor küfrediyor. Bir daha yapıyor ve hiç abartmıyorum bunu defalarca yapan üyelerle karşılaştık.

Gönüllü bir iş yapıyoruz, Türk oyuncular da ağız tadıyla en iyi oyunları oynayabilsin istiyoruz, ancak bu gibi insanlar(ve sayıları inanın bana hiç az değil) tüm hevesimizi kaçırıyor. İnanın bana bu sayı hiç az değil ve insanlar gönüllü çalışma olayını hiç anlamıyor. Kimse de düşünmüyor ki bu adamlar da insan, onların da günlük işleri var, özel hayatları var. Ekibimizde öğretmeninden öğrencisine, birçok insan var. Hepsi bu gaye için çalışıyor. Yeri geliyor gecelerimizi gündüzümüze katıyoruz. Biz bu kadar uğraşırken üç-beş DEĞİL, onlarca, yüzlerce insanın beğenmeyişinin yanında çok ağır laflarla bize geri dönüş yapması çok üzücü ve heves kırıcı bir şey.

Facebook sistemi ile ilgili şöyle bir avantajımız var, gelip küfredecek insan nickinin arkasına saklanmak yerine isim soyismiyle geliyor ve bir kere engellendiği zaman bir daha görmüyoruz. Ayrıca bu konuda çalışmalarımız da devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 23 Mart 2013; 17:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

dx 9 alıp açtığımda da aynı şekilde sorunlu açılıyor nasıl yaptınız tam olarak anlatırsanız sevinirim.

SOYLEKİ:
    İLK OYUNU ACTGİM DA DX AYARİ 11 Dİ O ZAMAN YAMA KURUP ACTİGİMDA YAZİLAR SİLİK OLARAK GOZUKUYORDU ONCEKİ SAYFALARDAN BİR ARKADAS OYUNU DX 9 LA CALİSTİR DEMİSTİ BENDE ONCE KURDUGUM YAMAYİ KALDİRİP ONCEDEN YEDEK ALDİGİM
    DİL DOSYALARİNİ GERİ ATİP OYUNU CALİSTİRDİM AYARDAN DX 11 Dİ ONU 9 YAPTİM KAPATTİM OYUNU YAMAYİ TEKRAR KURUP OYUNU ACTİM OLDU TURKCE OYUNU SON GUNCEL HALİ YANİ 1.5 OLARAK
    BEN BU SEKİLDE YAPTİM OLDU

Yardımın için teşekkürler. Sen yazmadan önce hallettim ben. Dediğin gibi yaptım yani oyunun içinden Directx 9'u seçtim sonra TR Yamayı kurdum ve oldu ve baya bi oynadım. 3saat 47 dakka :D iyi sardı oyun türkçe olunca şimdi biraz ara verdim.

• Yapanın eline emegine sağlık Büyük sevap
    173 mb çok anlamsız alt yazı en fazla 1 mb olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 23 Mart 2013; 17:01:32 >
  • quote:

Yapanın eline emegine sağlık Büyük sevap
    173 mb çok anlamsız alt yazı en fazla 1 mb olur

Dil dosyalarının boyutu bu demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Oyunu daha yeni oynamya başladım oyun aşırı karışık ya çözmek baya bi zamanımı alacak hiç görev yapmıyorum ben önce şu üretim işlerini bi halledeyim dedim ama mermi çantası üretmek için 2 tane domuz postu gerekli diyo domuz postu vvar 4 tane ama yinede üretemiyrum nedeni nedir acaba ? Domuz postu var ama mevcut 0 yazıyo üretim bölümünde

aynı sorun bendede var kardeşim domuz postu var ama mevcut 0 anlamadım

Başka kimse aynı sorunla karşılaşmadı mı ya ? Bi yardım etseniz oyunun tüm seyrini değiştiriyor bu olay. Domuz postu mevcut 0 görünüyor bende olduğu halde _?

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Yama çıktımı ?

https://hotfile.com/dl/199436774/d5f7fcd/FarCry3-Turkce-v1.0b-rockerdem.rar.html

2 hafta kadar önce başladım oynamaya, vaktim olmadığından daha bitiremedim ama sona yaklaştım denebilirdi.

kardeş winrar şifre istiyor

• quote:

quote:

quote:

Yama çıktımı ?

Rar şifresi: rockerdem

• quote:

quote:

quote:

Yama çıktımı ?

rockerdem

• quote:

quote:

quote:

Oyunu daha yeni oynamya başladım oyun aşırı karışık ya çözmek baya bi zamanımı alacak hiç görev yapmıyorum ben önce şu üretim işlerini bi halledeyim dedim ama mermi çantası üretmek için 2 tane domuz postu gerekli diyo domuz postu vvar 4 tane ama yinede üretemiyrum nedeni nedir acaba ? Domuz postu var ama mevcut 0 yazıyo üretim bölümünde

Başka kimse aynı sorunla karşılaşmadı mı ya ? Bi yardım etseniz oyunun tüm seyrini değiştiriyor bu olay. Domuz postu mevcut 0 görünüyor bende olduğu halde _?

Oyunda iki çeşit domuz var biri yaban domuzu diğeri de bildiğimiz domuz. Biri boar olarak geçiyor diğeri de pig. Orada bir karışıklık olmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 23 Mart 2013; 17:34:30 >

• quote:

quote:

quote:

Mevcut domuz postlarını atın tekrar alın. Bu metod olmazsa tekrar mevcut postları atın yeniden avlanın. Sonucu bekliyorum hocam.

Edit: Çok büyük ihtimal @Elessar Eredhian dediği durum var. Aynı hataya bende düşmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabukadnezar -- 23 Mart 2013; 17:36:26 >

• Beyler 1.5 kurduğumuzda saveler gidiyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.